Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ČAUKY, TAK JAK JE? TO BYLO ZAS VEDÉRKO..... ASPOŇ, ŽE SE PŘIHNALA TA BOUŘKA A SPRCHLO… ![]()
July , no jak kde… tady se to asi teprve žene a vypadá to docela hrůzostrašně ![]()
Zdravím všechny v tomhle vedru.
DOcela jsem ráda, že je pěkné léto, i když u nás celkem nezvyklé, ale krásné. Já totiž nemám vůbec ráda ZIMU!!!
Nějak se tu moc neorientuju, ale těhulky, přeji vám hodně zdraví
Pitrsko, moc je mi líto, že si cvrčci nemohli užít své první narozeniny. ![]()
Tak držím palce, ať jste brzy FIT!!!
Jinak naše půlroční prohlídka dopadla dobře. Anetka váží 6530 a měří 62 cm, Matýsek 6960 a měří 66 cm.
Dneska jsme prvně dávali mrkvičku. Anetka byla statečná a pár lžiček snědla, zato s Matýskem bude ještě legrace. Vypláznul jazyk a odmítal cokoliv jíst. Tak uvidíme zítra. …
Po cca deseti dnech zeleninových příkrmů můžeme pomalu zkusit kaši k večeři a pak postupně ovoce k sváče. Tak uvidím, jak to půjde.
Máme za sebou i druhé očkování. Dneska jsme byli na ORL, aby dětem vyčistili ouška, čeká nás v srpnu vyšetření sluchu.
Tak a já zas utíkám, všem přeji krásné letní dny, hodně ZDRAVÍ!!!
moc hezké kuzelka, zítra se kdyžtak přihlaš, písneme
dobrou noc
Ahojky holky,
zkusím sem vložit fotky, ale myslím, že mi to nepůjde. Kdyžtak jsem něco vložila do fotogalerky.
Mějte se, jdu uklízet
Pa Nissa
ahoj všem, tak konečně je venku příjemně a už můžu i chodit
, v těchle dusnech je asi zle každýmu, natož nám těhulkám - a dvojitým
![]()
ajina - co je s Tebou? jsi ok, doufám?
Niso, máš krásný páreček ![]()
July, souhlasím, konečně se dá dýchat.
Jinak hlásím, že Anetce mrkvička zachutnala a dneska snědla celou skleničku sama. Matýsek už ví, jak papat ze lžičky, a tak se dnes pochlapil a snědl skleničky půl ![]()
Tak zítra dostanou pro změnu mrkvičku s bramborem a uvidím, jak to půjde, příští týden bych dala k večeři kaši.
Holky, kupujete jen skleničky, nebo vaříte zeleninku sami? Sháním nějakou bio zeleninu, ale moc úspěšná nejsem.
Ale v Delvitě jsem dnes objevila špenát, tak zkusím s brambůrkem a pak si počkám, až budou mít mrkvičku rodiče na zahrádce.
Tak zatím ![]()
Ahojky maminky a těhulinky,taky jste koukaly na předpověď na srpen?? To stejné,co máme teď!! Pro těhulky hrůza a pro miminka určitě taky nic moc,co??
Niso ,máš ndherný páreček,vážně, oba jsou nádherní,moc se vám povedli!!
Kuželko ,nevím,odkud jsi,ale u nás v Plusu se prodává biozelenina,taky se těším,až budu za čas mimčům dávat to lepší,navíc,ceny nejsou ani tak rozdílné jako u normální zeleniny,a je fajn,že tahle možnost tady je,když jsem měla kluky malé,nic takového nebylo. Tak jestli je u vás Plus,tam si určitě přijdeš na své,mají mrkvičku,taky už jsem viděla porek,a rajčata,a květák(samé nafukovačky,co??)uvidíš.A je fajn,že tobě to počasí vyhovuje,každý má rád něco,já mám nejraději podzim,když leje, a fouká vítr a já jsem doma a jen koukám z okna jak tam vítr ohýbá stromy…no,myslím,že až se kluci narodí,asi přehodnotím priority,protože chodit v tomhle na procházky je brr…
Michaelo
díky za radu. Vím, že bio výrobky v Plusu jsou, a tak tu zeleninu ještě omrknu. Měla jsem pocit, že tam není. Hned zítra to půjdu okouknout. ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, nemám čas číst natož reagovat, tak jen ve zkratce, mrňousové spinkají … kdo byste chtěl juknout na nějaké fotečky, mám soukromé album na http://ivaman.album.cz/…a-lechanovy/ heslo: mimi
Není čas dávat to do naší galerky. Jinak u nás je slušný kojící maraton,holky nejsou zatím moc sehraný,tak kojím co 1-2 hodiny, ale zaplaťpánbůh za to … Když už jsem na to narazila, holky, jak jste dokázaly prcky sjednotit, aby pili stejně a v noci ne tak často?
Zas se ozvu, zdravím všechny nové těhulky!
Ivuško,
naše děti taky nepili stejně. Každý jindy a nakonec jsem byla ráda, že na to měl každý svůj klid. A v noci to samé.
Ono se to tak po měsíci či dvou srovná a intervaly prodlouží.
Tak PEVNÉ NERVY a hodně zdraví ![]()
Ivuško ,holčičky máte naprosto kouzelný,úplně tady nad nimi slintám,manžela jsem donutila,aby se koukal se mnou…dvakrát
já už chci taky!!!!
Ivuško,
krásné fotečky, krásná miminka!!!!!!!!!!!!
Užívejte si to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!