Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
595
29.5.16 12:54

@kpiskacova gratulace!!! Hlavně že jste v pořádku!!! Tak ted přejem jen pohodu a klídek.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
31.5.16 10:49

Ahoj holky. Moc gratuluju všem novým mamčám dvojek i těm budoucím/čekajícím. Já mám dvě holky leden/2015, a ráda bych se začala zbavovat věciček po nich. Pokud některá z vás čeká dvě holčičky, ráda nabídnu co mám. Například autosedačky maxicosi cabriofix černé i s adaptéry familyfix (kupované nové) stále jako nové atd.:) Cokoli byste potřebovali…
Užívejte si pupku a pohody, kdy jsou ještě v bříšku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
31.5.16 14:03

@Petulinda11 Můžeš mi poslat foto zimních kombinéz s cenou? Jest-li máš a odkud jsi? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
31.5.16 14:05
@Petulinda11 píše:
Ahoj holky. Moc gratuluju všem novým mamčám dvojek i těm budoucím/čekajícím. Já mám dvě holky leden/2015, a ráda bych se začala zbavovat věciček po nich. Pokud některá z vás čeká dvě holčičky, ráda nabídnu co mám. Například autosedačky maxicosi cabriofix černé i s adaptéry familyfix (kupované nové) stále jako nové atd.:) Cokoli byste potřebovali…
Užívejte si pupku a pohody, kdy jsou ještě v bříšku. :D

teď koukám, že jsi z Plzně, pocházím z Horní Lukavice a v Plzni jsem chodila do školy, nyní 17let bydlím na Lovosicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
3.6.16 13:08

@AlibabaA8
Zimní kombinézky na skoro roční kočky? Má dvě, růžové s krtečkama, z obchodu Chicco na Novém smíchově. Nafotím až se holky probudí. Měly je jen jednou na sobě, protože v Plzni byl jen jednou sníh tutu zimu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
3.6.16 20:51

Ahoj holky, mohu mezi vás? Jsem v 10tt a čekám dvojčata. Ještě nevím jestli jedno či dvouvajecný. Doma mám skoro dvouletou princeznu, tak to bude asi veselé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
4.6.16 08:48
@Kajkaa85 píše:
Ahoj holky, mohu mezi vás? Jsem v 10tt a čekám dvojčata. Ještě nevím jestli jedno či dvouvajecný. Doma mám skoro dvouletou princeznu, tak to bude asi veselé..

Vítám Tě mezi námi! Uvidíš, že to bude veselé! Takovou pomocnici bude vše super! Jen i v 10tt už poznají jest-li jsou jedno nebo 2vaječné nebo má dr. nějaký zastaralý UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
4.6.16 10:54

Ahojte holky, jsem tu po dlouhe době :) Potřebovala bych uklidnit :( Jsem 21+3 a doktor mi řekl že se mi trochu zkrátil cipek, mám prej častěji ležet. Pak jedna z holek má 420g a druhá ma 340g, jaké jste měly váhy vy? Doktor říkal že se nemám stresovat ale strach mám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
4.6.16 13:19

@AlibabaA8
Ty jo, nevím..dokonce jsme byla v 8tt i na pohotovosti v Podolí a taky nebyli schopni říct. Prý spíše dvojvajecny. Ale nevede to jistě.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
13.6.16 19:20

Dvojčátka po SC

Zdravím :mavam: ráda bych se dozvěděla nějaké zkušenosti a rady :-) doma mám kluky 14 a 9 let, oba ze zdravotních důvodů císařem, v září 2015 jsme o jedno miminko přišli - trombóza pupečníku ve 23 tt, prakticky hned jak to bylo možné se mi povedlo zase otěhotnět, přirozenou cestou a jsem 16 tt, čekám dvojčátka :palec:, k mé velké úlevě jsou bi/bi, je mi 38let a doktorka mně připravuje na to, že vzhledem k dvojjité jizvě na děloze, věku a prodělanému potratu porodím výrazně dřív, termín mám na konci listopadu, ale prý to nevidí dál než do října… až na to že si denně píchám hep. neberu žádné léky a cítím se výborně, ale vážně se bojím, abych je donosila…jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
13.6.16 22:06

@Kajkaa85 Ahoj, taky bych se ráda přidala, jsem 12. týden, taky si doktor nebyl jistý, jestli jedno nebo dvojvaječná, ale prý jen jedna placenta. Doma mám už dcerku dva a čtvrt ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.6.16 07:29

@Tera Ahoj já měla mo-bi kromě velkých nevolností a bolestí hlavy do 16tt to tak nějak šlo, hned na začátku jsem odmítla neschopenku, stihla jsem si měsíc nadělat, chodila jsem do práce do 25tt, potom vánoce, nadělané hodiny a dovolená a vyšlo mi to přesně, že jsem na neschopenku nemusela! Od 28tt mi začaly dost natékat nohy, ale hluboký žilní systém byl naštěstí OK jen povrchové to byl hnus spletence. tvrdnutí břicha taky od 28tt ze začátku občas, ale zhoršovalo se to a v 30tt už mi graf hlásil, že opravdu děloha v klidu není, ale ještě to nebylo kritický. Poté (tvrdnutí i 50×denně)Od 34tt jsem si měla jít lehnout do špitálu. císař měl být naplánovaný mezi 36-37tt, ale nestihlo se to! Porodila jsem akutně v 33+4tt, když jsem měla od pátečního večera bolesti, ale nepravidelné a nevěnovala jsem se tomu, že to pravé to ještě není,..asi jsem měla jet do nemocnice dříve, třeba by léky zabrali.jela jsem v neděli dopoledne a to už kolem mě lítali, aby zabrali kortikoidi na uzrání plic a ještě něco, mělo mi to kapat do úterka…pořád bylo všechno v pohodě, dole jsem se přestala otvírat a miminka výstavní, najednou v 22:15 přišli, že okamžité ukončení, A nemá ozvy a tak po 51hod. kontrakcí se za 15min narodili dvojčátka! Sabču rozdýchávali, byli v inkubátoru, mě pustili 5den domů a vozila jsem mlíčko, neměli na mě místo. nakonec 15tý den holčičky převáželi úplně do jiné porodnice se stejně dobrou péčí na neonatologii, sice mimo kraj, ale nelituji toho a manžel to měl 60km.Tam jsme byli 10dnů do 37+1 a šli domů. Jít domu bez miminek bylo něco strašného, navíc byli zákazy návštěv, tak nám je vždy jen vyfotili. Uvidíš, že to zvládneš, mě taky bude 40let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
14.6.16 14:47

Holky, tak dnes jsem mela screening ve 31tt. Holcicky maji cca 1300g a vede se jim dobre. Ale muj cipek je jen 26mm. Narizen prisny klid na luzku, Mg a Utrogestan 0-0-2. Hrozi mi hospitalizace :(
Mam strach. Mela jste to tak nekteda a donosila alespon do 34tt, kdy se vyvinuly plice? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.16 16:15

@NiceDay ahoj, u mě na první kontrole mysleli, že je jeden váček v pořádku (bylo srdíčko a druhý váček je spíše zaniklé dvojče. A za 14 dní tam byly obě srdíčka:-)

• Citovat
  • Upravit
11037
14.6.16 17:36

@kyticka86 Mě naměřili ve 22.týdnu čípek 27mm. V nemocnici jsem neležela, měla jsem klidový režim doma. Dvojčátka jsem donosila do 38.týdne, kdy byl plánovaný císař.
Taky jsem se stresovala, ale zbytečně. Důležitější je, jestli se neotvíráš. Pokud ne, dá se i se zkráceným čípkem být i hodně týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí