Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kdy a podle čeho se zjistí, že to budou dvojčátka ( jedno/dvouvajecna) přítel to má v rodině a já se trochu bojím..
@Liškamyš píše:
Holky, mužů se zeptat, jak jste na tom tady konstitučně? Nebo byly na začátku těhotenství? Já mám 167 cm a 50 kg. Dá se z toho usuzovat nějaké riziko?
ahoj, já 175 cm, 67 kg, nyní 72 kg ![]()
@Luciasek31 To až z ultrazvuku, ověřuje se to u toho prvního velkého ![]()
@kyticka86 píše:
@zanettkaa Magnosolv je magnesium. Ja do toho 31tt jedla taky horcik jen v tabletach 3×2tbl. denne. A pak mi dal tyto pytlicky, ze jsou silnejsi.@Liškamyš Noo tak moje vaha je o doost (skoro 2×) vetsi nez Tvoje pri skoro stejne vysce
. Asi bych se sebou mela pak neco delat..
No mě tedy pytlíčky moc dobře nedělaly, tak jsem byla ráda, že mi to změnili na tablety:-)
Jinak tou konstitucí těla já jsem 169cm před těhu 71kg nyní 70kg a jsem 28+2
ale příklad si ze mně neber jsem prozvracela prvních 5 měsíců, až mě museli hospitalizovat…jsem zhubla 8 kg
@Veronika_Praha Ahoj Veru, vim, o koho se jedna, ale nikdy jsem u neho nebyla..
@zanettkaa Ahoj, nevim, jak je to s tuhosti, ale 32mm je moc hezky.. Dulezite je, ze se neoteviras..
Ahoj holky, teda co ctu, tak jste pribrali malinko.. Ja ve 28+4 mam 7 nahore.. Ted to vubec skace rychle.. Ale hlavne, at jsou holky v poradku, cert vem kila ![]()
@boudiccaw Tak to sis pekne uzila.. Hlavne, ze je to dobre ted
@zanettkaa To jsou hezke miry, mam je velmi podobne.. I tyden mame skoro na den stejny.. I kdyz mne prijde, ze se doktori o den dva rozchazeji.. A kslkulacka na webu taky ![]()
@Dzinovka ja byla dneska na tom velkem Utz a tak doktorka jedné zmerila 1060g a druhe 1234g. Za 14 dni jdu znova aby videla jestli ta vaha bude stejně rozdilna, jinak by se to prej muselo řešit. Ale vůbec mě nenapadlo se zeptat jak
A prutoky mam v poradku a vody taky dost.
A taky máte ty dvojčata tak nizko? Mě už pomalu jezdila tam dole po te kosti ![]()
@zanettkaa píše:
@Dzinovka ja byla dneska na tom velkem Utz a tak doktorka jedné zmerila 1060g a druhe 1234g. Za 14 dni jdu znova aby videla jestli ta vaha bude stejně rozdilna, jinak by se to prej muselo řešit. Ale vůbec mě nenapadlo se zeptat jak![]()
A taky máte ty dvojčata tak nizko? Mě už pomalu jezdila tam dole po te kosti
Jj, i když dneska mi příjde, že došlo v noci k nějakým dalším přesunům ![]()
@zanettkaa píše:
@Dzinovka ja byla dneska na tom velkem Utz a tak doktorka jedné zmerila 1060g a druhe 1234g. Za 14 dni jdu znova aby videla jestli ta vaha bude stejně rozdilna, jinak by se to prej muselo řešit. Ale vůbec mě nenapadlo se zeptat jak![]()
A taky máte ty dvojčata tak nizko? Mě už pomalu jezdila tam dole po te kosti
S rozdílnou váhou mám „problém“ také od začátku, i když ted už to nikdo neřeší. Ono záleží, kdo to měří a čím a stejně to pokaždé vyjde jinak. Důležitější je aktivita, aby bylo vidět, že obě rostou a hlavně, že se hejbou. Ze začátku mě s tím starašili, byla jsem 3× na screeningu a nakonec je vše OK:-)