Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo jinak teď Vám píšu jen díky tomu,že koukají na Teletubbies,holky, oni je prostě milujou,jinak je nic nebere Krtek,večerníčky nic,ale todle,u toho se smějou,výskají,tak jim to dopřeju, vím,že to není to pravý ořechový,ale když jsou marodný,hračky jsou ohraný,knížky přečtený, tak co s nima.
Ali , teda teď jsem se dost pobavila nad komentářem u Tvého albíčka z výletu na kolech
TO JE PŘESNÝ!!!!
Jinak super fotky, všechny, holčičky jsou čím dál tím víc každá jiná, ale fešandy obě dvě, po mamince
Holky se budí,končí siesta,prchám něco vyšašit ke sváče,papapa
PS: Jo co to máte za bezva domeček s různýma plastovýma udělátkama? Jak je to velký? A vyhrajou si s tím holky? Máme stan z Ikey, tohle vypadá líp,ale zdá se mi to malý pro dvě…
Tak se zase hlásíme, zdravíme všechny…
Bohužel teď vypadá Peťulka jako pirát
má sešité dolní víčko…
http://rodina.cz/…g_6520_1.jpg
Takže si to zase užíváme. Já lítám už 3 týdny po doktorech, měla sem náběh na zápal plic a když mi konečně vy:,–(í antibiotika a já se po 14dnech v bytě dostanu ven do obchodu, tak si něco takého udělá… Však to manža obrečel, ale on za to nemohl, Holt sou dva a moc živí…
Ahojky,nejak vas holky zanedbavam.Casu je porad malo, bojujeme s prodejem nasich bytu a koupi baracku. U toho pracuji castecne, a pakjsem nejakskorozavislana diskuzi zari 2007, kam chodimjeste od tehotenstvi, ale driv me to taknebralo. Ale ted jsme se s holkami se poznaly osobne, a zajima me ta diskuze od te doby o hodne vice.
Ale zkusim se polepsit itady, v praci ten cas se da udelat.
Ivusko , vase album take sleduji, pekne pasaze, tesim se na vase PF-ko, urcite zas neco vytvoris. U nas zase nebude nic, jsem lina..
Jo na tom vylete v horach bylo super, klidne bych zopakla, ale nejblizsi podobne hlidani bude az v breznu (To uz Lukas vymysli nejakou vodu, ja protestuji,me to moc nebere a navic bude jeste zima…uvidime).
Ten stan, tak to je tak zvana kopule objevu. Dej si to vyhledat na MMB, a tam to bude hezky popsane. Mam to pouzite, je potreba opravit jednu tycku, zas to bylo za polovicku. Ale holky ho dostanou az kVanocum, ale nevydrzela ´jsem to achtela jsem to slozit, a ony se s tim asi 2 hodky pohraly. Myslim si, ze si na to nevzpomenou a nespoji, a budou mit jako novou hracku na Vanoce. Co myslite,muzou tyto prtata si to 3 mesice paqmatovat? Pak jsem koupila i"vzduchovy tobogan", take je na jedne fotce, a hrozne se mi libi. Kdyz jsem u Vanocnich darku, tak jeste dostanou golfky pro panenky (jen 1×, nevim, zda se nepoperou, kdyztak dokoupim)
Holky, nenakukujete nahodou Dita, Lioness, Misa2, Zuzika, Kuzelka, ? Ozvete se, jak se mate,co deticky,uzjsou asivelke? Kde pak je Sabri, Markytka,Pitrska a dalsi, uz si ani nevzpomenu…
ahojky
mužu se k vám přidat?čekám dvojčátka páreček a mám termín 8.1 ale vypadá to na císařský řez po vánocich,holčičku mám hlavičkou nahoře
Jedno dítko už mám 2letého Filípka,je mi 23 a jsem z Olomouckého kraje.To tak aby jsem se trošku představila ![]()
Holky co už máte miminka na světě a rodili jste císařem,dávali jste si spinál a nebo celkovou narkozu..furt se nějak nemužu rozhodnout
Ahojky,
vitam Miselinku. Ja jsemrodila normalne, ale nechalajsemsi pichnout epidural,a povazuji to za super volbu, zase bych toudelala stejne. A CR take bych chtela byt rpi vedomi, a ne videt mimina az za X hodin. To je muj nazor.
Ivusko , kde jsi sehnala ty Teletabis? Take bych chtela, tazala jsem se u vsech znamych, a nikdo je nema (jen na videokazete). Kde se to kupuje a kolik stoji? Nebo se da stahnout nekde na netu? My jsme predevcirem koupili televizi a DVD-prehravac, starsi detikoukaji na kreslene filmy typu Auta, Morska vila, a male to vubec nezaujalo.Tak bych rada zkusila Teletabis. Diky za radu.
Holky,je smysl v 15 mesicich davat ockovat Prevenarem ? (pak by to bylo jen to dvoudavkove schema, ted a pak za 2 mesice).Mate tonekdonastudovane?
A.
Ahoj Ali, měli jsme jedny půjčené od ségry a jedny jsem objednávala na netu,když se jim to líbilo třeba tady, ale mají to různě do těch 200,– http://www.arara.cz/t/product.php?… je jich tam víc,na každým DVD jsou 2 díly po 1 hodině.
Vítáme novou těhulku! Tak budete mít takové krásné vánoční dárečky
Já jsem taky rodila normálně (obě byly hlavou dolů), bez epidurálu (příště bych možná do něj šla, mně ho nějak nikdo nenabízel
), u císaře bych taky raději volila jen spinální anestezii než celkovou.
AHojky,
Ali - nechci ti do toho kecat, ale golfky bych koupila rovnou 2,předešla bys taky zbytečnýmu řevu na vánoce. My nemáme 2 holky, ale stejně jsme vloni kupovali Lukáškovi jako alternativu nákupní vozík a jsem ráda, že jsme to tak udělali. Kdykoliv si chtěla Niki vzít někam golfky, Luky šel s vozíkem. A i tak se o to navzájem rvali. ![]()
Vítám novou těhulku!!! Miselinko , já rodila císařem a měla jsem epidurál, osobně si myslím, že je to určitě lepší, všechno vnímáš (kromě bolesti,samozřejmě) a hlavně dětičky hned vidíš i slyšíš. ![]()
Holky, my měli včera sraz ze základy, po 17-ti letech (fuj, fuj, ani se mi to číslo nechce psát
). Dávala jsem to dohromady já s jednou spolužačkou, tak jsem byla lehce nervní, kolik se nás nakonec sejde atp., ale obavy byly zbytečný. Sešlo se nás 24 z 29 + naše třídní z druhého stupně. Moc jsme si to užili a pro mě to byl i fajn relax.
http://lilypie.com/…827/nI5Y.jpg
Ahoj holky,
můžu se k vám sem tam přidat?
Už jsem se asi před půl rokem, když se děti narodily, tady radila ohledně kojení… moc jste mi pomohly, poradily odsávačku, a já i díky vám úspěšně kojím dodnes
i když to byl tedy první dva a půl měsíce boj…
Miselinko , moooc gratuluju! Já rodila v epidurálu při vědomí a byl to úžasný zážitek! Byl u toho manžel, děti pak sám přinesl a byli jsme u šití celá rodinka… Po císaři je samozřejmě delší rekonvalescence, ale mně to přišlo celkem v pohodě - po operaci žlučníku (laparo) mi bylo mnohem déle mnohem hůř ![]()
Jinak jsem z Prahy (Jarov, Praha 3), je mi 32, dvojčátka mám spontánně a rodila jsem 38+3tt u Apolináře.
Tak k té fotce - Fany je vlevo, drobnější, Vojta vpravo. Ale v bundách a čepicích je stejně prd vidět:)
Eliško, ale tenhle scénář já důvěrně znám. U nás to probíhá tak - já dojedu s kočárem na uzavřené hřiště (to v nejlepším případě, jinak tam moc dlouho nevydržíme, protože Fany utíká), tam kluky vyložím, oni si chvíli hrajou (Vojta vydrží dýl), no a jak začne Fany zdrhat, tak jdeme dál.
Jezení písku už máme za sebou, já tyhle věci moc neřeším. Prostě ho párkraát ochutnali, bežně se jím teda zasypávají, no ale to se vyklepe a vypere:)
My chodíme takhle na písek už tak 4 měsíce, od léta. Takže už jsou zvyklí, už ví, že si tam bezvadně vyhrajou.
Ale vypustit je před barákem - Fany utíká pryč, skáče do kaluží, Vojta je schopnej olizovat auta nebo si rovnou do kaluže kleknout a vymáchat si ručkyatd. to je asi všude stejný:)
Mišelinko, já taky rodila císařem kvůli poloze kluků a rodila jsem ve spinálu a byla to paráda, určitě pokud nebude důvod, tak nechoď do celkové, takhle u toho seš, i pusu jsem tomu prvnímu mohla dát:)
Ivuško, já nočník zkusila, ale zase schovala. Kluci se sice občas už chytají za plíny, ale když jsme to zkoušeli (celej týden), tak to ještě absolutně nechápali. Tak počkám, a zkusím zase za nějakou dobu.