Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
oren
24.1.07 16:15

Tak ještě jednou!

• Citovat
  • Upravit
842
24.1.07 16:35

jéé Oren, to jsou krásný kulíškové, ani na těch fotkách člověk nepozná že jsou maličké, jsou fakt nádherný :D :D
Už abys byla doma, to ti úplně věřím, budeš tam i více v pohodě, ale hlavně že holky kojíš a že je vše jak má být. Doma si to uděláš už po svém, to bude parádní. Taky jsem se na to těšila, musí to tam být fakt šílený. no znám to sama. Doma je prostě doma. Tak to tam přežijte a ať jste brzy doma. DRŽ SE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
24.1.07 17:46

ahoj holky, jsem tu a jeste cela, nebojte!!!!
vsechny deticky na foteckach jsou moc krasne!!!! to je nadhera!
uplne cumim jak to vsechny zvladate a kolik jste toho napsali…
nam nefungoval pocitac, manzelovi se vsechno vymazalo i fotky meho tehu, ale to se neda nic delat… :(
a taky delame koupelnu (brzo co?) a tak jsem byla u nasich…
zatim se citim dobre, akorat vaha vysoka a kdyz nelezim tak mi natekaji nohy… jinak zatim dobre… v pondeli jdu na ko tak dam vedet…
pozdravujte sve nadherne zlaticka a maminy (nebo ze by uz jen Zuzika?) pohladte briska!!!!
tak ahoj, uz se mi po vas styskalo! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
24.1.07 18:07

dobré zprávy Míšo, že jsi ještě v pořádku a celá, to je dobře :lol: už jsme si dělali starosti, ale že děláte koupelnu, to je normál, to my dělali celý podkroví když jsem byla těhotná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
24.1.07 18:49

Miso , no tys mi dala! Já už jsem fakt myslela, že rodíš :oops: :D
Kdyby ti to nevadilo, mohly bychom si vyměnit přes SZ mobily… kdyby něco, tak abych mohla holkám (nebo ty o mě :wink: ) poreferovat. Co ty na to? A Kuzelko , pokud se tady objevíš… tak i s tebou :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
24.1.07 19:43

No vítej Míšo ,
to je fajn, že ještě nerodíš… Ještě aby se objevila Kuzelka …

Oren ,
ty Tvoje myšky jsou krásné, že jsou asi maličké, to na těch fotkách vůbec nevypadá. Je fajn, že zvládáte kojení. Hlavně vydrž tu nemocnici a ten zápřah!

Lioness , co zlobidlo Domča? Už je to lepší s tím kojením?
Jo, moje kočičky jsou dvouvaječné, jsou každá jiná, ale je fakt, že když koukám na ty fotky, tak tam vypadají dost podobně. Eliška je žrout a pomalu začíná vypadat jako křeček. A podbradek má ukázkový!

Velcí chlapi od Pitrsky - to už jsou prostě frajeři… Naprosto mě facsinují ty modré a hnědé oči (ne, že by to bylo nějaké vyjímečné… ale je to pěkné) :D

Já byla dneska zase u kožního, no nevím, jestli to k něčemu je, ale věřím, že se to postupně uklidní (s kožním i bez kožního :wink: ). Zatím jsem beznadějný případ :cry: .
Taky jsem se jela „vyvenčit“ na nějaké nákupy, no ježdění autem v té sněhové nadílce nic moc… Teď mě zase ale nemusí vytáčet, že ještě nemám kočár :x :x :x .
Když jsem dorazila domů, byl už tady pěkný hladový řev, chudák manža to snášel statečně, oba řvouny v náručí…
Já si musela koupit něco na sebe, těhotenské věci mám velké a ty, co jsem nosila před těhu zase malé. Nebo přesněji řečeno v nich nevypadám nejlépe. Moje šílené břicho přetéká z kalhot a v upnutých svetrech… no děs.
Já vám nenapsala, jak děsivě teď vypadám. Sice už mám o kilo méně, než před těhu, ale to břicho..... :oops: :oops: :oops: Vyvalený, rozměklý pytel. Děsný kontrast k nožičkám jak hůlčičkám. Vypadám prostě, jako bych měla teprve rodit. V tomhle můžu jen závidět, holky, vám, co jste rodily poprvé, po druhém těhu to „splasknutí“ břicha nejde zdaleka tak rychle a „samo“. Mně to říkaly maminy, co mají dvě děti, a já to teď můžu jen potvrdit. No, snad se to ještě bude zlepšovat, přece jen mám teprve 3 týdny po porodu…

Zítra budou mít holky 3 týdny :D .
Měli jsme jít na ortopedii, ale dnes volala sestřička, že Dr. je marod a nechce prskat bacily na děti, takže máme přijít až za týden. To už manža nebude mít dovolenou, tak to budu muset asi zvládnout sama. To bude děs. U té polikliniky se nedá většinou zaparkovat, já nemám kočár, už se vidím, jak táhnu ty dvě autosedačky bůhví odkud… :cry:

Končím, jsou tu nějaké požadavky od holek :wink:

Mějte se krásně, pohlaďte bříška a miminka.
PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
24.1.07 22:02

Ahojky!!!

Manža vaří segeďák (ten si bohužel nedám, když zelí nadýmá), holky kupodivu spí! Tak nakukuju! :wink:

Pitrsko, kluci jsou nádherní v těch kombinézách! Super! :lol: Jinak Domča už kadila! Dokonce dvakrát! Hurááá. :lol:

Zuzi, určitě někomu číslo na mobil dej, ať pak víme, že máš porozeno! :wink:

Kdepak je Kuželka? Míša už se přihlásila, tak to je fajn, že o ní víme! :wink:

Dituš, já se tady pěkně třískám u toho PC! Úplně mi mluvíš z duše! Já taky už jsem skoro na svý váze (navíc mám asi snad 2,5 kg, ale zase prsa jsou větší, no..), ale přesně, nožky mám jak hůlky (hubenější než před těhu), ale ta mišelinka kolem pasu, to je tragédie! Taková gumová převislá hmota, která visí přes jizvu jak píchlej kopačák. :lol: :oops: :oops: No, jsem zvědavá, zda se to někdy zatáhne. A navíc je to posetý strijema. Prostě týden před porodem a pak i po (asi jak ta gravitace to táhne k zemi), prostě břicho popraskalo. Mám na břiše učiněný krepový papír! :lol: A to doslova. :wink: Jinak 1. 3. budu taky řešit návštěvu polikliniky - pro změnu ortopedii a kyčličky. Nedá se tam parkovat, kočár tam nedostanu - jsou tam schody. Takže už teď si lámu hlavu, jak to vyřešit. Nejspíš půjde někdo se mnou a mezitím bude venku vozit prázdnej kočár! :lol: No a jinak naše Domča pořád zlobí, ona už to má asi v krvi (po tatínkovi). :lol:

Oren, dvojčátka jsou nádherná!!! Vypadají na těch fotečkách tak veliká! :wink: Tak se držte a ať už jste doma v domácím režimu. Je to stokrát lepší! :wink: Bude to už brzy! :wink:

Zítra jdeme do poradny na vážení, tak jsem zvědavá, kolik už holky budou mít. :wink:

Tak zatím papa a hezký večer. Jdu pověsit prádlo a přežehlit pár plínek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
24.1.07 22:44

Ty Lio, záleží kdy do tý polikliniky půjdeš. Ráno se tam dá zaparkovat celkem dobře, co já vím, když jsme tam někdy museli, většinou jsme zaparkovali dobře. Jinak kluci jsou po tom očkování docela v pohodě, horečky žádné, ani mrzutý nebyli, usli úplně normálně, tak uvidíme ještě zítra, dr. říkala že dnes a zítra to může něco dělat, ale asi ty šetrnější vakcíny jsou fakt dobrý pro ty prťata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
25.1.07 14:17

ahoj holky, tak zase jenom na skok… zase se jedu valet k nasim, koupelnu natiraji necim smradlavym…
zuzice jsem poslala mobil…
Zuziko, jake mate vlastne jmena? my furt nevime…
holky, vsechny se opatrujte, zase dlouho nenapisu, tak se nebojte!
pozdravujte drobecky… jsou vsichni fakt uzasni… jsem zvedava jak budou vypadat ty nase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
25.1.07 14:57

Míšo , tak my počítáme že to budou dva kluci a pro ty máme vybráno Daniel a Lukáš… no a do zálohy pro holky Klárka a Michaela :wink: :D
Poslala jsem ti SZ s číslem :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
25.1.07 21:59

Ahojte všichni,

Oren , holčičky jsou nádherné!! Úplně mi to připomnělo ty naše dva drobečky, když se narodili!! Drž se, vím moc dobře, jaký to na neonatologii je, ale ono to fakt strašně rychle uteče!!!

Dito , já sice rodila poprvý, ale břicho mi zůstalo po porodu taky šílený!! To že mě dva týdny po porodu pouštěli lidi (opakovaně) v trolejbusu sednout, snad mluví za všechno!! :x :D A oblečení jsem si taky musela koupit nový - těhotenský letní věci jsem ´vůbec neměla (do nemocnice jsem přišla ještě na jaře, na začátku května a domů se vrátila ke konci července) a moje upnutý mi fakt nepasovaly. :roll: Teď už oblíknu až na výjimky všechno, ale to vytahaný břicho tam je pořád. Začala jsem konečně cvičit, doufám, že do léta bude pryč!! :D

P itrsko , to je super, že vám dali tu vakcínu. A kluci jsou v těch kombinézách úžasný, jak medvídci!!!

Míšo - jsem ráda, že jsi ještě 3v1!!!

My byli dneska na druhým očkování, vypadá to, že všechno v pohodě. Ale ta cesta. Ty kdo bydlí v menším městě, asi ví, o čem mluvím. Tlačit dvojčecí kočár neprohrnutýma závějema a ještě ke všemu do kopce je fakt makačka. :evil: Lukáše už váží 8,45 kg, ale Nikolka přibrala za poslední 4 týdny jen 250 g (nechce vůbec jíst, jsem ráda za každý ml mlíka, který do ní dostanu :? ), tak mám doporučeno dávat kaši a za 14 dní znovu na převážení. Nemáte tip, jak jí vykrmit??? Musím ale dodat, že ona je naprosto spokojená a je sice drobná, ale rozhodně ne hubená.

""http://lilypie.com/pic/061211/spWT.jpg":http://lilypie.com/…211/spWT.jpghttp://b1.lilypie.com/JehQp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
25.1.07 23:11

Dito , objevila jsem jednu fotku -je to 14.den po porodu. Když jsem přijela domů, můj sedmiletej synovec se mě krásně dětsky zeptal:" a proč máš takový břicho, když už tam nemáš miminka???" :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
26.1.07 09:13

Ahoj holčiny, taky se připojuji k Helli s tím břichem, rodila jsem poprvý a břicho vypadá stále, jako bych tam měla ještě jedno, tedy teď už tolik ne, ale je tam. Stále mám 5 kg nahoře a to mám pohybu dost, ale nejdou pryč potvory.
Helli, já mám s malým Kubíkem taky občas trápením s jídlem, abych do něj dostala trochu mlíka. Má někdy dny že stěží vypije 80 ml, to je děs, pak zas nějakej den jí pěkně, ale pořád se to střídá. Taky je ale normálně spokojený, jen drobný. Romík ten jí pořád hezky, takže s ním je to v pohodě. Ale jak už si jednou psala, když čtu tvé příspěvky, je to jako bych to psala já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.1.07 10:29

Já teď napsala asi kilometrový příspěvek a jeden klik - ani nevím jaký - a je v háji! :x :x :x :x :x :x
 Zuřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.1.07 10:42

Tak znovu:

Holky, diskuse s váma je neuvěřitelně osvěžující. :) :) S tím břichem je to přesné. Ale kdo nezažil, neuvěří :wink: . Pro okolí jsem exot, ať s břichem nebo se svěděním. S vámi si můžu aspoň připadat normálně :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová