Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
6.7.16 14:39

@Dzinovka čekala jsem dvojvaječné, po porodu v porodnici jsem byla byla strašně šťastná, ale zároveň více vystresovaná z kojení a tak, ale měla jsem doma už malého prcka, takže co se týká přebalování, koupání atd., to už jsem uměla, ale jakmile jsem přišla domů, bylo to hned lepší, ze začátku ti bude připadat, že nic jiného neděláš jen kojíš:D, ale pak postupně se to bude lepšit, byla jsem hrozně unavená, ale pořád to šlo a pořád jsem byla plná hormonu štěstí, jelikož se mi nepodařilo pořádně rozkojit, tak jsem už potom večer nekojila a tím pádem jsem se i vyspala, kluci za celou noc vstávali 1×..trochu plakali, prdíky byy, ale hned po různých kapkách úleva..první týdny to jde, zvykneš si rychle neboj a do třech měsíců budou mít režim, pak to bude fajn:)…hrozně rychle to utíká…Někdy mám pocit, že si to ani nestihnu užít, mé poslední miminka ;) Nemáš se čeho bát, pokud budeš v klidu ty, budou i miminka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
6.7.16 20:48

@mmag Diky za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 17:22

Tak jsem si udělala radost:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 17:23

Jestli máte blízko M&S, tak doporučuji navštívit, mají 50 % a více výprodej dětského…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.7.16 17:29

@Veronika_Praha Ahoj Veru, dekuju za tip. Jak se mas? Dnes mi z odberu krve diagnostikovali teh. Zloutenku (cholestazu), v mirne forme. Takze mam zase o cem premyslet. Zacalo to svedenim rukou nohou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.7.16 17:30

Holky s dvojcatkama.. Nepotkalo Vas to nekoho taky? Tehotenska cholestaza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 17:43

@Dzinovka Tak o tom jsem nikdy neslyšela. Dívala jsi se tady na fóru, jestli s tim má někdo zkušenost? Co ti řekli? To je mi líto, zas další stres viď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 17:46

Teď jsem to vygooglila a píšou, že to bývá u dvojčat. Ach jo, je mi to tak líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.7.16 18:42

@Veronika_Praha Dikybohu se to chytlo v zacatku, tak na me budou davat pozor. Ani me nesvedi nejak nesnesitelne kuze. Ale je to dalsi stres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
8.7.16 20:18

@Dzinovka Nejedla si nahodou Utrogestan? Ten to rad zpusobuje. Ale kdyz Te hlidaji, bude to dobre :hug:

Mne delali odbery a s nimi i jaterni testy pred 14 dny a nastesti vse v poradku. No ono by mi to k te teh. cukrovce jeste chybelo.

Ja jsem pro zmenu dnes objevila slaboulinky ruzovy kousek hlenu na toaletaku. Hned jsem jela do nemocnice a doktorka nastesti nic nenasla. Natocila monitory deti a zkontrolovala, ze nemam kontrakce. Cipek je take v poradku. Je polotuhy a zavreny. Doktorka netusila, kde se vzala krev ve vytoku. Mam si dat boraxove globule, kdyby to byl zanet :nevim:. Mela jste to taky nektera? Jsem dnes 34+0tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.7.16 22:37

@kyticka86 Ahoj, beru Utrogestan a nasledne Crinone (to same prakticky) celych 6 mesicu v kuse. Tak doufam, ze vysazenim se ty hodnoty snizi. Jak prosim vis, ze to dela utrous?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.7.16 22:40

@kyticka86 Jinak jednou jsem mela ve vytoku trosku krve, nalez na pohotovosti zadny - zadna krev, cipek v pohode, jen mykoza, dostala jsem nejske zavadeci globule a byl klid. Pry jak jsou ty kvasinky agresivni a svedi, tak mohou narusit stenu v pochve a z toho trochu te krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.7.16 22:41

@kyticka86 Takze bych se nebala.. Jsi uz hodne, to je lepsi zanety ohlidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
8.7.16 23:32

@Dzinovka Snad to dobre dopadne.. Dokud nejsou u me, mam porad strach :srdce: :srdce:.

Myslela sem si, ze jis utrogestan.. Mela jsem totiz na tretim screeningu zkraceny cipek. Gynekolog mi predepsal utrogestan. Psala sem ale do internet. poradky Dr. Kouckemu, ktery je v CR odbornik pres cipek, co si o tom mysli. Odepsal mi, ze cipek po 30tt nema vyznam merit a ze utrogedtan u dvojcecich tehuli vyvolava casto cholestazu a ta se vraci i v dalsich tehu..

Tak sem se dohodla s gynekologem a utros nejedla..

Je dobre, ze Ti cholestazu podchytli vcas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
9.7.16 07:22

No tak a mně pro změnu konečně pustili z nemocnice domů, tak doufám, že se Ti udělá lépe a přežij jaterní dietu…držím palečky :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky