Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3639
9.5.07 13:14

Pitrsko, musim taky kluky pochvalit, ty jsou taaaak roztomily lumpici, je s nima uz sranda, vid? ty jo a Romanek uz takhle stoji......sikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
9.5.07 13:15

ty jo emimco mi nejak blbne, tak je to dokonce 3× 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
9.5.07 13:24

Zuziko, já zírám, jak jsou si kluci jako dvojvaječní podobní! :wink: :lol: Fakt jako vejce vejci. I když, třeba se ještě vybarví! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
9.5.07 15:05

Lio - jo Kubík je napřítele, moje mamka to taky pořád plete s těma jménama, já jsem to prostě už rozdělila když byli v bříšku a tak jsem to nechtěla měnit, když jsem jim už tak říkala od začátku, Ačko prostě byl Románek a Béčko Kubíček :D No Romčovi rostou vlásky víc bych řekla, Kubík má vzadu pořád míň.
Sabri , teď už je to u nás fakt hustý, Romča se fakt staví všude možně, jde to strašně rychle, nejdřív začal hezky lézt po kolínkách, sám se už hezky začal posazovat, za týden se už postavil, no co přijde dál??? chození!!! to už bude veselo, jsem ale ráda, že Kubík je trochu pomalejší, že mi nezačnou chodit oba najednou, to bych fakt nestíhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
9.5.07 16:39

Ty jo Pitrsko nestras… 8O ja si to ted desne uzivam, teda uz par mesicu, ze se malinko prekuli, ale jinak nic pohoda, jazz a toho kdy se zacnou hybat se vcelku desim......takze uz zase nemuzes ani na WC a v klidu se najist???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
9.5.07 19:27

Sabri, začíná to být fakt zase jak na začátku, honička za honičkou, na WC si dojdu, ale to už ROmča stojí v ohrádce a kouká ke dveřím kdy se objevím a křičí mamamama............ no to užívání klídku je tatam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
10.5.07 10:04

Ahoj,
stíhám tak pročítat. Teď děti usnuly, tak jen pár řádek.
Pitrsko, to mě nestraš, že přijde doba, že to bude jak na začátku?!!!!!

Lio, to že můžeš do práce si fakt užívej- taky bych se do toho vrhla… ale jak psala Dita -plně kojím, tak i kdybych chtěla nejde to.
Na rozdíl od Dity nemám zas až tolik mléka v mrazáku a děti mi dudlíky odmítají…

Dito, jak to máte v noci se spaním? Já musím říct, že u nás je někdy noc, že se vzbudí jen jednou a jindy si připadám jak mléčný bar. - zrovna jako dnes. Ale každopádně vždycky oba vydrží tak 6-7 hodin v kuse spát. Jen si děti ještě nezvykly na přesnou dobu usínání, takže to máme každý den jinak.

Včera jsem byli na kalmetizaci a máme přijít ve dvou letech na přeočkování.
15. nás čeká prohlídka ve 4 měsících, očkování + kyčla a večer ještě třídní schůzky. Někdy se toho nashromáždí až až …

HOLKY TĚHULKY DRŽTE SE :! :D všechno dobře dopadne!!!!!!!!!!!!!
Krásný den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
10.5.07 11:39

jo jo Kuželko , nestraším, je to fakt. Románek vyžaduje pozornost, jak se začal stavět, tak chce i chodit, takže jsem věčně ohnutá, když ho nechám, tak křičí mamamama, zaplaťpánbůh, že Kubík ještě nezačal, to bych se teprve zbláznila. Hezky jeden po druhém, stačí že mi lezou už všude možně, takže se člověk fakt nezastaví, ale ohrádka je dobrý pomocník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
10.5.07 11:46

Tak to už abych se po nějaké začala ohlížet - spíše budu mít problém, kde bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
10.5.07 19:19

Ahoj holky,

zdravím a hlásím, že na kontrole v Hradci vše OK,holky pěkně rostou, mají 1,4kg a 1,6kg. Zatím jsou obě hlavičkou dolů, ale to se ještě může změnit. Taky jsem se dozvěděla, že to, kde budu rodit nezáleží na tom, jestli jsou jedno- či dvojvaječné, ale v kolikátém týdnu se narodí. Do 32tt se to vozí do Hradce a pak už od 32+1 můžu rodit v HB, tak ještě 3 týdny musíme nejméně vydržet … Takže tak. Jo ještě perlička - jeli jsme z Hradce do Ikey na Černým mostě dokoupit pár drobností do bytečku, a představte si, že policie ji zrovna evakuovala :-) bombový poplach, všichni byli venku. Tak jsme utřeli :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
11.5.07 08:17

Ivuško, máte krásné váhy :D
Je prima, že jsou děti hlavičkou dolů. Také jsme tak byli a už tak i zůstali.
Tak holky těhulky držte se :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
11.5.07 09:52

Ivuško , super :wink: to už jsou opravdu krásné váhy, ještě se drž a odpočívej co nejvíc, ať tam zůstanou co nejdýl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
11.5.07 10:22

Ahoj holky,
moje cácorky obě nečekaně usnuly..... Chtěla jsem popadnout vysavač, ale pak jsem si řekla, že to neuteče.....pořád se honím, jak kůň.....

Kuželko , my to máme s holkama taky každý den úplně jinak, večerní usínání i normálně přes den - žádný režim, žádná pravidelnost… Ale noci - to je jistota! To spíme. Už hodně dlouho kojíme jen jednou za noc, donedávna to bylo tak kolem čtvrté (večerní kojení mezi 7-8 hod.) a v poslední době to holky začaly posouvat až na pátou, šestou ráno. Takže pohoda. V „mléčný bar“, jak píšeš :lol: , se neměním prakticky nikdy.
Kuželko, děti Ti odmítají lahev nebo to myslíš tak, že nepoužíváte ani dudlíky, že je děti nechtějí…? To bych se zbláznila. Dudlík má u nás zázračnou moc.
Jinak vidím, že taky tiše závidíš Lioness odreagování v práci… Taky bych to občas brala..... To je holt nevýhoda kojení, ta připoutanost k dětem. Já jsem pořad ve stresu, když odjedu z domu něco zařídít nebo jen tak „provětrat se“, že nedorazím včas domů a holky už tam budou ječet hlady. No co se dá dělat. To není stížnost. Zaplaťbánbůh za kojení!!!!!!!! :D

Nisso, Bára má neštovice za sebou a už chodí do školy, holky je zatím nemají, měly přijít tento týden, zatím nic a já pevně doufám, že už nepřijdou. Pokud zůstanou holky zdravé, čeká nás příští týden opožděná kontrola ve 4 měsících a odložené očkování. S kyčlema už jsme skončili, ty už mají holky OK někdy od března. (Doktor říkal, že když vidí dvojčata s vyvinutými kyčlemi, tak ani nevěří vlastním očím… :D ) Kuzelko , přeji, ať dopadnou dobře kyčle i třídní schůzky… Tvá poznámka mě zaujala - jsem na stejné vlně - já byla zrovna včera ve škole - Bára se nějak zhoršila ve škole…

Ivuško , váhy máte pěkné :). A s těmi „nákupy“ v IKEI to je dost dobrý.

Pitrsko , jak Tě tak čtu, tak už se děsím. Toho lezeckého a chodícího období. Byla to síla i s Bárou, je mi jasné, že s dvojkama to bude teprve stát za to. Přeji Ti fůru energie.

Zuziko , fakt se ani nechce věřit, že kluci jsou dvouvaječní. Jsou úplně stejní!
Zuziko, Pitrsko , ta vaše Inglesina je náhodou super (nejde o módní výstřelky, ale o praktičnost), nechápu, proč ten krátký podvozek přestali dělat… Je to variabilně využitelný, dobře vymyšlený systém…
Zuziko , určitě Ti tato Inglesina slouží lépe než by Ti posloužil Herqules.
Pepen , na Joggera používáme autosedačky Babypoint Pioneer. Ale nejdou tam nacvaknout, je to jen improvizace. Ale drží tam skvěle. Zrovna včera to okukovala v nákupním centru jedna dvojčatová maminka čekatelka… Využívám podvozek s autosedačkami opravdu hodně. Už jsem to tady někde popisovala i nafotila, jestli chceš, najdu to a pošlu Ti odkaz.
Alino , nenech se prodavačkami ukecat a nalákat na kvalitu a efektní vzhled Herqulese… Samostatné korbičky Joggera (nebo TFK) jsou rozhodně lepší systém než monoblok dvousedačky plus vložné tašky pro miminka u Herqulese - je to zbytečně těžké!
Alino, můžu se zeptat, odkud jsi? Tvá čeština je totiž bezchybná, takže se ani věřit nechce, že jsi cizinka…

Holky už jsou vzhůru, musím končit. Víc na vás reagovat nestihnu…
Holky těhulky - držte se :) :!
 PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.5.07 14:28

Ahoj všem,
tak já včera taky na kontrole - kluci mají kolem 1,7 kg jeden hlavou dolů, druhej příčně, čípek je v pohodě, takže pohoda.

Dito, víš co je ale blbý? Že ty korbičky na toho joggera už nedělají. Tak leda je zkusit sehnat na inzerát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.5.07 14:30

IVuško, tvoje děti jsou teda pěkný kousci:) já měla v 29týdnu 1,2kg, teď jsem začla 32tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová