Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
4.3.07 10:49

Jinak já peru a budu balit, zítra vyrážíme na naši první dovolenou s dvojčaty!!! :) :) :)
Jedeme lyžovat - teda pokud bude na čem - je to bííííída :cry: :cry: :cry: .
U holek (na pokoji v chatě pod sjezdovkou) se budeme s manžou střídat a jeden z nás bude s Bárou sjezdovat. Bára dostala letos od Ježíška snowboard, ale ještě si ho moc neužila. A už asi ani moc neužije :cry: .
Já už po porodu jednou lyžovala, ale na snowboardu budu mít letošní premiéru až teď… :)
Omlouvám se za „sportovní vložku“..... asi se přece jenom těším, i když to počasí nestojí za nic.

Mějte krásnou neděli s bříšky i s miminky :D :D :D
 PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.3.07 10:56

Jo ještě… všimněte si u některých z těch kočárků úžasných hmotností 14-15 kg… oproti 17-18kg, co mají TFK nebo Jogger nebo Herqules. Musím říct, že náš vozík za kolo Croozer má 14kg a je jako pírko oproti Joggeru… Ono je to ale i o pocitu - hodně dělá to, jak je kočár vyvážený a kde má těžiště. Helqules je pocitově těžší než Jogger, i když má být o půl kila lehčí. Otázkou je, jestli je pravda, co píšou, já je nevážila…

Sorry, rozepsala jsem se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
4.3.07 14:17

Ahoj Dituš ! to je fakt supr výběr, už jsem na tu stránku někde narazila v průběhu „honu na kočárek“ a litovala jsem, že nebydlím v UK nebo odkud jsou ty stránky… Ale co naděláme. Můžeme být vděční za červený TFK :-) phill and tedds nebo jogger, že?
Jinak Tvé fotečky bříška byly první fotky dvojčecího bříška, které jsem viděla, ta s Bárou je moc vyvedená. Bříško jsi měla pořádné, ale asi se to taky zdá vzhledem k Tvé drobné postavě.
Jo a jinak vás s manželem obdivuju, že vyrážíte takhle brzy s prckama na dovču, dokonce na hory! Je vidět, že když se chce všechno jde, tak ať vás tam nepotká nic neočekávaného a pěkně si to všichni užijte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
4.3.07 14:22

Ditu , právě jsem si zaslintala nad tvým odkazem na dvojčecí kočárky. Nádhera, ten výběr.
Jinak ještě k té hmotnosti kočárku… Nedávno jsem si stěžovala kamarádce, jak jsou ty dvojčecí kočárky těžké. Že ten můj vybraný váží 17,5kg!!! Pobaveně se zasmála a zeptala se mě, zda jsem vážila kočárek, který máme doma po dcerce. Samozřejmě, že jsem ho nevážila. Tak ten prý váží 18kg. Kamarádka má stejný a jen tak pro zajímavost si ho doma zvážili.
Tak to budu mít jen s jedním rozdílem. Místo jednoho mimi, budou v kočárku dvě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
4.3.07 18:04

Tak dobře, abyste neřekly, že sem taky nepřihodím fotečku. :wink: Tahle je týden před porodem, to jsem se vrátila z firemního vánočního večírku, tak mě manža blejskl. :wink:

Ale břicho tam mám pořádné (tedy ke své postavě). :lol: Je to 37.tt.

http://www.baby-cafe.cz/…IMG_0111.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
4.3.07 18:07

A tahle je „oblečená“. Je to den před porodem - 38.tt. To mě manža vezl na příjem do porodnice. Druhý den byl císařák. :wink:

http://www.baby-cafe.cz/…IMG_0002.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
4.3.07 18:19

Dituš, ten odkaz na kočárky je super! Hlavně ty kytičkaté a proužkaté jsou krásné! Já už na něj jednou narazila. A máme tady jednoho pána a on by je dokázal sehnat. Ale já už to pak nelámala přes koleno. Jsem asi ujetá na kytičky. I lyže mám kytičkované (byla to nějaká módní kolekce od Rossingolu). :wink: No, ale je fakt, že v té době, když jsem objevila Phila a Teda, tak prvně to taky bylo na německých stránkách. Až pak se objevila reklama v časopisu Maminka. Phil and Teds je až z Nového Zélandu. No jo, holt my dvojčecí maminky máme i exotické kočárky. :lol:

Ivuško, ty jsi se ptala na sexík. No, my v těhu ho měli víceméně nejprv zakázaný. Pak jako že můžeme opatrně, ale nějak nebyla chuť a manža měl strach, že holčinám ublíží. :lol: :wink: No a pak s tím břichem to byla i hrůza. :oops: Já se při tom cítila i nekomfortně, furt jsem byla myšlekama jinde. Takže sex v těhu stál u nás za prd. No a už mám po šestinedělí a my stále zatím nic. Jelikož holky nás tak unaví a teď se do noci pachtíme s koupelnou. Zedník tu vždy zanechá značný bordel, tak uléháme ztahaní. Do toho holky někdy mají pré. Takže sexík po porodu mě teprve čeká. Zatím po něm neprahnu. :oops: Ovšem vyšetření na gyndě po šestinedělí bylo „úžasné“. Dr. do mě narval zrcadla a i přesto, že použil nějakej lubrikant, tak jsem málem vylítla do stropu a pak pomalu ještě celou noc lehce krvácela. Asi mě pěkně poranil. :evil: No, až budu mít po „premiéře“, dám vědět. :oops: :lol:

Jinak holky maminky, jak jste vyřešily po porodu antikoncepci ? Mně Dr. nechtěl nic napsat, že prý mi hormony už hodně ublížily a že prý jen tak neotěhotním, že u mě prostě ta vajíčka nezrajou. No, ale znáte ty zákony schválnosti. To by bylo něco, otěhotnět k dvojčatům v miminkovském věku. :oops: :oops: 8O Nevím, jak to vyřešit. :?

Pitrsko, bříško tam máš krásné. Ale taky mi nepřijde nějak obrovské. Ale zase když jsem tě viděla pak na vlastní oči v nemocnici, tak to mi přišlo velké (jak jsem tam byla na ultrazvuku), no a to jsi ještě měla do porodu docela daleko. Fotky docela zkreslují. :wink:

Hezký zbytek neděle! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.3.07 18:56

Lio , co bys sem nepřihodila fotku, když Ti to na ní tak sluší :wink: !
Pitrsko , Lio , máme my to ale všechny tři úžasný předporodní profil, co? Když to teď s odstupem času vidím, tak si říkám, že se nemůžu divit, že mám pořád ještě takové panděro!
Ostatní holky… sem s fotkama!

Lio , za vítěze módní naší přehlídky fotek vyhlašuji Tvou žlutozelenou stěnu!!! :wink: Ta je úžasná! :lol: Tuhle taky můžu. My máme takové obklady v jedné koupelně. V kombinaci s oranžovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
4.3.07 19:04

Lio k té antikoncepci, máme přece stejného gyndaře ne :! a je zajímavý, že mě antikoncepci normálně napsal a tobě nechce 8O :?: . Mě nezrály taky vajíčka a ještě jsme říkali, že náhoda je blbec, že po porodu to může být úplně jinak, tak mi jí radši napsal. Je fakt teda že ty jsi měla hormonů až až, ale nikdy nevíš, jak teď tělo může fungovat. Stejnej doktor a nenapíše ti to. fakt zajímavý :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
4.3.07 19:05

Jinak Lio, měla jsi teda pěkný pupík, k tvé postavě je to obr břicho :! a moc ti to tam slušelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
4.3.07 19:34

Ahoj maminy a těhulky!!!

Opět jen v rychlosti, Nikolka se právě koupe s taťkou a Lukáška mám na klíně, snaží se psát se mnou, takže za obsah textu neručím. :wink: Stalo se přesně to, čeho jsem se bála - oba naše prďolky jsem nakazila. Oba mají rýmu, Niky teplotu, Luky začíná kašlat. Dvě noci už jsme probděli, pořád jen odsáváme a odsáváme. Zítra ráno mažem k doktorce, chci, aby je pro jistotu poslechla. A při tý příležitosi poslechla i mě -začínám kašlat jak tuberák, přece jen ksem její bývalá pacientka, tak by mohla, ne? :wink:

Dito - kočárky nádhernýýýý!!!! Pastva pro oči!!! Ale musím říct, že já jsem s tím naším (Bertini) naprosto spokojená. Váží sice údajně 21 kg, ale má tak skvěle udělaný těžiště a vyvážení, že se s ním jezdí vážně lehounce - mnohem líp než s klasickýma cca 15 kilovýma mono-kočárama bez natáčecích kol (zkoušely jsme s kámoškama :) ) Sice nevypadá tak moderně jako ty vaše, ale fakt ho nevyměním! Jen na léto chci golfky, abysme mohli vyrazit někam třeba i vlakem atp. Nemáte tip na nějaký šikovný a spolehlivý??????? :?:

Letadlo - držím pěsti, ať jsou kluci zdravý!!!!

Musím končit, Nikolku už to přestává bavit (než jsem to dopsala, vyměnilo se dítě na klíně a ve vaně :wink: ). tak papapa

""http://lilypie.com/pic/070222/RHTA.jpg":http://lilypie.com/…222/RHTA.jpghttp://b1.lilypie.com/LTZip1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
4.3.07 20:46

Ahojky maminy,tak jsem se na pár dní odmlčela,ale občas sem zabrousím a čtu si vaše příspěvky. A teď upřímně,holky,takový břicha!!!! To si vůbec nedovedu představit,že budu taky takováhle kulička?! :wink: Všem vám to mooc sluší,ale ty bříška,teda..Můžu se zeptat,měly jste problémy ke konci s dechem? Záchod? Běžné činnosti,jako vaření,úklid,a td? Byl to všechno velký problém? Já jsem taky koukala na ten kočárek Bertini,a líbí se mi,jenže manža chce jinou barvu,a zatím jsem našla jen modrou variantu. Mě se líbí všechny kočíky,co tady máte,jenže nemůžu dát tolik peněz jen za kočár,přece jen,ještě jsou dva kluci doma a musím mít nějakou rezervu,zvlášť,když chtějí snížit to porodné,chytráci poslanci :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
4.3.07 21:25

Lio , tobě to ale sluší. Taky bych takhle chtěla vypadat před porodem. Bříško větší, ale moooc pěkné.
Ale řeknu vám, docela se děsím toho léta. Valit se s takovým pupíkem, to bude radost.
Jojo, jdu se zase pokochat těmi krásnými kočárky :lol:
Tak to vypadá, že jsem manžu ukecala na TFK. Teď hledá na netu, kde to vyjde nejlevněji. Vypadá to, že si uděláme cestu do Německa. Tam to vyjde líp. No, teda nevím, jestli někam já pojedu. Sice mi cestování nedělá problémy, ale je to přeci jenom dálka :(
Jak jste na tom byly v těhu s cestováním vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
5.3.07 01:07

Ahojky,

tak jen pár fotek a mažu do pelechu.

Tahle je 10 dní před porodem, to znamená 36.tt.

http://www.baby-cafe.cz/…mal_Jana.jpg

Tahle je koncem srpna, tak asi 3 týdny před porodem. 

Zbytek zítra, musím to najím a zmenšit.

Markýtko, budu se opakovat, holky to tu znají. Do 21tt jsme žili v Anglii, jeli na dovolenou (tipuji tak 1000 km autem a i víc) a pak jsem letěla do Čech. Nic nebyl problém.

Lio, fakt Ti to moc sluší. Holky měly parádní domečky.

Helli, ať jsou děti rychle v pořádku. U nás je líp, kluci konečně přestali částečně kašlat a zdají se být lepší.

Jo, u nás velká změna. Kluci mají od včerejška každý svou postýlku a je to super.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
5.3.07 09:38

no teda Letadlo, taky jsi měla slušný bříško!!! hotový obr ! :wink: moc pěkný fotečky, hlavně ta černo-bílá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová