Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kdyz o tom tak pisete, tak i me se vraceji ne moc prijemne vzpominky z porodnice, manzela operujici dr vyhodil, tak cekal na chodbe, ja jsem deti taky nevidela, protoze byli tak male, ze s nima hned bezeli na JIP, tam si je uz manzel mohl pomazlit, ale bohuzel ja jsem cisare od pondeli odpoledne do stredy taky nemohla rozchodit, takze jsem deti videla az po dvou dnech, ale nastesti jsem byla na pokoji s holcinou, co mela dvojcatka taky na JIP a potom uz jsem sama chodila(spis plazila podel zdi) na JIP…to uz byla se mnou na pokoji holka s mimcem, a ja tam kazdy 3 hodiny odstrikavala
a jak pisete i vy.....sestry nas zaucili a pak je clovek na vse sam…ja tam byla 2 mesice…nekdy bych spala, az bych brecela, ale jak pisete, je to za nami a ted si to doma silene uzivame a mame spoustu pomocniku okolo…a hlavne deti uz spinkaji celou noc, tak se vyspime
nam se podarilo plne kojit skoro 4 mesice a ted uz par tydnu prikrmujeme, protoze deti moc nerostli, ale diky tomu uz spinkame
je to nadhera, ze. Holky co jste doma, tak si to uzivejte a vas koho to ceka, tak se moc teste…Deti uz ted broukaji a houkaji, tak je to sranda, mame tu dve sovicky!!!
jsou uuuuuzasni,
a tady jsou
uz si zacinaji spolu povidat
Sabri ,
krásná mimča… A ten růžový a modrý dudlík nemají chybu.....
![]()
Tahle fotka se fakt povedla, tu vám sem musím dát…

PAPA
Diti
tak to je fakt super.....vypadas bajecne, tady jsou nase zacatky kojeni
Dito, ty prďolky jsou super.
Je super, že můžeš kojit.
Koukám, že bych si přeci jen ten kojící polštář měla pořídit.
Nebo máš i nějakou techniku, ke které jej nepotřebuješ?
Kojila jste tu některá i bez polštáře?
Já si říkala, že to zvládnu i bez něj, ale…?
Je to pro mne teď takový nezvyk, být doma, protože jsem tu pořád sama.
Kubík teď přišel ze školy a už zase běžel s klukama ven. Taky se tu chudák se mnou nudí. No já jak koule nejsem pro něj dobrý parťák…
Také jsem teď koukala, že bude mít v únoru jarní prázdniny. Akorát to vychází na týden kdy mám rodit. Ale jelikož předpokládám, že se mi porod o nějaký ten týden posune dřív, tak bychom pak mohli být všichni spolu doma. I to by bylo fajn. Tak jen doufám, že bude vše v pořádku ![]()
Sabri, Dito - ty kojící fotky jsou super. Dito úplně koukám jak vypadáš úžasně
Pořád mám představu, že dvojčatová mamina vypadá po porodu jako zombie
a ty vypadáš tak úžasně spokojeně!!!
Kuzelko , já mám kojící polštář od švagrové a myslím, že bez něj by to bylo trápení… docela na něj spoléhám. A k termínu porodu - ptala jsem se teď dr. jak to vidí a říkal, že určitě půjdou kluci na svět dříve, původní termín porodu už pomalu začínám házet za hlavu
![]()
Teď jsem prošla internet a jdu polštář objednat.
Zuziko, já byla ve středu na kontrole a doktorka mi právě řekla, že se k porodu vůbec nechystám… No uvidím, je ještě brzy, ale 20. únor to asi nebude. . .
ahoj holky,
teda ty fotky jsou super!!!! moc vam to slusi!
Zuziko, ty jsi presne o tyden jak ja… kdy mas teda termin?
Kuzelko, za chvili si zvyknes ze jsi doma… me to teda problem nedelalo ![]()
holky ted jsem se divala na nejake nove stranky www.babyonline.cz tak doufam ze tam budou nejake nove zajimave veci ![]()
Miso , původní termín dle MS mám 28.2., ale když odečtu ty dva slibované týdny zkrácení… tak si myslím, že porodím nejpozději 14.2. Tak nějak už začínám počítat s tou polovinou února
a ne s koncem
.
Holky, vy mě strašíte.
Já počítám, že to tak nějak doklepu, jak nejdýl to půjde. Zvlášť, když mě doktorka ujistila, že se na porod nechystám.
No ale myslím, že teď už je celkem klid s těmi váhami, co asi tak máme. Protože prý nejsou úplně přesné, nicméně to vypadá, že přes dvě kila máme na 100 %.
Kuzelko , myslím, že to že se teď nic neděje a že se nechystáš rodit neznamená, že nemůžeš porodit za tři týdny
Až tak dopředu to určitě dr. nepozná. Navíc fakt doporučují dvojčata porodit do 38tt.
Ahojte holky,
Dito a kočenky gratuluju a vše nej do života…a jak vám to sluší!!!!
já si jdu zase lehnout..z bacila se vylýhlo něco hnusnýho..já skončila na orl s dráty v nose a po týdnu léčby a šíleného nočního dráždivého kašle (jak jsem se asi vyspala si dovedete představit..myslela jsem, že prcka vykašlu..strašně jsem si namohla břicho) jsem byla i na plicním a mám atb…grrrrrrrrr ale už to nešlo…na to že atb jsem měla naposledy snad na základce tj před dávnými časy, u dr jsem byla naposledy pro přihlášku na školu tj 10let zpátky..byl to pro mě fakt zážitek..škoda..taky jsem si to mohla vybrat až bude prcek na světě..ten měsíc to vydržet mohlo..no ale nebudu tu dělat nemocnou náladu…
holky už to tady máte pěkně za pár co? užívejte si pupíků, a hlavně miminek…!!
zdravím
Zdenik
Ahojky ![]()
DITUŠKO, MOC A MOC VÁM GRATULUJEME!!!!!!
![]()
Holky jsou prostě nádhernýýýýýýýý
![]()
Hlásím, že žiju. I jsem vás rychle přelouskala. Jenom nestíhám psát.
. Dominika je hroznej vztekloun a zlobivka. Takže veškerý čas věnuju hlavně jí.
![]()
Dito, jsme fakt přes kopírák! ![]()
Pitrsko, díky za rady po SMS. ![]()
Brzy se ukážu. Musím letět. Domča zase řve. ![]()
papa