Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
18.8.07 17:27

Míšo
určitě je pro děti nejlepší, když jsou ještě u Tebe. Rodilajsem 35+0 a to jen proto, že se Anetce už v bříšku být nechtělo, zato Matýsek na porod nebyl připravený a dal nám pak pěkně zabrat.

Manžel určitě chce pro vás jen to nejlepší. Možná jen chtěl mít jistotu, že jsi pod dohledem a budete všichni v pořádku. Vím, že chlapi na to koukají takhle… A co říkají ostatní, si neber. Teď jsi pro děti nejdůležitější Ty a opora v Tvém manželovi - no a pak hlavně také doktoři. Užívej si poslední dny
3 v 1, i když už to není nic pohodlného…!!! Pevné nervy a nenech se ničím stresovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
18.8.07 17:34

Ivuško,
já když rodila Kubíka a manžel mě v noci přivezl do porodnice, kde mu řekli, ať si zavolá ráno, že to určitě bude, a odpoledne pořád nic. Volala jsem mu z porodnice do práce řekl: tak už si pospěš… :D
Ale to jsou chlapi.
Zato teď byl pěkně se mnou u porodu a bylo to prima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
18.8.07 18:35

Alino moc gratuluju. Holčiččky jsou opravdu nádherný. Hlavně zdravíčko a štěstíčko do života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
18.8.07 22:08

Alino, veliká gratulace!

Zvládla jsi to obdivuhodně a holčičky určitě všechno brzy dohoní. Přeji vám všem hodně zdraví. Tobě hodně trpělivosti v nadcházejících dnech - ať vám to spolu hezky klape.

Míšo , jak už psaly holky, nekaž si náladu nějakými poznámkami a svými dojmy. Vždyť to máš skvěle „rozjeté“. Kluci jsou krásně velcí už teď a každý den to už bude jen lepší a lepší. Děláš pro své děti to nejlepší, že se je snažíš pěkně „dopéct“, co to jen jde! Držím Ti palce!
A vše nejlepší k narozeninám!

Ivuško , statečně to zvládáš, i když to máš teď sama těžké. Jsi šikula. Přeji dnes klidnější noc.

Mějte se všechny krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
20.8.07 23:16

Ali, moc gratulujeme ke krásným holčičkám a přejeme vám všem jen to nejlepší. Máte krásná jména.

Taky vítám do našich řad nové těhulky, to se to krásně rozrůstáme :D

Míšo , držíme ti palečky, aby miminka ještě nějaký ten den byla v bříšku. Ale váhy už máte pěkný.

Ivuško , to ti nezávidím ani trochu, být sama doma. Ikdyž já mám toho svýho taky pořád v práci. No, aspoň o víkendu si ho trochu užijem. Přejeme kjlidnější noci.

Jinak naše cácorky rostou jako z vody. Konečně se chytly obě u prsu a tandemově kojíme. Dneska v noci spali vcelku 6hodin!!! Kéž by to už vydrželo.

http://img1.mimibazar.cz/…/f558683.jpg /> Potrpím si na háčkované čepičky :wink:
http://img1.mimibazar.cz/…/f558685.jpg /> Ela
 http://img1.mimibazar.cz/…/f558689.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
21.8.07 13:45

Ahoj Maminy,

dlouho jsem tu nebyla… tedy byla a četla, ale nebyl čas napsat příspěvek. Ale jsem v obraze a po nocích dočítám… jsem ráda, že se to tu docela rozjelo :D 8O

ALINO - obrovská gratulace ke krásným holčičkám. Buďte všechny 3 hodně zdrávy a ať ti holčičky dělají velkou radost. Neboj… jakmile budou mít váhy… půjdete domů a budeš si jich užívat celý život. My měli také Kristínku v inkubátoru, ale spíš jen tak na zahřátí a protože byla tak maličká a v Motole neměly plné, tak si ji tam sestřičky vydržovaly. Ze všeho se Kiki dostala bravurně… i když měla jenom 1,6 Kg… a to teď je to ďábel… ani starší ségra na ní nemá.
Všechno bude v pohodě uvidíš.

Míšo - držím palečky… ať porod zvládneš a kluci jsou zdraví. Myslím, že ty otrlá máma s tím mít problém nebudeš :) Hlavně že jsou kluci už dobře velicí… hlavně aby je vyndali včas a měla si je brzy u tebe… přeci jen přenášet dvojčata… to musí být děs běs… a pak ten porod!!! Hrůůůza… ale tobě to všechno vyjde na 1 a půjdete brzy domů… ! Těším se na dva kluky,… máme tu nějak přeholčičkováno… :roll:

Ivuško - tyhle noci ti nezávidím, ale taky jsme je prožívali… ono to přejde… a taky naštěstí to není pravidelně a jednou za čas to prostě musíme vydržet. Vždycky si říkám… druhý den… přeci mi to holky neudělají dvakrát za sebou… a neudělaly… naštěstí… my jsme měly Reflux a k tomu nějaký špatný dvanácterník a tak jsme pořád blinkaly… vždycky si pamatuji jak jsme s manželem nakrmili.. pak jsem leželi v posteli v noci a napjatě poslouchali, co bude… a najednou se ozval ten příšerný zvuk a všechno bylo venku… takže znovu krmení, převléknout mimi, postýlku… a takhle to šlo třeba 3× za sebou… Byla to krize a hrozné neštěstí… když ta naše beruška byla tak maličká a takové věci se jí děly. Dneska je všechno naprosto v pohodě!! a holky spinkají až na vyjímky od 21.00 do 7 - 8.00 ráno.

Markýtko - ty tvoje princezničky jsou nádherné!!! Koukám, jak si je krásně oblékáš… opravdu zavídím a moc chválím, jsou to miminka jak z obrázku!!

Vítám také nové těhulky a přeji příjemné pohodové těhu. Myslím, že díky této diskuzi jsme to tu zvládli všechny… takže holky… máte se na co těšít a s otázkama jsme vám všechny k dispozici.

Jo a kdo to tu psal o tom nádherném kočárku Jogger Twin??? Teď nevím přesně kdo??
Ale já jsem se do něj asi zamilovala… a musím… musím si ho pro holky koupit!!! Jenže zatím na něj nejsou penízky… tak budu muset něco vymyslet… aby byly!!!
Je fakt nádherný!!! Opožděně díky za tip. Docela jsem měla problém s tím si nějaký vybrat…

Tak aby to nebyl román… je v krátkosti jak u nás,… holky si objevily nohy… takže se docela zabaví. Už mají postýlky hned vedle sebe a pořád si povídají a strkají ruce jedna k druhé přes šprucle. S korbiček už jsme skoro vyrostly… holky budou asi po tátovi… rostou jako z vody.
Máme za sebou všechna očkování, vážíme 8 a čtvrt kila. Příští týden píchneme naušničky… No a jinak… kecají, kecají a kecají,… a nedají pokoj… jen v noci je klid.

Tak papá… užívejte zbytku léta.
Ren.

• Citovat
  • Upravit
380
21.8.07 19:40

Liptonko už máš výsledky triple testů?

Oren ode mě můžeš očekávat spoustu dotazů, mám toho všeho tak plnou hlavu a trochu mi připadá, že nevím, co dřív. Ale to teprve poznám, až se miminka narodí :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
21.8.07 21:11

ahoj holky

byli jsme v sobotu na svatbe, tak tady mate aktualni foto

takova modra rodinka

`

vsechny vas moc zdravim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
22.8.07 07:53

Ahoj holky, diky vsem za gratulace a chvaly. Uz se tesime domu. Tak musime papkat. My uz uspesne kojime (mleka mam pozehnano), akorat na stridacku, vzdy jen jednu, druha dostava sondou :-( pry nam to trva dlouho, a nedodrzujeme casy, take neni takova efektivita (sondou sup, a 40 ml je v zaludku, coz bysme cucaly pul hodiny, a kdo vi jestli celou davku). Tak uz jsem se s tim od vcerejska smirila, mozna maji pravdu, a ke to lepsi, a mimi pak nejsou tak unavehe z toho cucani.
Ted jenom porust, a jit domu. Vsechna vysetreni nam vychazi dobre, tak doufam, ze tak bude i nadale.
Zatim pa Alina +Karin+Anika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
22.8.07 09:35

Alino,

jsou krasny, kolik uz teda vazite?

neboj ono to utece, my jsme tam stravili skoro 2 mesice, ale jak jsem rikala, cekali jsme pouze na vahu, tak to slo!!!

a kdyz vse ostatni je v poho tak vas vysoupnou hned jak holky budou mit 2100g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.8.07 12:17

ahojte holky, dlouho jsem tu nebyla:-(

Alina - OBROVSKA GRATULACE K NADHERNYM HOLCICKAM!!!…jspu opravdu krasne…preji hodne zdravicka a at rychle pribyvaji na vaze a muzete brzy domu…hlavne ze jsou obe zdrave:-)

Sabri - moc hezkefotecky, slusi vam to:-)

Markytka - holcickam to moc slusi a maji krasny oblecky!!!

Jinak ja uz mam za sebou Tripple testy a NEGATIVNI!!! tak jsem stastna…ale jeste jsem zadnou vec nekoupila:-) ted jeste cekam na ten velky UTZ ve 20tt:-)

Ajinav - a jak se citis tehulko??…kdy te cekaji tripple testy?… a uz vybiras nejake vecicky?… kocarek a taK??

Jo a jeste neco:-(minuly tyden me dost bolelo na leve strane - nakonec to snad bylo z roztahovani delohy,ale k Dr. jsem jela, tak mi vzal moc, krev a stery - v moci nasli nejakou bakterii a je pry lepsi to prelecit, treba kvuli predcasnymu porodu, tak jsem dostala na 6 dni antibiotika,ale pry to miminkum ublizit nemuze, tak doufam, ze bude vse vporadku!
Jinak sebou mrskali, mavali rucickama - vypadali spokojene:)

A dneska me desne pali zaha:-(

Holky, vsem krasny den!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.8.07 17:31

:lol: ahoj jdu vás jen na skok pozdravit, Aji, ozvi se mi na soukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
22.8.07 18:24

Liptonko na triple testech jsem byla v pondělí a příští pondělí mají být výsledky. To je dobře,že ti dopadly negativně. Kolik už jsi měla UTZ? Já v CARu 2 nebo 3,ten třetí byl na srdíčka a pak jen ve 12tt,pak, když jsem byla 2 dny v nemocnici, to bylo ve 13tt a teď nás čeká až ve 20tt.
Já už mám v PC nějaké odkazy, co bych chtěla koupit nebo kam jet nakupovat. Zatím mám jen :,-(u bodyček, ale s krátkým rukávem, jaksi mi nedošlo, že prckové se narodí v zimě. Taky chci začít s nákupama až po UTZ ve 20tt.

Holky dneska jsem nějaká podrážděná. Stávalo se vám to v těhotenství taky nebo jste stále byly v pohodě? A jak často jste chodili na UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
22.8.07 18:34

Ahoj holky!

zdravím všechny,a děkuji za psychickou podporu, koukám, že to nikde nebylo jednoduché, vid Oren , to ty naše kočky aspon pěkně papají, Anetka teda víc blinká, ale spíš jen ublinkává. A to noční spaní to je SEN!

Holky maminy, jak jste děti naučily spánkový režim? Ve stejnou dobu do postýlky, nechovat když řvou, nebo jak? Prý se od 3.měsíce už má důsledně začít, aby se jim udělal řádný režim, tak sháním info, jak na to …

Liptonko , gratulace k negativním tripple testům! Ted už jen dobrý UZ ve 20tt a bude se nakupovat výbavička, vid :-)

Sabri , úžasné fotky ze svatby, jsi kočka a tak krásně sladěná rodinka, to se jen tak nevidí!

Ali , holčičky jsou krásné, úplně se mi vybavilo, jak jsme byli ještě nedávno v porodnici. Gratuluju k úspěšnému kojení! Sondou aspon budou rychleji přibývat, my jsme cucali, holky u toho pospávaly a šly jsme domů až 6.den, protože to chvíli trvalo než se rozpily…

Markýt , úžasný princezny, krásně vyparáděný a jak pěkně se zakulacujou! Gratuluju k tandemovému kojení. Jak to děláš s říháním, když jsi sama? Já s tím furt bojuju. Vezmu je najednou, ale to si většinou pořádně neodříhnou, tak je musím složitě položit a vzít po jedné, mezitím ta druhá řve. Nehledě na to, že za chvíli je už obě nepoberu, protože se budou víc mlet a budou těžší. Byli jste na kontrole v 6 týdnech už? Možná jsi to tady psala, ale nějak jsem to nenašla. Kolik jste vážily? My jdeme příští týden…

Míšo , stále na Tebe myslím, a očekávám radostnou novinku, že už jsou ti Tvoji dva uličníci v pořádku na světě!

Jinak my furt v noci bojujeme, ale už aspon s dudlíkama, zaplaťpánbůh za ně! Ikdyž když jim něco je, tak je stejně dudlík neutiší, nehledě na to, že furt vypadávají …

Holky se budí, tak já letím… paaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
22.8.07 23:11

Ahoj Ivuško,

my jsme se snažili nastolit režim hned co to šlo… občas nám to taky ujelo… ale dneska jsem ráda, že jsme to nějak vypilovali. Když byl holkám měsíc až dva, víceméně jen jedly a spaly… pak to bylo horší… spát už jen nechtěly… a začínalo jít do tuhého…
Do dnes to mají tak, že kromě noci se mi střídají… jedna usne, druhá se vzbudí… nebo se přes den budí navzájem.
Režim jsme vypěstovali jenom a jenom vůlí. Naše holky jsou naučeny… ráno kolem 6.00 se budí… hoďku si žvatlají a hrají v postýlce… pak vylezu i já a nakrmím… poté ještě tak hoďku spinkají… zatažené závěsy. Po obědě je dávám do postýlky aby se naučily mít po obědě pauzu… někdy spí a někdy ne… ale jsou v postýlce, mají klid a já je nechávám samotné… Večer to máme taky tak… hodně předvečer blbneme, hrajeme si… pak koupání (ob den) pyžamko, uklidnění, večeře a do postýlky…
Večery jsou u nás většinou ukňourané… než holky usnou střídavě jedna budí druhou…
Dudáky jsou u nás záchrana už od mala… teď už si je holky vyndávají a nandávají a tak někdy je to horor… pořád tam běhám a nandávám!!!

Jo a usínání … nerozmazluju… takže nepovídáme pohádky ani nehoupeme na rukách… usínají samy… s kňouráním a někdy řevem… ale tak nějak sami… myslím, že kdyby si zvykly na nějaké mé benevolence, že bych to pak asi sama nezvládla.
I když u nás hodně večer pomáhá taťka!

Dobrou :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová