Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
15.2.07 10:58

A tady je náš kočárek :-)

http://emimino.cz/…21400052.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
15.2.07 12:02

Kuželko , to jsou krásní cipísci! Já už chci taky taková krásná miminka :-( Moc vám to s kočárkem sluší, vypadá dobře.
Dito , Croozer je super, příští týden se snad dočkáš kočárku, vid. Tak budu držet pěstičky.
Jinak u mě nic nového, čekám na výsledky testů AFP v 16tt, měly být dnes, ale rozhodli se mě trápit, takže bud odpoledne, nebo až zítra :( :( :( A kočárek budu ještě tenhle týden objednávat TFK Twinner Twist, korbičky jsem díky Helče sehnala z druhé ruky výrazně levněji, tak mám radost, díky Helli!!!
Jo a ten avízovaný pořad o vícerčatech bohužel taky musím oželet jelikož ten kanál nemáme :-( ale moc by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
15.2.07 13:00

Tak už měli výsledky a všechny hodnoty jsou v normálu, huráááá! Mám radost :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
15.2.07 13:03

Ahojky,

tak se mi snad podaří poslat komentář, v pondělí se mi celý smazal. :(

Vítím novou těhulku Ali :! Neboj, dvojčatové těhotenství může být pohoda, já jsem to tak měla. Celé těhu pohoda, jen únava veliká. Do 20tt jsem pracovala, pak jsme se stěhovali z Anglie domů do Čech, zařizovali atd. Kluci se narodili 37+2, prodní váha 3,21 a 3,28 kg, 51 cm, krásní, zdraví. Porod byl spontánní, kluci jsou 5 minut po sobě a ani to nebylo tak strašný. Ještě kolem 3 ráno jsem se s manželem vybavovala, kolem 4 hod. začala tlačit a ve 4.45 byli oba venku. Teď jim bude 5 měsíců, stále plně kojím, ve 4 měsících měli 7,25 kg. :D :D :D Tak se neboj :! :! :!

Dito, skvělé fotky s vozíkem. To je super, ale úplně chápu, v čem Ti vadí. To je přesně důvod, proč máme starý obyčejný kočár a až teď budeme kupovat nový sporťák.
A jen se chlub, jak Ti to krásně šlo. Já si myslím, že s dvojčátkama je to celé o organizaci. Pak to jde. A Ty jsi to zvládla bezvadně, jen to jídlo :) Jíst musíš.
Přesně takhle jsem se cítila, když jsem minulý týden zvládla odvézt Kajku ráno do školky i s klukama a když jsem v 8.45 přijela k tchýni, hnala se, že mi udělá snídani, uzemnila jsem ji, že jsem snídala. To byl krásný pocit, všechno jsme ráno zvládli jen za hodinku.

Ivuško, kde budeš kočárek objednávat? A jakou barvu? Nevíš, jestli jsou nějaké čekací doby? My asi pojedeme do Brna na veletrh „Pro dítě“, tam to obhlídneme a eventuelně hned objednáme. Jsem rozhodnutá pro TFK, ale nejdřív si ho chci ošahat.

Jinak největší novina od nás. VČERA VEČER JSEM JURÁŠKOVI NAŠLA PRVNÍ ZOUBEK. :D :D :D Ani nemám radost, už to přestávají být miminečka. :(

Jdu se chvíli věnovat domácnosti, mám tu nemocnou Kajku a je toho dost. Kluci spinkají v kočáře.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
15.2.07 13:05

Ivuško,

gratulace, tak se koukej objednat to Hradce, ať máš klid.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
15.2.07 13:18

jééé Ivuško, to ti moc gratulujeme, sdílím s tebou velikánskou radost. :D Drž se. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
15.2.07 13:35

Jo jo Jani, objednám, chystám se už na to, čekala jsem jen na ty výsledky, manžel to nakonec snad nějak udělá a pojedem spolu.
Jinak gratuluji Juráškovi k prvnímu zoubku!
Já už jsem pro TFK pevně rozhodnutá, stejně ho v okolí nikde vystavený nemají, a do Brna se asi nedostanem na veletrh a kdovi jestli ho tam budou mít… Konzultovala jsem ho i s tou paní, co mi bude prodávat korbičky a nemohla si ho vynachválit.
Co jsem koukala, mají ho ve třech e-shopech: www.super-baby.cz (kamen.obchod v Plzni), www.e-detskysvet.cz (kam.obchod Žatec, rozvoz i po Praze), a www.ajuty.cz (kamenný obchod v Praze) cena je všude skoro stejná-16500, čekačku říkají jak kde (tak 1-3 měsíce), ta paní ho kupovala nv té Plzni, vozí to rovnou z Německa. Tak to objednám asi tam.
Nakonec jsme se s manžou shodli na červené barvě, může být jak pro kluky tak pro holky a ty korbičky co budem mít od paní jsou červené …
Teď jsem koukala na seznam vystavovatelů na Pro Dítě, tak superbaby tam bude vystavovat, otázka je jestli i dvojčecí … ale to by se dalo zjistit.
Tak to je zatím všechno, jinak vás holky upřímně obdivuju, jak to bravurně vše zvládáte, já z toho mám obavy ale říkám si, že když to zvládají ostatní, tak bych to mohla zvládnout taky… No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
15.2.07 15:19

Ivuško,
připojuji se ke gratulacím. Pohlaď svoje cipísky a opatruj se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.2.07 19:29

Kuželko ,
moc vám to všem sluší :D :D :D :!
Kočár si asi pěkně užíváš, co? Vypadá dobře. Fňuk, fňuk, třeba se taky brzo dočkám. Prý mají ty Herqulesy přijít teď v sobotu…

Ivuško , je skvělé, že jste O.K.!

Holky, já měla doma dneska veselo! Měli jsme tady delegaci z města. Já mám napsáno, že jsem z Ostravy, ale ve skutečnosti mám do Ostravy asi 200m daleko! Bohužel :cry: . Administrativně patříme do města Rychvald, což už je ale dokonce i jiný okres. No a právě v Rychvaldu se holky staly prvními letošními občánky, což místní „konšelé“ ocenili darem - zlatými přívěšky v podobě písmen A a E. Spolu s kytkou a plyšovými hračkami nám to byla předat paní místostarostka s doprovodem, fotografka to fotila do Rychvaldského zpravodaje. No budeme prostě slavné :oops: :wink: :D :D :D .
Musím honem končit, koupat, kojit… PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.2.07 19:56

Holky,

Kuželko, já úplně zapomněla. S kočárkem Ti to moc sluší a děti jsou úžasné. A co Kubík? Jak se mu dvojčátka líbí?

Dito, tak to jste měli slavný den. :D :D :D Naši kluci sice nejsou prvními občánky, ale zase jsou první dvojčata v obci snad po 12 letech, tak měli ve zpravodaji fotku. Tím pádem nás všichni znaji (oba jsme přistěhovaní), všichni se k nám hlásí, ale zase paní vedoucí z konzumu posílá prodavačky nebo místní děti ven houpat, když dvojčátka brečí. :D

Ještě Zdeníku, přejem krásný a pohodový porod a nádherné a zdravé miminečko. Koukala jsem na fotky, moc Ti to sluší. A jsem moc zvědavá na holky, to budou zase hlášky. :D :D :D

Jdu uspávat dravou zvěř.

Jana

• Citovat
  • Upravit
3596
15.2.07 19:58

To jsem byla já, nepřihlášená.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
16.2.07 08:52

Ahoj holky,

Ivuško , gratuluji k výsledkům!!! Teď už jen směle do příprav a nakupování :wink: :lol: !

U nás nic nového :roll: . Jsem stále 3v1 a občas mám pocit, že už je to navěky :roll: ! Dneska jdu na KO, tak uvidím co bude nového… ale vzhledem k tomu, že už mě skoro měsíc neprohlíží… tak se asi stejně nic nedozvím :roll: .

Jinak mám zprávu od Míši - čeká se na spontánní porod a pokud se to nerozjede do úterka, začnou vyvolávat! Takže už se jí to blíží! Vzhledem k tomu, že má termín týden po mě, tak jí fakt závidím :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
16.2.07 11:09

Zuziko, je parádní že tak ještě držíte pohromadě!! fakt super, je to jenom dobře. Jsem zvědavá, co nám dneska povíš až přijdeš od kontroly. A Míši pozdravuj, myslíme na ni. Držte se!! těhulky

No já jen na rychlo, takže mamky pohlaďte cipísky…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.2.07 12:14

Teda, Zuzi , Ty pěkně držíš! Ale to čekání Ti nezávidím. Ale je jisté, že to obě s Míšou máte za pár… :D A brzy tady budeme vítat další mimísky :D :D :D. Moc vám držím palce :!

Zuzi, Bára přijala ségry skvěle a je mi opravdu platnou pomocnicí. Ponosí, přebalí, pohlídá, jen když začnou příliš hodně ječet, má na to osvědčenou metodu - uteče. Ale ne, je fakt skvělá. Žádné žárlivé úlety, ona už to bere tak, jako že my tři jsme si pořídili dvojčata… :wink: :D
Jani-Letadlo , máš můj obdiv, jak zvládáš k dvojkám ještě jednoho prcka, moc si to neumím představit, já mám doma už fakt velkou holku!

Ivuško , to máš super, že jsi sehnala levnější korby na ten TFK. Do toho bych šla taky, moc se mi líbí. A ber určitě ten červený! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
16.2.07 13:00

Dito , tak to je paráda, že máš takovou pomocnici. Přece jenom je už fakt velká a určitě hodně samostatná.

Já jsem se právě vrátila z kontroly, která začala slovy mého doktora: „Tak kdy hodláte porodit?“ :lol: :lol: Tak jsem ho ubezpečila, že s touhle otázkou přicházím já :lol: :lol: a že už fakt nemůžu… Ještě chvilku mě nechá - jen musím zítra zase na kontrolní UTZ a tlak (dneska jsem měla nějaká hausnumera 8O ) - no a když se nic nebude dít, tak ve čtvrtek nastupuju! Sice to neznamená, že budu rodit ve čtvrtek, ale pravděpodobně by se udělali nějaké laborky a rodila bych o víkendu… ale mě se tak strašně ulevilo :oops: Ta vidina toho konce je strašně uklidňující! No paradox je, že mému břichu se směje už i můj vlastní doktor :evil: a když jsem řekla, že v noci nemůžu spát… tak se smál, že po porodu se nevyspím tím tuplem :lol: :lol: :lol:
Ale nálada se mi fakt zvedla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová