Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3639
22.7.07 22:27

Ivusko, uuuuplne vzpominam na sebe ze zacatku.....v nemocnici jsem nekdy fakt ani nestihla zandat prsa…fakt doslovne, protoze mezi kojenim jsem musela vetrat.....a doma jsem si taky nekdy rikala, jestli to ma cenu zadelavat si podprsenku chi chi chi, neboj je to fakt jenom docasne…

jinak fotky jsou krasne

hodne trpelivosti.....ty jo uz tomu ani nemohu uverit, ze jsem kdysi treba v noci mezi kojenim spala jenom 10-15 minut diky Jimovu brisku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.7.07 08:54

Ivuško , moc krásné fotky! To už snad není pravda, že ti naši raubíři byli taky takoví chroustíci :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
23.7.07 09:21

Jééé holky, to mě těší, že jste na tom byly stejně :-D Já už myslela, že to není normální… ale je fakt,že holky prdíky (zatím-ťuk, ťuk, ťuk) moc netrápí, takže by mohlo být ještě hůř, co Sabri. Dnešní noc byla celkem v klidu, zařvaly si asi hodku pred pulnoci, pak usly a vzbudili se po 3 hodinách skoro stejne na jídlo. Dneska jdem na první vycházku, tak se těším, že se taky dostanu ven po dlouhé době… Tak se všechny mějte krásně, pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
23.7.07 10:52

Zdravím všechny po víkendu, dneska je venku celkem příjemně, teda aspoň u nás.

Ivuškogatuluju s holčičkám,to jsou malí prďolky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
23.7.07 11:03

Ahoj všem,
Ivuško, krásný fotky:)
tady jsou ale všechny děti krásný!!K tomu kojení - mymáme5 týdnů a pořád je to ještě takový neustálený, teď hodně i díky těm vedrům - to jsem večer kojila třeba i po hodině, pak jsem dávala i trochu vody převařené.
Jinak někdy se kojí dohromady, někdy zvlášť, jak to vyjde, František opije častěji a míň, nenutím jw se sehrát, protožr moje zkušenost je ta, že pokud to jednomu nevyhovuje, tak se stejně moc nenapije a pak se přihlásí brzo znovu.
K prdíkům - u holek to bývá lepší, nás první 2 týdny netrápily, pak už jo.

A Vojta přibral za 15 dní rovný kilo!!!!František 73 dkg - tak už jsou to tlusťoši:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
23.7.07 11:05

píšu jak prase, ale to je tím, že na pravé ruce mám Frantu a tak datluju jen levou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.7.07 15:15

Holky,
omlouvám se, že zcela odbíhám od témat v posledních příspěvcích :oops: … ale jsem v kočárkové krizi :lol:
Poraďte… máte některá sporťák se sedačkami za sebou? Případně máte některá zkušenost s Jané Powertwin? Myslím, že ho tady někdo má… ale zaboha nevím kdo :wink:
Máme teď Inglesinu, ale tu jsme pořizovali hlavně kvůli těm velkým korbičkám a teď koukám už po nějakém skladnějším sporťáku, ale chci za sebou…a můj vysněný ABC Design Zoom ještě snad ani nezačli vyrábět… no každopádně je dle slov dovozce docela v nedohlednu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
23.7.07 22:17

Ahojky všem!!!
Jdu vás po hoooodně dlouhé době aspoň pozdravit. Nebyla jsem tu snad měsíc, no prostě ostuda největší … :oops: :oops: :oops:

Předně - OBROVSKÁ GRATULUACE oběma čerstvým maminkám a jejich náááádherným holčičkám!!!!! Zvládly jste to, holky, obě na 1, tak přeju, ať tak zvládáte i to další!!! A holčičkám samozřejmě hodně moc štěstíčka!

Také vítám nové těhulky!!! Ajinav , v Sokolově mám tetu, zrovna minulý víkend jsme tam byli na návštěvě. Jako malá jsem tam jezdila každé letní prázdniny, moc ráda na to vzpomínám. :lol:

Zuziko - Powertwin nemáme, ale hrozně moc se mi líbil a nedávno jsem o něm opravdu hoooodně uvažovala. Manžel se díky služební cestě dostal do Kolína, kde je asi největší obchod s dvojčecíma kočárama a kde ho mají na prodejně. Byl dost zklamanej - manipulace s ním díky délce nic moc (ale ty máš Iglesinu, takže si na to zřejmě zvyklá), navíc prodavačka mu koupi tandemu obecně rozmlouvala, dítě vzadu prý nemá moc místa. Ale je to samozřejmě jen jeden názor. Koukni na www.dvojcata.cz , určitě tam najdeš zkušenosti mamin s tímhle kočárkem nebo jiným tandemem.

