Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3596
24.2.07 00:40

Holky,

tak zase já. Mám zprávu od Zdeníka:

22.20 se nám narodil Vítek, 4300g a 51cm, je nádherný, veliký a bylo to krásně rychlý. Hned se přisál a…No štěstí..

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
24.2.07 15:52

Michaelo, to víš že se to zvládnout dá :wink: připojuji se k letadlu, protože jako ona, jsem ze začátku měla hoňky jen kolem kluků, ostatní pomáhali a postupem se to upravilo. Je to jen o tom jak si to zorganizuješ a to jde postupně. Vidíš, že máme i čas zajít na net, takže jsme to zvládli. I ty to zvládneš, uvidíš :D

Jinak GRATULUJEME ZDENIKOVI K POŘÁDNÝMU MACÏKOVI, FAKT SUPER VÁHA :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
24.2.07 17:38

Taky se připojuji:

Zdeníku, obrovská gratulace!!!! To je macek! Tak ať i nadále takhle krásně prospívá!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
24.2.07 18:07

Ahojky maminy,tak jste mě trochu uklidnily,a chtěla bych mít taky takovej porod jako stálice,to musí být super,mít vše celkem bez problémů,já pročítám různé odkazy na netu,a všude popisují vícečetné těhu jako velký problém,tak mě to vždycky dost vystraší,ale asi nemůžu si nic takovéhopřipouštět,že jo? Jinak,potřebuju od vás poradit,měla bych možnost koupit asi koncem dubna jetý kočárek na dvojky inglesinu,ale mám strach,protože jsem se domákla,že ta mamina už ho taky koupila jetý,není to přece jen trochu moc,mít kočárek po dvou maminách,co myslíte? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
24.2.07 21:26

Michaelo, já mám taky inglesinu, starší typ, obě už 2× použité, doma mám jednu, ta je teda dost ojetá, ale tady na baráku mi stačí a u rodičů máme tu lepší, ale je bezvadná a je ještě hezká, ale samozřejmě záleží, jak vypadá, je lepší si jí pořádně prohlédnout a pak uvidíš. Myslím si že když bude ok, tak nevadí, že je už více ojetá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
25.2.07 22:34

Zdeniku,
velká gratulace
, ta váha je neuvěřitelná 8O !!!

Ať Vítek krásně roste a prospívá! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
25.2.07 22:56

Ahojky Michaelo ,
já Tě můžu taky uklidnit, není důvod se „dvojitého“ těhotenství bát. Já byla jako dvojtěhulka více v pohodě než fůra mamin s monotěhu. A to nejsem nejmladší :cry: - brzy mi bude 37 :cry: :oops: :cry: !
Pracovala jsem až do konce, žádné rizikové, žádné problémy, absolvovala jsem dovolenou na horách a na vodě (ale to jsem ještě nevěděla, že to budou dvojčata), rodila jsem ve 38.tt císařem (2780 a 2900g). Holky byly donošené, zdravé, zralé, od třetího dne jsem plně kojila a šestý den jsme šly domů. Plně kojím pořád a holky musím stíhat bez babiček - jen první 3 týdny byl se mnou doma manžel. Dovolená to zrovna není, ale taky žádné drama. Ty jsi zkušená mamina, uvidíš, že budeš v pohodě.

Holky , já už mám kočárek! :D
A Herqules to není!!!!!! :x :x
Já jsem se ho sice dočkala, byla to děsná anabáze a dlouhé čekání, ale když už jsem ho měla doma, prožila jsem obrovské rozčarování nad jeho funkčností. Bylo to tak zá:,–(ní (vpodstatě jsem nebyla schopna kočár sama dostat do auta), že jsme můj vysněný a trpělivě „vyčekaný“ Herqules druhý den vraceli a vyměnili za neatraktivní černý Jogger Twin. Z toho jsem naopak teď úplně nadšená, je vpodstatě stejné koncepce jako TFK , jen je levnější :D . A hlavně - umístím na podvozek obě naše autosedačky!!!! :D :D Takže návštěvy nákupních center mám vyřešené :wink: :D .
Napíšu více a pošlu foto, teď to nestíhám…
Zatím PAPA, mějte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
26.2.07 08:29

no Dito, kooooneeeečně máš kočárek :! to je super. to je teda ale něco viď, čekáš na něj takovou věčnost a pak zjistíš, že vlastně neodpovídá tvým představám, aspoň že jste ho mohli vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
26.2.07 10:59

tady vám holky posílám, k čemu je jinak použitelný kojící polštář :D

http://img.mimibazar.cz/…ka371711.jpg /> http://img.mimibazar.cz/…ka371709.jpg /> http://img.mimibazar.cz/…ka371706.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.2.07 11:28

Pitrsko ,
bomba fotky a kluci jsou „k sežrání“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.2.07 12:35

Ahoj holky,
tady jsou fotky našeho kočárku Jogger Twin:

Vypadá jako kočárek pro panenky..... :lol:

Z těch autosedaček jsem nadšená..... že se tam vejdou obě… :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.2.07 12:42

Ještě přidávám fotku Elišky, jak pase koně a kulí u toho oči :lol: . Adélka neměla náladu… :wink:

Eliška totiž kulí oči pořád… :lol: :lol:

Mějte se, musím letět, holky volají, pohlaďte miminka nebo bříška :)
 PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
26.2.07 12:51

Jé holky,vy máte tak krásné dětičky,já už se taky nemůžu těch svých dočkat :lol: Ten vyfocený kočárek je fakt pěkný,taky bych chtělatříkolku,jak jsem psala o té Inglesině,tak mi ta paní poslala fotky mailem,a připadá mi,že ten kočár je ještě starší,vypadá jako ten,co jsem měla na 12letého syna,myslím ta konstrukce je divná. Takže ho brát nebudu,a navíc,mám plno času a vy mi určitě napíšete,jaké máte se svými kočárky zkušenosti,tak budu vědět,do čeho jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
26.2.07 12:52

Ahojky,

Pitrisko, kluci jsou úžasní, kojo-polštář využíváme stejným způsobem.

Dito, kočárek je super, taky jsem o něm přemýšlela, ale teď jsem nadšená pro TFK hlavně kvůli brzdě a velkým kolům. U nás je kopců dost a protože kluci mají už teď 7,5 kg, za rok bych z kopce musela hodně brzdit. A taky ho chci na brusle. Mám naivní představu, že já budu s klukama bruslit a Kajka vedle nás pojede na kole. :D

Musím jí něco dělat.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
26.2.07 13:06

Ahoj holčiny!

kráááásné fotečky Pitrsko , klučíci si v polštáři pěkně hoví, jak koukám. Taky si ho co nejdříve objednám, ale zatím jen kvůli pohodlí při spaní …

Dituš , žasnu jak ten kočár vypadá super, my jsme ho nějak zavrhli původně ani nevím kvůli čemu, ale je perfektní! Moc vám přeju, že už můžete konečně na normální vycházky, a ty sedačky - to se jen tak nevidí na dvojčecí kočár!!!

Já dnes objednávala ten náš TFK Twinner Twist, překvapili mě a mají ho skladem, navíc teď je akce - nánožník v ceně (jinak kolem 1000), takže pozítří ho budem mít doma. Teď si říkám, že je to zas nějak moc brzy, ale lepší brzy než pozdě, schováme ho do garáže. Snad se nic zlého nepřihodí a kočárek nebudem muset prodávat. Jani , jestli si ho chceš taky objednat, tak stačí zavolat na 377421052 (výhradní distributor TFK pro ČR, sídlo v Plzni), mají ho skladem, teda aspoň měli když jsem tam před chvílí volala, pošlou na dobírku. Brala jsem k tomu ještě pláštěnku,takže i s korbama se vejdu do 20tis. , proti původní kalkulaci super. Snad bude dobře sloužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová