Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
8.3.07 22:49

Adélka a Eliška před odjezdem na dovolenou:

Holky, nečekala bych, že to bude s dvojčatama na horách taková pohoda :D . Je fakt, že už fungujeme s manželem a Bárou jako sehraný tým..... :D :D :D

Všechny 4 holky absolutně spokojené… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.3.07 23:14

Ještě vás „obšťastním“ fotkami mých drahých holčiček..... Bára to se sestřičkami opravdu umí… :D :D

PAPA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
8.3.07 23:23

Dituš ,

to máš teda pomocnici! Barča je krásná holka, ta se Ti povedla :-) Ty očiska a úsměv, no nádhera! Až holčičky vyrostou do stejné krásy, tak je váš taťka neuhlídá! A s těma fotkama z lyžovačky mi dodáváš kuráž, že dítětem (a už vůbec ne dvojkama) život nekončí, jak mimochodem tvrdí manželovi někteří kolegové v práci. Hned mu je musím ukázat, až se zítra vrátí zase po týdnu. Super sportovní rodinka! Takpáček, jdu do hajan, holky už asi taky spí, tam dole je nějakej klid :-) Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
9.3.07 07:26

Ahojky maminy,taky se kochám fotkami vašich krásných miminek,jsou všechny tak nádherný,už se nemůžu dočkat těch svých. Mám dotaz,která z vás má kočárek Freeline Spider Swing,dokupovaly jste do nich tašky na miminka? Nebo jsou mimískové rovnou v té hluboké korbičce? Jaký je,ten kočárek? Hrozně se mi líbí,jenže manžel chce Baby Welt ohio twin,tak nevím,jestli je lepší tříkolka,nebo čtyřkolový,poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
9.3.07 08:34

dobré ránko maminky a těhulky!! dneska po měsíci snad jedeme k druhý babičce. Minule tam byli nemocný tak jsme nejeli, takže kluky uvidí po měsíci, teda ještě tam budem radší volat, jestli jsou už všichni uzdravený.
Jinak Dituš , dovolená musela být super a fakt je paráda že i s dvojakama to všechno jde :D určitě sis to musela náramně užít. Jinak fotky holek s Bárou jsou perfektní, když Báru vidím, tak vidím tebe, je ti hodně podobná :D
Nisso - vydrž, ono to uteče, uvidíš. Břicho bude víc a víc nepohodlný, ale ty to zvládneš a musíš je tam co nejdýl udržet :wink:
Helli - ať se Niki uzdraví co nejdřív, Romča když měl rýmu, tak taky chraptěl jak starej chlap a v noci chrápal. U těch dětí je to hrozný, nejradši bych to vzala na sebe, aby měli klid. Jinak s ohrádkou to máš super, tatínka máš určitě šikovnýho a je to ušetření peněz. Ale zase si říkám, že ji určitě prodám.
tak já musím letět. kluci se nějak bouří. papa všem a opatrujte se :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
9.3.07 09:07

Ahojky maminy,
Holky se narodily sice v 36.týdnu,ale v imkubátoru byla jen Verunka ta menší a byla tam jen 4 hodiny na prohřátí.Holky byly hezky velký takže jsme šli 7 den po porodu domů.Neměly jsme žádný problémy jsou zdravý i v porodnici to bylo bez problémů.
Metřík si určitě změním a fotky pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
9.3.07 09:34

Holky asi mi budete muset poradit s tím metříkem já už uplně zapoměla jak se to dělá.Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.3.07 14:26

Michaelo ,
nemám Spider Swing, ale můj Jogger je podobný..... Miminka se dávají přímo do korbiček (teď ve flísových zavinovačkách), taška na miminko by se tam stejně ani nevešla.
Trojkolky jsou, řekla bych obratnější, čtyřkolky jsou možná stabilnější, ale ono spíš záleží na každém jednotlivém druhu kočárku, jak je zkonstruovaný, jak je vyvážený, kde má těžiště..... Já bych určitě preferovala trojkolku (počítám mezi ně i ty kočárky, co mají vepředu kola dvě, ale blízko sebe - jako je TFK apod.)
Při srovnání Spideru a Ohio Twinu si s manželem uvědomte, že u Spidera se sportovní sedačka sundává a místo ní se dává korbička, takže sedačku neopotřebováváš až do doby, než ji potřebuješ používat. U Ohio Twinu vozíš pořád všecko s sebou, vložné tašky se dávají na sportovní sedačky a kočárek je o to těžší.

Musím letět… Pitrsko, Ivuško , dík za chválu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
9.3.07 14:47

Ahojky holky,
když jsem si přečetla Vaše reakce na mé skuhrání nad nekonečností těhotenství, tak jsem se až lekla, jak musím vyznívat pesimisticky. Asi jsem hrozná, ale je jasný, že bych taky chtěla mimča co nejdýl a hlavně v pořádku donosit. Radši budu trpět já, než abych se pak dívala na ty dva malý uzlíčky s nějakýma výčitkama.
Michaelo 31 já jsem si ten Spider objednala a mám ho doma. Je moc krásnej. Taky se mi moc líbil TFK, co tady má např. Ivuška, ale nedokázala jsem ho sehnat na netu z druhý ruky. On je jinak dost drahej.
U nás v Jihlavě je prodejna, kde prodávají jediný dvojčecí kočárky a to zrovna značku Babywelt ( a pak ještě polský), tak jsem si ho byla taky omrknout. Je hezkej, a i cenově jde, ale mně se nelíbila ta jedna veliká střecha pro obě korbičky najednou.
U Spideru je každá stříška zvlášť a dobrý je i to, že se dají stáhnout až o 180 stupňů. (To když jim bude třeba foukat nebo svítit sluníčko přímo do obličeje.) Jinak mě jenom mrzí ty bílý vnitřky. Ale jak jsem psala, ty jdou sundat a pod nima je potah, který je barevně i matriálově stejný jako vně kočárku. Takže to vyřeším nějakou veselou barevnou dekou.
Rozdíl mezi 3 a 4 kolkami moc nevidím. Ten Babywelt totiž taky není klasická 4 kolka, kde by Ti šlo přehazovat rukojeť, ale má vepředu ty kolečka blíž u sebe a tím pádem je na tom technicky stejně jako 3 kolka.

K tomu Spideru mi paní prodala i originál fusaky ve stejné barvě jako je kočárek (šedá) a ty se vloží do těch hlubokých korbiček. Pokud bude v zimě pršet nebo sněžit, tak přes kočár hodím slídu, ale nánožníky kupovat nebudu. (ani nevím, jestli se vyrábí). Za ty fusaky jsem ráda, protože ty korbičky jsou přece jen užší než u mono kočárku a kožešinovej fusak, co mám po Viky (asi 50 let starý) by se mi do nich určitě nevešel. Paní, co mi kočárek prodávala, měla taky červnový dvojčátka a děti se jí tam vešly i s fusakama celou zimu. A to je pro mě hlavní. :)

Dito - ty fotky s holkama jsou úžasný. Bára vypadá, jako by Ti z oka vypadla. To musí být skvělý, mít takovouhle pomocnici.
Jsem ráda, že jste dovču zvládli a hlavně,že když se chce, tak to jde. Jen nevím, jestli bych si na to troufla i já. Já Tě hlavně obdivuju za to balení. To je pro mě úplná noční můra. A teď představa balit sebe a tři děti. No nechtěla bych to vidět. Jsi vážně šikulka. Manžel na Tebe musí být hrdej. :)
Jinak, klidně nám sem přihoď nějaký fotečky Vašeho bytu. Já jsem taky ulítlá na barvičky a za rok mě snad bude pomalu čekat zařizování našeho nového domečku, takže inspirace se hodí vždycyky.

Ivuško já už vesele nakupuju body po sekáčích. Už jsem se vzdala myšlenky, že bych měla děti ve stejným. Když to nejde sehnat, tak to přes koleno nelámu. Po Viky mám spoustu věcí růžovejch, tak teď přikupuju modrý, aby to spolu trochu ladilo. To je výhoda dvojčecího párečku.
Ale jak tady někdo psal, já se taky v parádění Viky vyžívám a jsem ráda, že se ty hadříky po ní ještě unosí. A i jsem si tajně přála holčičky dvojčátka, to bych byla ve svém živlu. Na druhou stranu aspoň budu mít klid od takových těch rýpalů, co by pořád říkali, že nám to nevyšlo ani s jedním klukem atd.
A kvůli maželovi jsem taky ráda. Ať má taky jednoho raubíře. Akorát mám obavy, že chlapeček bude nakonec maminčin mazánek a holčičky zase tatínkovi. Ha ha, však víte, jak to bejvá. :D :D :D

Helli díky za radu na deky z Emitexu. Mrknu tam. Mně se moc líbí ty jejich zimní zavinky (hlavně ta jasně červená, myslím, že i Dita je má). Jenže letní zavinky mají takový světloučký a nevýrazný barvy (šedá, bážová, zelenkavá). Úplně mě zklamali. Ještě mrknu na ty deky, třeba v nich bude barevný výběr mnohem větší.

Broskvičko a jaký měly holky váhy?
Na ten metřík mrknu a kdyžtak Ti pošlu odkaz, kde je popsáno, jak se to dělá. Už si to taky napamatuju. :o

Markýtko a chceš znát pohlaví? Já bych to u dvojčátek do konce nevydržela. Je zvláštní, že by nebylo ve 20. týdnu vidět ani u jednoho mimča. Jen jestli nebyl Dr. tajnůstkář a nechtěl Vám to říct schválně.

Jinak strie se mi zatím nedělají. ťuky, ťuk. Doufám, že se mi ani neudělají. Je fakt, že mám dobrou elasticitu kůže, ale co já vím, jak to bude u druhýho těhu a ještě ke všemu u dvojčátek.
Jenom čas ukáže. Aspoň mažu pro dobrý pocit.

Holky končím, sorry za ten román.
Pa Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
9.3.07 15:16

Ahoj holky,

vítám mezi námi Broskvičku !

Taky už malinko začínám mít mezi námi chaos, tak mě omluvte, pokud nebudu reagovat na všechny. :oops: Já si časem vše osvojím! :lol:

Dituš , někdy něco pošlu, ale je fakt, že ten náš byt ani nemám nafocenej! :oops: A je fakt, že to, že jsme ujetý na barvy, tak to máme asi společný! A jinak musím pochválit fotečky. Bára je krásná holčina a mimča taky. Moc jim to sekne. Bára je fakt celá mamka! Šikovná! A na těch horách - máte můj obrovský obdiv! Já bych asi tohle nezvládla. Jsi prostě supermanka sportovní! :lol:

Pitrsko , tak už jsem manžu nechala přeměřit obývák, abych vůbec věděla, jakou velikost ohrady nechat vyrobit. Tak se přiznám, že takovou prostornou bohužel si nemůžeme dovolit. Zas tak velký obývák nemáme. Ale máme ho taky spojený s kuchyní, takže tohle je výhoda. Pak písni, jak bylo u tchýně! :lol: :wink:

Helli , závidím tatínka truhláře! :wink: A ten kdo vyrobil čepičku, je šikula největší. Nechce se tím živit? :wink:
Těhulky , jen hezky svoje bříška dopečte! Každý gram u miminka je užitečný. Hlavně pak budete moci jít z porodnice brzy domů. Doma je doma. :wink:

Jinak já už konečně budu moci chodit vozit kočárek. V pondělí jede manža do Německa pro auto kombíka. Auto bude červené, když máme ty holčičky a navíc je to bezpečná barva. Takže kočík bude uskladněn v něm. Ono to tahání ze 4. patra bez výtahu byla tragédie. Sama bych to nezvládla. Holky se navíc začínají pěkně pronášet. :? Alexka už je pěkný buřtík. A to byla při narození menší a spadla na 2,2 kg. Teď už to vesele dohnala. Vypadá jako křeček obecný. :lol: :wink:

Jinak holky se začínají čím dál více smát a malinko i broukat. Je to nádhera. :lol:

Chrapot - naše Dominička má takovej chraplák už od narození a taky chrápe a i při pláči má takovej „vychlastanej“ hlas. Celé příbuzenstvo se tím pořád znepokojuje, ale pediatr nám řekla, že je to normální a do půl roku se to spraví. Že jak byla menší, tak se jí teprvé dovyvíjí hrtan. Tak snad měla pravdu. Ale co, on takovej sexy chraplák u ženský taky není k zahození, ne? :lol: :lol: :D

Berušky, hezký víkendík všem! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
9.3.07 15:18

Ahojky holky,mooc děkuju za rady skrz ten kočárek,půjdu do spideru,teď ho u nás jedna paní prodává světle zelený,ale ještě počkám,líbí se mi ten světle modrý,a hlavně,ten šedý,to je můj favorit,a když ho nebudou mít z druhé ruky,tak si prostě koupím nový,stejně s ním hlavně budu jezdit já,a mě se prostě líbí :wink: Deniso,ty budeš mít páreček? To je krásný,já bych chtěla dvě holčičky,dokonce se budu „opičit“ po lio,a jedna bude(když bude!) Alexandra,je to nádherný jméno. No,uvidíme,řekl slepej.Maminy,mějte krásný víkend,a pohlaďte bříška a miminka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
9.3.07 15:22

Jéé, Míšo, to jsi mě potěšila! Taky se ti líbí Alexandra? :lol: :wink: My jí zatím říkáme Alex, nebo Alexka, ale až bude větší, rádi bychom jí oslovovali „Sandra“. No, uvidíme. Ono to nějak vyplyne ze situace. Ale přiznám se, že rodině a blízkému okolí se Alexandra vůbec nelíbí. Zajímavý je, že Sandru ale preferují a toto oslovení se jim líbí. :roll: No, ale tchýni ta Alexka pořád nejde „na jazyk“. :?

Ale rozhodně jí nechceme říkat Saša. Já bych to i zkousla, nevadí mi to, ale manža to vyloženě nesnáší. Saša se mu prostě nelíbí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
9.3.07 16:43

Ahojky,
Helli-ještě v těch golfkách nemám úplně jasno,ale zatím mám 3tipy na www.e-detskysvet.cz se mi líbí(i ceny mají dobré):1.Baby welt kočárek light twin bugy-3990Kč,váha-8,5kg.
2.Inglesina golfky twin swift-5790Kč,váha-6,3kg(ale na některých web.str. uvádějí 12,7kg(což je značný rozdíl-musím ještě zjistit)
3.Chicco golfky CT 0,5 twin-5.999Kč(na chicco.cz za 5579Kč),ale váha je už 13,9kg.Zase mají ale v ceně i nánožníky a pláštěnku :lol:
Takže se ještě rozmýšlím a snad se rozhodnu :wink: Ale je pro mě dost důležitá ta nízká váha,když už kupuju nový kočár :D
My jsme teď od taťky chytili taky pěknou virozu a soplíme celá rodinka,prostě bájo :? :twisted: Ale snad to brzo pokoříme :wink:

Markýtko,jsem ráda že slyším na odrážedlo chicco 4in1 chválu :lol: Taky už se ho nemůžeme dočkat :wink:

Dito,Tebe a celou rodinku fakt obdivuju že jste to tak super zvládli :D
Mějte se všechny o víkendu hezky,my budeme opět bez taťky,páč pracuje i o víkendu(děti se vyrábí holt v kuse :lol: )a je spousta těch co chtějí taky dvojčátka a bez našeho taťky se jim to nedaří(stejně jako nám).Tak snad tos těma usmrkánkama sama zvládnu :? Prostě musím :wink:
Pa pa Zuzi a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
9.3.07 17:02

No,musím se přiznat,že mě tohle jméno nikdy nenapadlo,až když jsem šla na vaše stránky a uviděla tam napsané jméno Alexka,tak jsem si řekla,já chci taky Alex!! Přítel nejdřív nicmoc,a ani babči nejsou nadšené,ale to mi je fuk,jsou to naše děti,a já chci,aby měly zvláštní jména,takže kluci: Sam(Samuel) a Max(Maxim),a holky Alex a Patricie,a páreček nevím, ještě jsem chtěla,tys měla piercing v pupíku,viď? Kdys ho vyndala? A měla jsi tam něco jiného? A ta dírka po něm vypadá po porodu blbě? Je větší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
9.3.07 20:16

Nissa **holky měly Maruška 2550g a 47cm a Verunka 2350g a47cm.NA dvojčátka byly moc hezký a to se narodily o měsíc dřív.

Teď už nám jsou 4měsíce a 7dní a vážíme 5500g obě a 66cm.Už jsou z nás velký holky.
To já si pořád taky říkala ke konci že už bych to chtěla mít za sebou byla jssem nemotora s tím velkým břichem.ZA celý těhu jsem přibrala 12kg.
Všem moc děkuji za přivítání :D**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová