Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Míšo, to teda tě lituju, to je fakt nářez. Dáváě malým klukům nějaký laktobacily? To je při atb dobrý. A že ti hodně spí, to u nás je po nemoci taky, prostě jsou hodně zesláblí, tak to zas musí dohnat.
A an výsledky držím pěsti, ať je to něco „snesitelnýho“.
Helli, tak ale nakonec to zřejmě bude ten dětskej kolektiv, no jo, jak se ukuseuje vzájemně, tak je to jasný.
A s kočárama, já teda vždycky koukám, jak se tu stále mění a objednávají, já mám od zač. spider swing, s ním jsem spokojená a teď občas používám golfky, co jsem dostala od kamošky - opravdu takový ty klasický, bez stříšky, nepolohovací, ale nám stačí.
Už do žádnýho kočáru nebudu investovat.
Kluci ikdyž náhodou na kočáru usnou, tak stejně nesnesou abych je dala do lehu, takže nám ty obyč. golfky stačí.
Pepen,taky jsem měla nejradši spider swing,ale zase mi přijde,že každé období dětí,ale i počasí chce své,třeba na léto jasně golfky,jsou lehoučké,skladné a na chodníkách se jede ok,ale na zimu zase nějaký sporták,ale u toho spideru mi přijde že jsou ty sportovní sedačky moc vysoko,jako že když už jsou děti třeba kolem roku a půl,tak si sami z kočárku vylezou,a taky tam sami vlezou,nemusím je tam nandavat a ničit si hřbet,a když je sporták,je nižší a vlezou am spíš než do spideru,ne???
Jinak výsledky jakžtakž ok,ani žloutenka ani cukorovka,přijde mi,že ani dr neví…jaterní testy má Jára ok,ale bilirubin má hooodně vysokej,prý mu vezme krev na EB virózu a na infekční mononukleózu,malí mají málo vápna takže opět vigantol a Fifi ještě má málo železa a Adámek taky jenom železo.
Tak mi spadl ohromný šutr ze srdce.
Hokky,co ten stoleček,nejsou na to moc malí už??? Co myslíte???
Tak to velký blahopřání, úplně ten šutr slyším ![]()
EB virózu měla Anička ve 2,5 letech, odchází to celkem dlouho a pak jsou třeba ještě dlouho testy, ale jinak ok. Byla k tomu pořád nastydlá a unavená, pořád chodila spát.
Míšo , to je moc dobře, že se vám nepotvrdila žloutenka ani cukrovka. Manželovo brácha má vrozený nějaký syndrom (nevím, jak se to jmenuje),jeho projevem je právě zvýšená hladina bilirubinu. Nemá to žádný další příznaky, jen si musí dávat pozor na některá jídla, bere léky a musí chodit snad každý měsíc na testy, protože to nesmí překročit určitou mez, pak by to bylo nebezpečný. Tím tě nechci strašit, píšu to jako další možnost. Navíc si myslím, že i kdyby to malej měl, není to pro život zas taková přítěž (jako třeba ta cukrovka). Ale držím palce, ať je to jen něco lehčího.
A k tomu stolečku - ptala jsem se kamarádky, která ho měla pro malou. Ta si s ním hrála prý asi už od 7 měsíců, do kdy přesně už neví, ale obě si myslíme, že nejdýl do 18. Rozhodni se sama, ale na tvým místě už bych do něj asi nešla.
ahojky dvojcatovky!
Moc neprispivam,jsem asi moc lina nebo mam toho moc? ![]()
Dnes po 4 hodinach nocniho spanku sotva chodim. Anikakasle,v noci se z toho budi, z kaslei zvraci chudak… Snad to prejde, k Dr. jsem jeste nesla, ikdyz v noci jsem si rikala, ze urcite ranopujdu. Ale venku leje a je brrrr…, tak je nechcivlacet ven, navic je uz trochulepsi. Uvidimezda v nocibudu tohozase litovat.
Miso , to jsi musela zazit obdobi, kdyz se cekalonaty vysledky. Dobre, ze to neni ani cukrovkaani zloutenka.
Nase stehovani se posouva, meli jsme vyklidit byt do 15.12, ted to vypada az na pulku ci i konec ledna. Tak to jsem rada, ze nebudeme na Vanoce nekde pod mostem (u pribuznych), a ze tam bude jen nejakou kratkou dobu, a ne mesice.
Nevim ani naco mam reagovat, precetla jsem to tady jizpred tydnem, behem 10 dnu uz nikdo nic nepsal, a co jsem cetla, tak uz nepamatuji.
Jdu radse pokusit se uspat deti a take si lehnout.
Napisu,az budelepsinaladaa vic energie.
Mejte se krasne.
A.
vlozim vanocni pozdrav: 
Ahoj holky, jdu vás všechny v rychlosti pozdravit a nahlásit, že žijeme
. Až najdu nějakou volnou chvilku, písnu toho víc. Vždyť jsem tady nebyla leta ![]()
Ahojky,
je tu nějak mrtvo. ![]()
Jdu jen v rychlosti pozdravit. Jsme opět nemocný, všichni 3 máme zánět průdušek, už 12 dnů jsme zavřený doma a mě i děti z toho už dost hrabe, tak ani raději nebudu psát víc. ![]()
Všem přeji nádherné vánoční svátky a hodně radosti pod stromečkem!!!!!
Připojuji přáníčko. Konečně jsem začala koketovat se scrapbookem, takže tentokrát moje vlastní dílko (kredit v popisu na MMB).
![]()
http://img.mimibazar.cz/…f1557313.jpg
Helli , tak zas nemocný?!? To je fakt na prd,vid.
Já taky začla scrapovat, ale zatím jen pokusy, ty mám taky na MMB, PFko jsem dala jen do QP, takže tady vánoční pozdrav od nás:
http://img.mimibazar.cz/…f1552506.jpg /> Jo včera jsem vytvořila Natálce k svátku tohle,ale má to ještě mouchy,ach jo kdyby tak bylo víc času ![]()
http://img.mimibazar.cz/…f1556209.jpg
JInak zdravím po delší době Ali , snad už nekašlete a Vánoce prožijete ve zdraví a pohodě, a ať Vám Ježíšek nadělí co nejdříve vysněný domeček …
Markytko , těšíme se na novinky od vás,teda naposledy jsi psala snad když prckové měli rok,ne? Hoď nám sem fotečku at vidíme, jak holky rostou. Jezdíte ještě v TFK? Vejdete se s fusakama? Já jen by mě to zajímalo, měnila jsem kvůli tomu TFK …
U nás nějak nic nového, Vánoce mám tentokrát bez práce skoro, na Štědrý den jdeme k našim a hned 25. jedem ke tchánům, takže nic nedělám a užívám si předvánoční atmosféry …
Takže všem dvojčatovkám šťastný a veselý!!!!!!!!!!!!
Prejeme krasne a pohodove vanoce a do Noveho roku 2009 jen zdrava a hodna ditka
Sabri, Sofie a Jim
Zdravím všchny dvojčátkové maminky a omlouvam se že vám sem lezu.Jen jsem se chtěla zeptat jestli některá z vás porodila prcky přirozenou cestou
já jdu v neděli na vyvolaní z dvojčaty,kdyžtak mi prorím písnětě i SZ klidně budu moc ráda
potřebovala bych zodpovědět pár otázek trošku mám stoho strach aby byli obě děti v pořádku
Ahojky, moc nestihame, tak jen
PŘEJEME VŠEM POHODOVÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2009 !!!
U nas uz jednou Vanoce probehly, a to vcera kvuli starsim detem, takze cast darku uz holky dostaly. Sice jeste z toho nemaji moc rozum, ale i tak si to uzivaly. Zitra mame Stedry den jen ve ctyrech a bude snad vic pohodovy.
Vsem marodum brzke uzdraveni!
A.Ahoj holky,
sice sme tu už dlouho za vama nebyli, alei tak chceme popřát veselé Vánoce, spoustu pohody a štěstí v Novém roce!!!
Všem přejeme veselého Silvestra,ale hlavně hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v roce 2009, splnění všech snů i přání …
Ahojky holky,
zdravim Vas v novem roce. Skoncily prazniny
,,uz chodime do prace na stridacku , takze konec spani do 10, pece o holky je zase na jednom z nas.
Ale byly to hezke dny, spoustu toho jsme stihli, uzili jsem si navstevy, darecky, sporty, nakupy, ale zvladli jsme i prestehovat dalsi varku kramu do baracku. Bylo dokonce i lyzovani na Cerne hore, tak jsem vyzkousela nove lyze, co jsem dostala ted k narozkam. (musim rict, ze jsem se strasne bala na tech lyzich po tech par letech pauzy, navic, posledni moje lyzovani, teda snowboardovani pred touto dlouhou pauzou, skoncilo zlomenou rukou. Ale pak uz to slo a bylo to fajn).
Ivusko , koukala jsem na vase fotky (tech ale mate
),a zavidim lyzovacky. Vypadas jako profik
Take bych se chtela naucit poradne lyzovat, jsem porad zacatecnik, a nevim, zda se to nekdy zmeni). A jako vzdymas srovnane a zdokumentovane darecky
moc hezky.
Heli,Ivusko, kde na MMB najdu popis na vyrobu PF-ek? coje ten scrapbook? Vase dilka jsou uchvatna, take bych chtela s tim scrapbookem zacit „koketovat“
![]()
Uz zasemusim bezet, zatra jsem v praci, takpokud bude cas,tak neco napisu.
Ahoj.
Alina
tady par fotek od nas:
http://img3.rajce.idnes.cz/…2.30_39_.jpg
http://img3.rajce.idnes.cz/….26-_40_.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/….26-_53_.JPG