Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je supr! Tak můžete vyrazit na vycházku - i když teď je tam nějak moooc větrno (nevím jak u vás…)
Ahoj Holky,
dříve jsem nemohla napsat zprávu a neměla jsem na nikoho z vás mobil. Takže až nyní.
Holčičky se narodily v úterý 9.1. v 7.30 a v 7.31 hod. v pražském Motole.
Starší Terezka - 1,8 Kg a mladší Kristínka 1,6 Kg.
Obě krásné, zdravé… ale maličké.
Mně dneska propustili a holčičky zůstaly na JIP. Každý den za nimi budu dojíždět a nosit mlíčko. Už jsem je přebalovala, maličko kojila… jsou obě neuvěřitelné!!!
Fotky nějaké mám, ale musím se dát dohromady a nějaké pěkné vám sem uložím.
Jsem šťastná maminka!!!
Doufám, že jste všechny ostatní v pohodě a držím palečky těm které to ještě čeká.
Renča
Oren to koukám jak puk
to bylo nějak rychle ne
Ale hlavně že jste všichni v pořádku. OHROMNÁ GRATULA CE
Už se těším na fotky těch maličkých kulíšků, musí být nádherný a nevadí, že jsou malinký, ony to rychle doženou. Tak ať vám to jde a a't jsou co nejdřív doma s tebou. Myslíme na tebe. Papa a drž se
Oren ,
no to je nádhera.....a překvapení.....
Móóóóc vám gratulujeme!!! :D
![]()
Ať Ti holčičky rostou a sílí a ať jste brzy hezky spolu doma.
Držte se. PAPA
OREN- GRATULUJEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pevné zdraví vám všem, ať jste v pořádku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teda OREN - velka gratulace, to je fakt velke prekvapko!!!!! tak at je vsechno v poradku…
Zuziko, ja taky tak nejak pocitam s pulkou unora…
dnes me rekli ze jsem 32+4, ale ze to taky ukonci tak v tom 38 tt… a ze si tam asi 14 dni pred tim pujdu lehnout…
takze tak… tak jdu zas lezet… tak papa
holky, opatrujte se!!!!!
OREN
Velká gratulace!!! To je teda překvápko!!!
![]()
Holky, přeji Vám hodně zdravíčka a pohody!!!
Oren - mooooc gratuluju ať se vám daří a holky krásně rostou..musí to být drobečci..ale však si je hnedle vykrmíš! hlavně ať jste všichni zdraví..
a je to krása..před třemi lety se na stejné datum narodili dvojčata mé sestřenice ![]()
Zdenik
Ahoj holky.
Tak mám po náladě - venku je krásně a procházka s kočárkem v nedohlednu.....
![]()
Kočár objednaný v říjnu měl být k mání koncem prosince, pak to posunuli na první týden v lednu, pak na půlku ledna a včera, když jsem jim sama volala, mi sdělili, že přijde na konci ledna.
A co když zase ne?
Vůbec nevím, co mám dělat, pořád jen čekám a čekám.
Objednávat jiný kočár teď nemá smysl, u těch, které by mě zajímaly, je to opět záležitost měsíců… Nakonec budu muset koupit nějaký, co vůbec nechci, ale je okamžitě k mání.
Ach jo.
![]()
Co jinak, holky těhulky, jak zvládáte? Krátí se vám to..... A Oren to vůbec vzala hopem… ![]()
Lioness, jak bojuješ? Ještě svědíš? Nebo jsi své svědění nechala v porodnici? Já bohužel ne. Sice se mi nedělá klasická vyrážka, ale na pažích, v horní části stehen a na kotnících mně kůže zarudne a pekelně svědí, pálí a štípe. Hlavně, když se zpotím. Je to příšerné. Doufám, že to postupně odezní, ale zatím to tak nevypadá.
![]()
Lio, kojíš?
Pohlaďte bříška a miminka,
PAPA
Ahojky,
Oren, moc veliká gratulace ke krásným holčičkám. Ony to rychle doženou a brzy je budeš mít doma.
Dito, to je mrzuté s kočárkem. Zapomněla jsem, co jsi měla objednané? Já začínám čím dál víc přemýšlet nad sporťákem, mám strach, aby taky nebyly dlouhé dodací lhůty. Hele a nemáš možnost si někde půjčit klasický hluboký mono-kočár? Já bych to udělala a mohla by jsi s holčičkama na chvíli ven. Jsou maličkaté, určitě by se vešly. Vím, neshlízela by jsi obdiv s dvojčátky, možná by jsi někoho zmátla, ale dostala by jsi se ven. U jedné známé jsme to viděla a bylo to super.
Kluci řvou, pokud chovám nebo nad nimi stojím, tak super, ale jakmile se vzdálím… Jdu si sníst aspoň polívku a jdeme ven. Sice je tu pod mrakem, ale já nutně potřebuji procházku a objednat nový slamník do postýlky, zatím spí stále v jedné.
Těhulky opatrujte se.
Jana
Jani,
to vůbec není špatný nápad, s tím kočárkem… Ale ať přemýšlím, jak přemýšlím, tak mě nenapadá nikdo, kdo by mi mohl nějaký půjčit. Leda koupit nějaký za pár kaček v bazaru…
Ten kočár, co mám objednaný, je Herqules v červenošedé kombinaci. V jiné barvě mají na skladě jen béžovohnědý, ten fakt nechci, když už mě to bude stát skoro 20 tis…
![]()
Dito,
já mám jeden doma, klidně půjčím než ho prodám. Už mám sice zájemce, ale domluvit by to šlo. Bohužel jsem z východních Čech, to je asi daleko.
Ale pokud by jsi měla jak ho dopravit, dej vědět a nějak se domluvíme.
Jana