Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
taky posílám lentilce gratulace…holky to zmáknou vím o čem mluvím ![]()
Přidávám se s gratulací Lentilce a přeji aby holčičky zvládli všechno tak krásně jako první dny života
![]()
Já teda svůj „císař“ popisovat nebudu ,některé ještě nerodili,ale za mě jednoznačně už nikdy epidurál,sice jsem slyšela pláč ,ale jen u prvního-pak už o sobě nevim až probuzení na JIPU
S tim bříškem,je to u mě šílený mám ho stejný jak popisujete a na plastyku se chystám vyčetla jsem že stojí kolem 28-30tisíci…co se dá dělat ![]()
Holky fakt nikdo nevíte o Pavlii????
petrast79@centrum.cz píše:
Přidávám se s gratulací Lentilce a přeji aby holčičky zvládli všechno tak krásně jako první dny života![]()
Já teda svůj „císař“ popisovat nebudu ,některé ještě nerodili,ale za mě jednoznačně už nikdy epidurál,sice jsem slyšela pláč ,ale jen u prvního-pak už o sobě nevim až probuzení na JIPU
S tim bříškem,je to u mě šílený mám ho stejný jak popisujete a na plastyku se chystám vyčetla jsem že stojí kolem 28-30tisíci…co se dá dělat
nevim proč ale nešlo mi to jinak odeslat tak jsem musela přes email ![]()
petrast79@centrum.cz píše:
Přidávám se s gratulací Lentilce a přeji aby holčičky zvládli všechno tak krásně jako první dny života![]()
S tim bříškem,je to u mě šílený mám ho stejný jak popisujete a na plastyku se chystám vyčetla jsem že stojí kolem 28-30tisíci…co se dá dělat
já ji mám za 19tis a přežila i dvojčecí těhu ![]()
andy: já právě myslela aby mi to nevyteklo nad tím pásem víš,mám dost vytahanou kůži i v oblasti žaludku ![]()
jdu zamachrovat
mrkněte : http://www.youtube.com/user/ruzajska chvílema to zlobí jelikož mi umírá foťák ale i tak je to super a přidávám foto jak naše Niky pořád vyplazuje jazyk ![]()
Lentilko, moc gratuluji k holčičkám. Je super, že dýchají samy ![]()
Holky, děkuji za odkazy ![]()
Lentilce posílám veliké gratulace a hlavně hodně štěstíčka a zdravíčka ![]()
jj hlavne kdyz jsou prebaleny a napapany
celkove jsou moooc hodny si vubec nemuzu stezovat ![]()
Holky jsem tu ![]()
Lentilce moc a moc gratuluju k holčičkám!!! Na takové váhy jsou to opravdu šikulky, že samy dýchají a pijí ![]()
Ty moje holky rostou jak z vody, strašně to utíká, nechce se mi věřit, že už jim zachvilku budou 3 měsíce. Ale jsou to moje zlatíčka, sice uzlobený ale nikdy bych je za nic na světě nevyměnila. Jééé jak já jsem šťastná, že je mám a že mám DVĚ ![]()
![]()
Holky, zase krásné fotečky dětí ![]()
Lentilko - moc obrovská gratulace k broučkům ![]()
pavlliina píše:
Holky jsem tu
Lentilce moc a moc gratuluju k holčičkám!!! Na takové váhy jsou to opravdu šikulky, že samy dýchají a pijí
Ty moje holky rostou jak z vody, strašně to utíká, nechce se mi věřit, že už jim zachvilku budou 3 měsíce. Ale jsou to moje zlatíčka, sice uzlobený ale nikdy bych je za nic na světě nevyměnila. Jééé jak já jsem šťastná, že je mám a že mám DVĚ
Pavli jsem ráda že ses ozvala
,už jsem měla strach jestli je všechno u vás v pořádku,ale princezny jsou spokojeně usměvavé
,tak evidentně je a to je moooc dobře …koukám že už mají naušničky
![]()
Nám je dneska 7týdnů a taky mi to příjde že to letí jako blázen,i naši úžasňáci jsou fakt úžasný miláčkové
a jsem ráda že je mám oba
![]()