Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@boudiccaw Ahoj, to je dobre. Proc jsi byla v nemocnici? Zadnou dietu nemam, je se vyhybat smazenemu a tucnemu, jinak nic.. Tak nevim ![]()
@Dzinovka Ahoj, mimča si usmyslela, že chtějí na svět dříve, tak jsem se jim to s panem primářem snažila rozmluvit a zatim se povedlo, tak uvidíme na jak dlouho…pokud Ti jaterní dietu nedal, tak je to snad opravdu jen v začátku…třeba jsi neměla až tak špatné jaterní testy…jinak zrovna třeba to vyhýbání se smaženému a tučnému je součástí jaterní diety…tak hlavně zdraví všem zúčasněným… ![]()
@boudiccaw Musi to byt dobry.. Doufam, ze jste to dvojcatku rozmluvili poradne. V jakem jsi tydnu?
@Dzinovka dneska končím 26.týden… takže máme ještě hodně týdnů být v kupě ![]()
@boudiccaw Drzim pesticky! Urcite to zvladnete. Proc to nemuze byt jednodussi ![]()
@Veronika_Praha Ahoj Veru, myslim ze ano, ze jdu na kontrolu. Proc? Mela bys chut se sejit? ![]()
Ahoj holky, jak snasite ty vedra? Ja myslela, ze dobre.. Ale dnes jsem poprve zaznamenala lehky otok kolem kotniku ![]()
Jdu na „školení“ pro dvojčata, vede přímo centrum dvojčat. Dnes mi paní volala, že tam bude i jedna paní z Jablonce, tak jsem myslela, že jsi to ty:-). Ty jezdíš do Prahy k doktorovi?
@Dzinovka Naštěstí zatím bez problémů a to jsem toho dnes hodně naběhala, ale snažím se šetřit. O víkendu jsme byly na obědě a pak jsem si musela jít lehnout, přeci jen to na mě trošku dolehlo.
Jinak od včerejška mě bolí pravý bok a tak nějak i zbytek věcí dole:-). Teď bylo 10 dní klid a je vidět, že to prostě zase roste a vazy se natahují:-)
@Veronika_Praha Ne, to nejsem ja.. Skoda. Pisnes mi pak, co zajimaveho jste se dozvedeli? Jj, jezdim do Phy, budu rodit u Apolinare. Dost mi tam vloni pomohli, kdyz mi nabidli, ze muzu chodit tam, byla jsem rada.
@Dzinovka Jasně, tak to mě mrzí, já fakt myslela, že jsi to ty:-). Hned jsem paní říkala, jo z Jablonce, to je jasný:-). Tak jsem na to zvědavá, napíšu, jestli tam bude něco zásadního.
Holky chci se zeptat, zda když jste měli to tvrdnutí břicha, tak to bylo přes celé břicho nebo jen část? Včera jsem to asi zažila poprvé, ale byla to hlavně oblast pod prsama, tam kde jsou žebra (někdy mě tam bolí jak to břicho na ty žebra tlačí). Tak nevím, zda to mohlo být ono. Bylo to jako by to tam ztuhlo:-(
@Veronika_Praha Ahoj Veru, dlouho jsem netusila, co to je.. Pak mi taky prislo, ze tvrdne jen cast.. Kamaradka mi rekla, ze kdyz ztvrdne, prstem ho nezmacnes.. Jinak obcas tvrdne, ted uz to poznam - jakoze cely, neboli to, je to zvlastni pocit a za chvili prestane. Takze jsem Ti vlastne neodpovedela
Kazdpadne pod zebrama, zejmena napravo tlaci porad.. Kdyz to neni treba 5× za hodinu, neboli to, tak to nemusis resit.