Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@boudiccaw A jak se citis? Me boli zebra na prave strane, je to utrpeni.. Ale dulezite je, aby byly holky v poradku. A co cekas? ![]()
Příspěvek upraven 04.07.16 v 16:02
@Veronika_Praha Parecek
Krasny! Veru, kde planujes postylky? Ja asi Ikea.. Nechce se mi davat treba 5tis. za jednu…
@Dzinovka @Dzinovka No nedalo se to nekoupit, po velkem screeningu si pro ní jedu.
Postýlka + matrace + povlečení + peřinka + polštář - vše dvakrát - celkem za 1200 Kč. Je to po dvojčatech, ale cena je fakt super. Nechci za tohle utrácet, moje segra to také tak dělala, vše kupuje z bazárku. To víš, někdy vidím ty krásné blbosti, třeba v časopisu Těhule (je zdarma u gynekologa), to se rozplývám, ale ty ceny… zvláště, když se vše musíš mít dvakrát!:-)
@Dzinovka Já měla špinění jen jednou v prvním trimestru, ale samo to přestalo. Takže pokud to přestane, tak si spíš dát příště pozor či si dát chvilku pauzu:-)
@Veronika_Praha Preslo to hned, ale dam si pokoj, ty nervy za to nestoji. To je stejne na hlavu, v mladi jsem se bala, abych nebyla tehotna, pak abych byla, ted kdyz jsem, tak se kazdy den najde neco, ceho se bat.. ![]()
@Dzinovka jojo:-). To bylo trefné. Chvilku to člověk vydrží než aby pak si vyčítal celý život. Jak říká manžel, ještě by ho mohli pokousat, když jsou tam dva:-)
@Veronika_Praha Mam domluveny home office, takze to dvakrat tydne skocim na par hodin, jinak pracuju z domova. V kanclu bych to nedala, delsi sezeni mi nedela dobre (zebra). Co Ty?
@Dzinovka ještě chodím do práce, ale opravdu tam čas minimalizuju, také ted budu chtít home office. Preci jen je příjemné se natáhnout na gauč:-)
@Veronika_Praha Presne.. Jsem rada, kdyz si muzu behem dne schrupnout
@Dzinovka To jsem měla ze začátku, já nedokázala vůbec v práci vydržet, hned jak jsem přijela domu, tak jsem si musela jít lehnout. Pravda je, že pak mi bylo kolikrát ještě hůř. On opravdu stačí spánek na půl hodiny:-). Ted´už to tak časné není:-)
Ahoj holky! Začátkem září plánuji prodej kočárku i s autosedačkami, tak když tak mrkněte ![]()
https://deti.bazos.cz/…lker-duo.php
JInak bolest žeber si moc dobře pamatuji, na ni jen tak nezapomenu, čím více k termínu, tím větší
, ale nakonec jsem vydržela až do 37tt:)..tak držím palečky:)
@mmag Ahoj, jsi hodna, oboje uz mam. 37tt je paradni. Cekala jsi jednovaj., nebo dvouvajecny? Jaky byl prvni tyden s dvojcatky? Ted zrovna prochazim obdobim, kdy se bojim, jak to dam, ze to nebudu umet…