Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky..
U nás vse ok a už mi je konecne dobře a cítím se fajn. Jsem ted 15tt a jsme na kolech v Rakousku. Uzivame si to. Snad bude vse ok a bude ki ještě dlouho dobře. ![]()
@Wendulína
Ahoj, narazila jsem na Tvuj prispevek.. Nevis, jak je mozne, ze doktori nepoznali, ze zacina TS? Dikybohu vse dobre dopadlo..
@Kajkaa85
Ahoj, rada Te poznavam
Mne se taky udelalo dobre tak kolem 15tt. Uzij si kola a davej na sebe pozor ![]()
@Dzinovka Ahoj ja taky cekam dve dvojvajecne holcicky. Ted jsem v 34tt
. Mam tehu cukrovku a jsem na inzulinu. Kazdy den se modlim, at vse dobre dopadne a holky jsou v poradku
.
Ja jsem nakoupila obleceni na sbazaru. Koupila sem dve vybavicky pro holcicku od narozeni do 1roku. Je sranda to kompletovat
. Prekvapuje me, ze hodne vecicek je tam v paru ![]()
@Dzinovka Ahoj Džínovko, já čekám holčičku a kluka, jsme ve 20 týdnu:-). Odkud jsi?
@Veronika_Praha Ahoj Veru, jsem z Jablonce. Holcicka a chlapecek, to je parada, parecek
@Dzinovka Jen at jsou jeste par tydnu uvnitr a dopekaji se
![]()
At se dari a mimca pekne rostou
![]()
Ahoj mamči, prodáváme vajíčka po našich dvojčatech, kdybyste některá mela zájem.
http://www.sbazar.cz/…pro-dvojcata
@Dzinovka Ahojky, velikosti mám od 50ky a jsem teď taky 26. týden. Jinak co se týká Nutrilonu, říká se, že je dobré mít alespoň základní balení doma, kdyby náhodou přestalo mlíko a třeba byl svátek a nebylo kde pořídit, takže nějaké základní balení určitě ano. Pokud špiníš po sexu, může to být cévka, ale i infekce, svěřila bych se gynekologovi, dvojčátka je lepší pořádně hlídat, obzvláště v těchto týdnech…Tak rostěte a zatim papapa
@ kyticka Tak 34. týden je už krása, to už to máte za pár tak ať se maj čile k světu ![]()
@boudiccaw píše:
@Dzinovka Ahojky, velikosti mám od 50ky a jsem teď taky 26. týden. Jinak co se týká Nutrilonu, říká se, že je dobré mít alespoň základní balení doma, kdyby náhodou přestalo mlíko a třeba byl svátek a nebylo kde pořídit, takže nějaké základní balení určitě ano. Pokud špiníš po sexu, může to být cévka, ale i infekce, svěřila bych se gynekologovi, dvojčátka je lepší pořádně hlídat, obzvláště v těchto týdnech…Tak rostěte a zatim papapa
Tohle přesně řešila moje sestra, pustili z porodnice v neděli a protože se nerozkojila, museli jsme jezdit po celé Praze a schánět sunar)
@Dzinovka píše:
@Veronika_Praha Ahoj Veru, jsem z Jablonce. Holcicka a chlapecek, to je parada, parecek
Ahoj, v Českém ráji máme chalupu, manžel jí teď opravuje, abychom tam mohli být na delší dobu a v pohodlí. Jezdí tam chudák každý volný čas.
@Dzinovka Jinak zatím nic moc nenakupuji, část oblečení si vezmu od sestry, má holčičku, snad tam bude také něco neutrálního pro toho našeho kluka:-). Aby chudák nenosil jen ružovou.-). Ted jsem objevila postýlky za super cenu, tak ti si asi vezmu, jsem ve 20. týdnu, tak se furt ještě bojím, i když nemám žádné problémy… tedy ze začátku doktoři pořád řešili, jedno dvojče bylo menší než druhé, teď už je to snad OK, také se ukázalo, že jedno je holka, jedno kluk:-)
@boudiccaw ahoj, moc diky za podporu. Spineni prestalo asi za hodku, na kontrolu jdu ve CT, tak to necham a preptam se. S tim Nutrilonem je to dobry napad, koupim..