Kuželko - já ze začátku kupovala skleničky, pak postupně začala vařit, ale mrňouskové byli pěkně mlsní. Trvalo pěkně dlouho, než to maminčino začali baštit. :? Nechápu proč, ale ještě i teď, když jim občas dám skleničku (třeba když někam jedeme), zahučí do nich doslova během pár sekund. :roll: Bio zelenina se tady, bohužel, nikde neprodává, takže kupuju normální. Mrkev a brambory máme tedy svoje, to ostatní kupuju většinou mražený - ta údajně „čerstvá“ ve zdejších obchodech se mi totiž vůbec nezamlouvá. :x

Pitrsko - kloučkům přeju všechno nej nej nej k prvním narozeninám!!!!!! Doufám, že už jsou oba zdravý a zase už tě pořádně prohání!!! :wink: Jo a opět máme něco stejného - naše Nikolka měla v roce 8,41 kg a 75 cm. :D

Omlouvám se, že nebudu reagovat na další příspěvky, ale to se prostě nedá, jste prostě romanopisci!!!! :oops: :( :lol: Od té doby, co broučkové capkají, trávíme hodně času venku na dvorku. Je to přece jen trochu jednodušší, než když jen lezli - musela jsem je držet na dece, což byl nadlidský úkol a hlavně při chladnějším počasí se to vůbec nedalo. teď už můžeme ven v podstatě kdykoliv. V kočárku už být vůbec nechtějí, to je boj je tam dostat, tak jsem teď opravdu moc ráda, že bydlíme v domku a také že bydlíme u rodičů. Být sama na dvoře s 2 stvořeníma, z nichž chce vždycky každý někam jinam, je fakt sranda. :wink:

Přidávám fotečky z narozenin. Nám se, řekla bych, vydařili. Udělala jsem dětem dortík každýmu svůj, postavili jsme je na konferenční stolek a prďolky jsme pak pustili do obýváku a čekali, co budou dělat. Samozřejmě se hned hnali ke stolu. Bohužel jsem byla pomalá, dřív než jsem stihla sfouknout svíčky, LUkášek jednu popadnul a trochu se spálil. Než se stihl rozbrečet, dala jsem mu rychle olíznout prst s dortíkem a v tu ránu bylo po bolístce. :D Ale stejně mě to hrozně mrzelo. Celkově to ale bylo moc fajn.

http://img1.mimibazar.cz/…/f495609.jpg /> http://img1.mimibazar.cz/…/f495610.jpg /> http://img1.mimibazar.cz/…/f495612.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
24.7.07 11:29

Heli máš moc krásný boučky :D . Taky bysme chtěli páreček,teda aspoň já, prítel by uvítal dva rošťáky :D . Jak zvládáš teď, když už je jim rok,to už si asi spolu hrajou a nezlobí :?: Já si pořád říkám, že až povyrostou,tak to bude snažší než s jedním dítětem. No uvidím, nechám se překvapit.

Koukám, jak je ten svět malej. Ono to v Sokolově dřív bylo všechno jiný, dneska aby ses bála pustit samotné dítě ven. Třeba u nás na sídlišti jezdí auta jako blázni a to je silnice hned u chodníku,no hrůza. Brala bych jim hned řidičáky :! Jako dítě taky ráda vzpomínám, sídliště bylo plně dětí, ale dneska všechny děti sedí doma u PC. My jsme si pořád hráli venku,prostě to byla paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.7.07 12:46

Heli, máš překrásné špunty. Jsou fakt úžasní!!!!!!!!!
Utíká to utíká. My máme půl roku a za chvilku budu také dělat roční dort…
V pátek mě čeká jeden dort pro Kubíka k svátku.

Máte někdo zkušenost s obrázkama na dort? Jeden jsem objednala a dneska mi přišel - je to jedlý obrázek - mají různé motivy - u nás vyhrává Spiderman. Tak jestli se mi dort podaří, pošlu fotku.

Včera jsem nakoupila bio zeleninu - bohužel zahrádku nemám, ale brzy budu mít zeleninu od rodičů -dneska navařila dětem mrkvičku,brambor a špenát.
Matýsek mi uprostřed jídla usnul. No, tak zbytek spapala Anetka a teď už oba chrní.

Ajinav bohužel máš pravdu. Ale u nás děti celkem venku pobíhají. Na sídlišti jsem nevyrostla, takže nevím, jaké to bylo dřív,ale teď jak jsou prázdniny, je tu hrozné ticho, když neběhají děti venku.
Já z vlastní zkušenosti musím říct, že Kubík samozřejmě také rád vysedává u počítače, ale ví, že jakmile je slušné počasí, má u mě smůlu a maže s klukama ven.
Ono je to hodně také o rodičích…!!! :!

Tak a já jdu žehlit-mám toho až až

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.7.07 17:37

July celý den na tebe myslím a držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
25.7.07 17:47

:lol: :lol: AHOJÍK, AJINO. MÁŠ TO V SOUKROMÝCH ZPRÁVÁCH KOČIČKO, MOJE TAK MÁM OBĚ SRDÍČKA, HOLKY, JÁ JSEM ŠŤASTNÁ, OZVY 160 DB, TAK NĚJAK, U JEDNOHO TO BYLO SLYŠET VÍC, U DRUHÝHO MÍŇ, ALE JSOU TAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JSEM V OSMÝM TÝDNU, MÁM PRŮKAZKU A NA KONTROLU JDU 12.T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
25.7.07 20:07

July krasna zprava…jak jinak, tak ted uz uzivej dvojtehu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
25.7.07 21:15

July , velká gratulace!!! A teď už hlavně jenom pohodička ať se těm prďolkům dobře daří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
26.7.07 12:18

jdeme se k vam pochlubit a pozdravit

byli jsme u dr na ockovani a vazeni

takze

SOFIE 8950g /71cm - 6zubu
JIM 8570g /70cm - 2 zuby

vsechny vas moc zdravime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová