Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2817
17.7.07 10:24

Holky, tak už nestíhám psát ani číst, holky začly papat, rozkojujem se,je to fuška, uffff, ještě nám to moc nejde. Tak papa zatim.

Markyt náááádherné holčičky,já nemám čas je dát do galerky :-( tak snad příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
17.7.07 12:15

ahoj hoky, dlouho jsem tady nebyla, tak jsem měla co dělat to přelouskat :roll:

samozřejmě GRATULUJI NOVOPEČENÝM MAMINKÁM HODNĚ MOC ŠTĚSTÍČKA A JEN SAMOU RADOST Z HOLČIČEK!!!

jinak my zítra máme rok, takže uděláme takovou maličkou oslavu, uděláme pár foteček u dortu s rodinkou a tak… ty první narozky jsou stejně jen tak symbolickýk, kluci z toho rozum ještě nemají, ale příští rok to bude určitě už rachot…tak zatím se mějte a zbývající těhulky držte se, zvláště v těch vedrech a omlouvám se zase že nebudu na ostatní reagovat…

papa všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
17.7.07 14:36

Ahojte maminy a těhulky,

můžu se k vám já a moje 10+4tt dvojčátka přidat? Nevíte jestli při prvním UTZ automaticky dělají NT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
17.7.07 16:30

Ahojky,

jen v rychlosti, než se mi děti vzbudí. Spít totiž všechny tři. :D :D :D Ale bohužel to není běžné. Aha, už nespí, tak uvidíme, kolik toho napíšu. :(

IVUŠKO, VELIKÁ GRATULACE K HOLČIČKÁM. JSI ŠIKULA NEJVĚTŠÍ, KRÁSNĚ JSI POROD ZVLÁDLA A HOLČIČKY MAJÍ KRÁSNÉ MÍRY A VÁHY. PŘEJEME JIM, AŤ JIM SLUNÍČKO SVÍTÍ NA CESTU ŽIVOTEM.

A podávej zpravodajství, tahle on-line jsme to tu ještě neměli.

Bohužel se budu vyjadřovat jen k tomu na co si vzpomenu a ani nemám všechno dočtené.

Galerka. Já zase nevidím důvod, proč zakládat novou. Tahle patřila k deníčku, co si tu kdysi holky psaly. Bohužel upadl, je to škoda… Ale zase tak cizí nám není, jsou tam holky od Zdeníka a tak k nám sem tam zajde.

Diti, Ty jsi se ptala na to pití. Kluci mi čaje nechtějí, samotnou vodu taky ne, ale jak jim to vody dám trošku šťávy (kupuju buď Hami nebo Hipp bez přidaného cukru), tak to pijí. Dávám toho maličko, řekla bych na 110 ml asi 10 ml šťávy a stačí to.
Dovolená musela být super, fotky krásné. Báře to tam moc sluší, je to kočka. Jestli budou i holčičky takové krasavice, tak bude mít taťka co odhánět. :D

Markýtko, fotky jsou krásné. Holčičky jsou nádherné.

Tak já končím, zkusím to dočíst a možná ještě reagovat.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
17.7.07 16:41

Ahoj holčiny,

tak jak to zvládáte v tomto šíleném počasí? Já jsem zalezlá s holkama doma… v chladnu. Ale po dvou dnech je to nějak už nebaví… a jsou docela dost protivné.

Taktéž jsem PRO mít naší galérku. Snad se k nám ještě připojí další těhulky a časem se pořádně rozrosteme.

Sabri bydlím u Nymburka. Jasně že bych se připojila. Pošli mi na SZ tvůj email, nebo mohu poslat já na tvojí SZ… jak chceš… napiš!

Jinak přeji příjemné dny, snad to nějak vydržíme… s mimískama i vy s bříškama.

Pa

• Citovat
  • Upravit
oren
17.7.07 16:48

Ahoj Ajinav!! zdravím tě a vítám za všechny u nás v diskuzi. Uvidíš že s touto diskuzí budeš na všechno připravena a těhotenství ti uběhne jako voda… jako maminám, které nám tu teď rodily!!

Z tvého dotazu nějak nevím co znamená NT, takže neporadím.

Často nás navštěvuj a pořádně si těhu užívej!!

Oren

• Citovat
  • Upravit
3596
17.7.07 16:51

Tak jsem to dočetla a pokračuji.

Zuziko,

prostě máš štěstí jako já a pořádné chlapy. Naši kluci měli ve 4 měsících 7,2 kg a v půl roce 8,2 kg a byli jenom kojení. :roll: Ale je úžasné, že zvládáš kojit i z poloviny, to je prostě super. Já kojím stále a asi jen tak nepřestanu. Dnes si vyřvali v poledne mlíčko, nechtěli zeleninku, Honzík si tedy dal po nakojení, ale nejdřív muselo být mlíčko. :D

Hele, že Ty jsi psala, že se těšíš, až budou kluci pohybliví :?: Tak se netěš :! U nás je teď každou chvíli nějaký problém, ruce v zásuvce, boule na hlavě atd. Navíc Honzík se o mě staví, když přebaluji nebo krmím Jiříka a to je děs. To pak nemůžeš vůbec nic.

Oren, s kočárkem neporadím. TFK jde skoro do lehu a kluci tam byli od necelých 6 měsíců.

Pitrsko, klukům všechno nejlepší k prvním narozeninám.

Jdeme ven, už jsou všechny vzhůru.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
17.7.07 19:10

Ahojky maminky a těhulinky,tak koukám,že Ivuška už se zdárně rozkojila,to je dobře,ať ti holčičky krásně přibývají.
Markýtko ani jsem nijak nereagovala na tvé fotečky,holčičky jsou kouzelné,a určitě už baští normlně,ne??
Pitrsko ,tvým klukům vše nejlepší k narozkám,to je hrozný,není to tak dlouho,co jsem je tady obdivovala jako kouzelná miminka,a oni ti už utečou,viď??
Ajino ,vítej mezi námi,jasně,že tě vezmeme do party,dlouho už tady nebyla žádná nová maminka,a já s Alinou už to máme za pár,tak někdo musí převzít štafetu. K tomu NT screeningu,aspoň myslím,že se ptáš na tohle,nedělá se to automaticky,dokonce myslím,že ani v celé republice,je jen pár spec.pracovišť,kde to dělají,a hlavně si to taky asi musíš hradit,já jsem taky chtěla na to jít,jenže u nás v TP to nedělají,a do Prahy se mi nechtělo,navíc mi bylo zezačátku špatně i při chůzi,ne-li v autě. Udělají ti AFP testy v16tt,a pak velký UTZ ve 20tt,mě tedy ještě dělal doktor velký UTZ ve 13tt,tak uvidíš.
Ještě jsem chtěla,s tou galrkou,myslím,že můžeme pokračovat v té stávající,ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
17.7.07 22:22

:lol: ahojky dvojčecí maminy, omluvte pozdní hodinu, ale jsem v začátku těhu a nemůžu spát, protože jsem pořád unavená přes den :) ještě před dvěma měsíci jsem byla několik let smutná, a ve snažilkách, a ejhle, povedlo se - sice po opakovaném neúspěchu na ivf - ale nakonec zůstalyaktivní dvě přenesená embrya :D , příští týden m čeká 2. ultrazvuk, kde už by mělo být prý slyšet srdíčko, snad srdíčka - těším se a zároveň bojím, stále nemohu uvěřit, že mě potkalo takové dvojité štěstíčko :D
 July

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
18.7.07 08:04

Ahoj holky,

tak předně vítám nové těhulky a přeji ať všechno dobře dopadne!
Na NT-ýčka jsem byla z vlastní iniciativy u Apolináře (můj gyndař to nedělá a ani o tom nevěděl), nic jsem neplatila, ale musí se to stihnout do třináctého týdne.

Co se týká galerky, tak mě je to celkem jedno jestli založíme novou nebo budem pokračovat v té starší. Mám pocit, že je opravdu už nevyužívaná, tak by to nemuselo vadit.

Jani , jojo o tom pohybu kluků jsem to psala já a už mě to přechází :lol: :lol: Začali se přetáčet a cestovat a je to teda už teď síla. Máme pro ně v obýváku hřiště 2,1×1,4 a je to občas málo… někdy se ozve řev a když se na ně kouknu, tak leží na sobě nebo si vzájemně kopou nožkou do očí a podobně :lol: Hrazdičku s nožkama už mám pomalu strach jim dávat, protože do všeho buší nohama a tu hrazdičku během pár minut totálně rozloží :lol: :lol:
No a ještě musím napsat, že si moooc dobře pamatuju jak se tvoji kluci narodili… a já jsem si říkala, jak se vám krásně daří a všechno bez problémů… a moc jsem si přála to mít taky tak v pohodě. A teď jsem fakt moc ráda, že jdeme ve vašich stopách :wink: :lol: , no až na to kojení :oops: , ale tím už se dneska netrápím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
18.7.07 08:08

Míšo s tím NT jsi mě moc nepotěšila :( . V pátek jdu do poradny, tak snad mi dr řekne, kde všude to dělají, klidně si to zaplatím, hlavně,že nebudu muset jít na plodovku.

Juli nedávno jsem prožívala to samé. Teď jsem 10+5tt a před pár týdny jsem taky byla celá nervozní, jestli na UTZ uvidí dr dvě srdíčka. Ajsou tam obě jako zvon :D :D :D . Do jakého CARu chodíš?

Zuziko to jsi tam zavolala a oni tě hned objednali nebo jsi musela čekat dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
18.7.07 11:04

:D ahojky těhulky, máte některá zkušenosti s cystou, doktor mi ji objevil před dvěma týdny na 1. uzv :( snad to nice neznamená, a testy NT co to vše obnáší? poraďte prosím, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
18.7.07 11:05

ajina v, jsi ze Sokolova, jakou tam máte poradnu? Já jsem z Varů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
18.7.07 13:30

Juli k mojí dr. chodím necelý rok rok a navíc poslední dobou jsem jezdila jen do CARu do Natalartu. Do poradnu jdu vlastně teprve poprvé v pátek, takže ti ani nedokážu říct. Já slyšela že ve Varech dělají právě NT screening v nemocnici. Dřív jsem k jinému dr. který se střídal s Varskou dr. Čejkovou, ale pak se nějak nepohodli a ona teď ordinuje jen ve Varech a mě se za ní nechtělo dojíždět. S ní jsem byla moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
18.7.07 15:36

Ahoj všem,
Markytce i Ivušce gratulace!!! Všechno krásný míry:) Kluci měli v neděli měsíc, ty jo to utíká.. už jsou to pěkní macci, zítra se jdeme vážit, ale vojta už bude mít ke 4 kg určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová