Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veronika_Praha Veru, ja ano, tim jak je jedna vlevo, druha vpravo.. A jedna je vic akcni
@Dzinovka a jinak se máš dobře? Co ta žloutenka či jak se to jmenuje? Kdy dej zase na kontrolu?
@Veronika_Praha Ve stredu jdu zas na krev. Ani nevis Veru, jak si preju, aby ty hodnoty klesly do normy. Vic budu vedet v patek. A jak je Tobe? Musim rict, ze uz citim, ze nosim to brisko.. Jsem zadychana porad, asi tlaci i na zaludek, snim toho pulku co driv a uz nemuzu.. Co Ty? Uz mas jmena?
@Dzinovka Jo, minulý týden to také začalo. Doposud to bylo super. No také mě tlačí žebra, tuhnutí, magnesium mě prohání… a dnes poprve jsem asi dvě hodky nespala, pořád se převalovala. Takže klidný druhý trimestr už se pomalu přestává konat:-)
@Dzinovka Jinak jídlo už mě také moc nebere, mívala jsem i vlčí hlady, ale to už dávno nemám. Teď jsem ráda, že s ním jídlo:-)
„@Dzinovka“ Jinak ti přeji, ať jsou výsledky v pořádku, ať se nemusíš strachovat:-(. To je nakonec asi nejdůležitější:-)
@Veronika_Praha Ahoj Veru, s dvojcatky mame asi vsechno driv - zebra, tlak na zaludek.. Dnes jsem absolvovala test na cukrovku, bylo to uplne v klidu. Vysledky az pristi tyden, muj doktor ma dovolenou. Zitra jedu na krev na jatra, dam vedet. Dekuju, ze na me myslis. Mej se hezky a opatrujte se ![]()
@Dzinovka rodila jsem císařem přesně ve 36+0 na začátku brezna. rikali mi, ze když bych trvala na přirozeném porodu, tak by to v mém případě šlo, ale že to stejné nedoporučují a přiklánějí se k císaři. zvazila jsem možnosti, nakonec asi strach zvítězil. bala jsem se, ze to budou vyvolávat a nakonec to stejné skončí císařem, coz by byla ta nejhorší varianta…nastupovala jsem až v den porodu a pustili nás po necelých dvou týdnech…porodní a poporodní péče úplně super. Mame holčičky. ![]()
Jinak když si tak čtu vaše příspěvky…Holky, vůbec vám to nezávidím. ty poslední týdny, bricho těžké, zada bolava, noci probdělé a k tomu nekončící strach o ty prcky.ufff,preju vám hodně sil, at jde vše hladce. ![]()
@Wendulína Děkujeme:-). Také se přikláním k císaři. Prostě se bojím, co by se vše mohlo při normálním porodu stát.
Mno, vzhledem k tomu, že mám jeden císař pravda ještě s komplikacemi za sebou, tak já bych zase chtěla přirozeně
ale hlavně ať je vše u všech maminek ok ![]()
@Wendulína Gratuluju!! Jaka jsi dala jmena? Ja taky cekam holcicky, uz se na ne tesim, ale moc si preju, aby vydrzely do 36. Tydne. Nechali Te v porodnici s nimi? Kdekdo me strasi cvicenim Vojt. Metody, cvicite? Kolik holcicky mely? Zavidim Ti, ze to mas za sebou uz. Byla jsi doma na rizikovem nebo jsi nastoupila az na MD? A co kojeni? A kdyz sis je prinesla domu?
@boudiccaw presne, hlavne at je vse v poradku, at tak, nebo tak.
@boudiccaw presne, hlavne at je vse v poradku, at tak, nebo tak.