Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
22.3.11 16:14

ruzajska jj 8-) Bylo to pro nás překvapení ve 13 tt pak oznamovat známým, že nečekáme jedno, ale dvě to bylo celkem nářez, nikdo nevěřil a reakce byly veselé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
22.3.11 16:18

no já jelikož mám dva kluky a jednou za 14 dní je u nás dcera přítele tak jsem slyšela jen řeči typu:panebože jak to chcete zvládnout,no tě bůh,dvojky,to bych nemohla,nebo je to hezké ale já bych t rozhodně nechtěla.takový lidi bych nejradši nakopala do prd… jako bych si je obědnala či co.přece jedno nedám pryč ne :cert: .taky to pro mě bylo překvápko -nikdy bych nečekala že zrovna já budu mít dvojky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
22.3.11 16:25

tak takovou reakci jsem zažila u některých kamarádek a nakopala bych je taky do pr… a já bych už abych řekla pravdu neměnila, máme tři děti a vědět, že bych měla porod v pohodě a vše tak bych šla klidně ještě do jednoho prcka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: možná je to tím jarem :mrgreen: že tak uvažuju…musím letět prťata se budí na jídlo, jestli budu moct tak někdy nakouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
22.3.11 16:27

určitě nakoukni a napiš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
22.3.11 17:06

Ruzajska krásný miminka :potlesk: …moc jim to sluší.
Holky můžu se vás zeptat, jak jste na tom se svejma bříškama po porodu? Nejlépe po císaři, ale i po normálním? Já jsem 12 dní po porodu a pořád mám hrozně velké břicho…jak kdybych tam měla ještě jedno mimčo. Za jak dlouho (jestli teda vůbec) se to zatáhne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
22.3.11 17:23

ahoj veru.já to samé…bříško jako bych měla ještě jedno mimi ve vnitř.pomalu se to spravuje. :wink: potrvá to dýl než když porodíš jedno mimčo..ptala jsem se na to por.asistentky.já teda rodila normálně,takže nevim,jak to mají holky po císaři. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
22.3.11 18:35

Holky jen jsen se chtěla zeptat, vy co jste rodily na císaře…celková narkóza nebo epidurál??? Nevím proč se mi to pořád honi hlavou, ale chtěla bych slyšet názory :lol:
Ruzajska krásný mimča :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
22.3.11 18:59

Jen nakukuju :lol:
Teva já rodila dvakrát císařem a vždy v celkové anestezii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
22.3.11 19:15

Já ve spinální anestezii (epidurál) a popravdě mi nikdo na vybranou nedal…brali to jako fakt, že je to menší zátěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
22.3.11 19:28

:mavam:
Ahoj holky!!!
Fotečky dětí jsou super. Už se těším na ty naše cácorky… :lol:

Tak mírnou „obavu“ o břicho mám taky, takže jestli už ty, co porodily - poradí :palec: co a jak, tak budu jen ráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
22.3.11 19:37
vercao píše:
Já ve spinální anestezii (epidurál) a popravdě mi nikdo na vybranou nedal…brali to jako fakt, že je to menší zátěž.

Jak rychle jsi začala cítit nohy a jizvu? Pořád mi to hlava nebere…divná představa být při vědomí 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
22.3.11 19:41

Tevo, já mluvila se svojí ségrou, která rodila dvakrát císařem a umrtvení epiduralem - protože chtěla děti po porodu hned vidět.
Prý jí poprvé pořádně potrápili tím napíchnutím, kdy se jim to nedařilo 8-o a podruhé o tom píchnutí ani nevěděla.

Mně kdysi dělali lumbální punkci (domnívám se, že to bude podobný zákrok s tím epiduralem) a já jim při tom omdlela.
Takže upřímně mám z téhle varianty strach. Já jsem totiž dost „omdlívací“ typ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
22.3.11 19:41

Holky myslím že už jsme o tom tady psaly,ale jen v rychlosti já měla epidural a zážitek na celej život nikdy bych neměnila prostě ten první pláč obou dětí byl nááádhernej nejde to popsat no :-) :andel: ,jina co se týče bříška já měla taky veliky ale hned po porodu cca týden jsem nosila stahovací pás poctivě celý den na noc jsem sundala,měla jsem ho nad jizvou aby mě nebolela,na jizvičku jsem měla super mastičku krásně se mi zatáhla a už nebolí jen někdy když cvičím břišní svaly ale jsem teprv od porodu 4měsíce :-)

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
22.3.11 19:45
Teva24 píše:
vercao píše:
Já ve spinální anestezii (epidurál) a popravdě mi nikdo na vybranou nedal…brali to jako fakt, že je to menší zátěž.
Jak rychle jsi začala cítit nohy a jizvu? Pořád mi to hlava nebere…divná představa být při vědomí 8-o
Tevičko tak já nohy začala cítit vůbec nevím kdy protože to seš fakt v rauši :-),ono všecko vnímáš ale tak nějak jinak nebo alespon já to tak měla rodila jsem ráno kolem 10té no a cítit jsem to začala asi kolem 4té hod večer? sakryš už nevím a jizva mě začla bolet až druhý den :-)
  • Citovat
  • Upravit
1920
22.3.11 23:52

Ruzi, prckové jsou nádherní :palec:
Já jsem rodila v celkové a na výběr jsem nedostala, protože to bylo akutní.
Břicho mám asi jako ve 4. měsíci a prý se to po císaři hůř zatahuje.
Andrejko, kde jsi koupila ten pás? Ptala jsem se v lékárně a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky