Dvojčátka

• Fotoalbum (29)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3639
25.11.06 21:47

ano je to pravda i nam bylo doporuceno podlozit postylky, takze manzel dal kupu knizek pod nozky a kazdy kdo to vidi, tak mu to prijde vtipne a originalni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
25.11.06 22:47

SABRI
SUPER NÁPAD!!!

Asi to bude nejschůdnější řešení. Když byl Kubík mimi, tak jsem měla pod matrací takovou pevnou podložku a pod ní knihy, ale teď mám do postýlek jiné matrace, a tak jsem pořád přemýšlela, jak na to?!!

Ještě to musí projít rodinnou radou, uvidím, co na to poví manžel.
V KAŽDÉM PŘÍPADĚ DÍK ZA RADU!!!

Určitě je to pro mimi lepší - už z bezpečnostních důvodů - když si třeba ublinkne - když jsou prcci marod atp. žádný polštář mít nesmí, takže je tohle taková pomůcka - alespoň tak to vidím já :-)

Pěkný večer, dobrou :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
26.11.06 12:10

Holky a to se mají podložit nožičky a nebo prostor pod hlavičkou? Nějak mi to nejde na rozum… 8O :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
26.11.06 17:05

my mame nanny dechove decky, takze jsme museli podlozit nohy od postylek, protoze decky musi byt hned pod matraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
26.11.06 21:39

No hlavičky by měli mít prckové výš.
Je to i kvůli ublinknutí, nebo když jsou marod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
27.11.06 13:17

ahoj holky,
nase znama mela podlozenou hlavicku a mela tam prkynka :)
ale knizky jsou asi dobry napad
a nebo nejsou takove madrace jakoze klin? ja nevim…
holky, nevideli jste ve strepinach jak pani mela trojcata… my jsme doma normalne buleli :)
tak se vsechny opatrujte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.11.06 12:42

Ahoj,

trojčátka jsme taky s manželem viděli :-) Krásná zdravá miminka :-)

Míši s tou matraci-jako klín jsme také o tom přemýšleli . . . zatím to vedu v patrnosti také jako jednu z variant.

Jinak mám za sebou další kontrolu a vše OK :-)
5.12. jdu k Apolináři na UZ a 11.12. na další kontrolu a pak už mě asi pošle na poradnu do Motola. Ještě ani nejsem zaregistrovaná…prý tam není problém,tak uvidím.

Máte taky nějaké novinky?
Krásný den, Kuželka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
28.11.06 13:52

Aha, tak ty postýlky, to musíme nějak vymyslet. Snad tam pak moc nebude plandat prostěradlo. :lol:

No, na trojčátka jsem taky koukala, ale sama a taky mi ukápla slza. Manžel zrovna vešel do ložnice a ptal se proč pláču, tak pak mu to došlo, když zaostřil na TV. :wink: Jo, hormony jsou mrcha. Když si představím, že za pár týdnů takhle pojedeme z porodky my. :lol: Akorát budeme mít na zadních sedadlech trochu více místa než rodinka v TV. :wink:

Děvčata, poslední dny jsem nějaká nepoužitelná. Furt bych spala. SIce se spí blbě, ale jsem normálně tuhá. No a kůže na břiše už neuvěřitelně pne, až to bolí. Myslím, že brzy popraskám. Opravdu to pne a dost nepříjemně. Hlavně mě to bolí kolem pupíku. :( Zlatej II. trimestr. Teď začínám být jako kachna a dost nepohyblivá. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
28.11.06 15:02

ahoj holky, tak mam za sebou test cukrovky, vysledky nevim, ale stravila jsem tam pres dve hodiny… a to ranni vstavani, musela jsem si pak lehnout :)
jo trojcatka byla fakt super a uplne me prekvapilo, jak je pani pekne donosila…
Lio, to napinani asi neni to tvrdnuti, ze? me se doktorka ptala jestli mi tvrdne bricho, ale asi ne…
tak se poradne maz, treba to pomuze…
je fakt ze bricho prekazi cim dal tim vic…
my jdem dneska na kurz pece o dite, tak jsem zvedava…
tak se holky moc opatrujte, me zase pani dr. rikala at nic nedelam!!!!
drzte se!!!!
lio, tobe se to fakt krati! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.11.06 15:33

Já se musím přiznat, že mi břicho tvrdne, ale ani jsem to na poslední prohlídce doktorovi neříkala. Vždy, když jsem mu to řekla mi po prohlídce řekl, že je to normál.
I mě to v noci budí. Jinak mám ale výsledky vyšetření všechny OK.

Mažu se jak divá!!!!!!! Kupuji si v lékarně masťový základ Lenienska
a jsem jak koblížek na másle pečený. Ale nevím, jestli má kůže vydrží
takhle pěkně až do konce…
Hlavně ať jsme všichní zdraví že?

A jak řešíte otázku spaní. Jsem každé 2 hodiny vzhůru, musím na záchod a tak pořád dokola… Je to jako bonus když od 2 spím do 6 hodin v kuse. to už pak vstávám do práce…
Někdy je vstávání jako vysvobození…
Z druhé strany odpoledne, když jsem fakt unavená zalehnu a nic se mnou nehne!!! I v sobotu a neděli si vše vynahradím…

Tak hodně sil a odpočinku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.11.06 15:36

Ještě se chci poptat, máte někdo zkušenosti s digitálními teploměry?

Chystám se nějaký koupit, ale dost při výběru váhám.
Zda koupit na čelo či do ucha. Normální digitální v ceně 200,– Kč chci koupit od firmy OMRON,ale přeci jen jsem si říkala, že ten do toho ucha pro novorozence by mohl být úplně bezproblémový.
Nemáte některá s ním zkušenosti?
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
28.11.06 18:15

Kuželko
mám pro tebe asi důležitou informaci. Moje Dr. mne kvůli nějakým problémům minulý týden předávala do Motola. Jenže mně tam málem nedostala, protože prý ruší nějaká místa - asi 30 prý.
Jen protože se moje Dr. dobře zná s motolksou Dr. nakonec to ukecala a možná mne vezmou. Nicméně uvidím ve čtvrtek, kdy tam poprvé jdu… když tak sem napíši info.
Pokud tam chceš rodit a nejsi registrovaná, obávám se, že tě nevezmou!!
Radši si tam co nejrychleji zavolej!!
Já mám kontakt na Dr. Špálovou

• Citovat
  • Upravit
325
29.11.06 11:02

Oren,

díky moc za upozornění. Pěkně jsem se vylekala a nelenila a hned volala!!!
Jelikož však spadám obvodem přímo pod Motol, opravdu mi stačí zajít do poradny v Motole 5 týdnů předem…
I PŘESTO JEŠTĚ JEDNOU DÍK!!!Konečně jsem se rozhoupala k tomu tam zavolat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.11.06 14:25

Jejda, děvčata, mně už se to fakt krátí. V pondělí 4. 12. jdu na poradnu a tam se dozvím následující plán, co se mnou chystají. :? To už budu vlastně 35.tt. No, jsem fakt zvědavá. Letí to jako voda. Počkejte, za chvilku budete na řadě vy! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
29.11.06 14:56

Jo jo, LIO
tak se pořád těším na něco - utrazvuk, pak na kontrolu, zda je vše OK a za chvíli budeme mít uzlíčky doma v postýlkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová