Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
23.3.11 01:09

Ahoj holky,

teda paaaani - kloukla jsem se na vasi diskuzi, abych si konecne usnadnila rozhodovani… No a jak to tak vidim, tak byste ty sve dve zlaticka za nic nevymenily - no a evidentne prezit se to da :wink: Takze diky a hodne stesti… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
23.3.11 04:23

Jolando mám ho koupený přes net je to tento http://nejbaby.cz/d.F600.html mám myslím vel. M :-) a nemůžu vynachválit zatáhneš bříško,stáhneš a je to :palec:

• Citovat
  • Upravit
4355
23.3.11 07:24

můžeš kouknout na aukro je tam toho celkem dost http://aukro.cz/…g.php/search?…

jinak já mám od porodu pořád stejné bříško.tak divně vypouklé asi taky ten 4 měsíc :mrgreen: se bojim že když si koupim stah pás že to vyteče nad ním ale třeba tenhle vypadá že je pod prsa :nevim: http://aukro.cz/…4093265.html
já mám i tu kůži na břiše hnusnou.vypadá jak špinavá zůstali mi takové hnědé suché mapy.dr říkal že už to asi nezmizí že ta kůže dostala fest zabrat,přeci jen jsem nosila skoro 7 kg a vše mi šlo jen do břicha.i pupík mi zůstal naruby :poblion: ale četla jsem že maminy vícerčat,nebo maminy po třech porodech(obojí splňuji :mrgreen: )maj nárok na operaci a hradí ji pojišťovna a kor když k tomu je pup.kýla a rozestouplé břišní svaly(taky mám) a k anestezii já byla taky jen v částečné a neměnila bych sice mě chvílema štval pocit že nemůžu hýbyt nohala a tak ale prostě to byl zážitek a jak píše andrejka slyšet první pláč a vidět je to je prostě nepopsatelný.neumim si představit že usnu a pak se vzbudim a jsou u mě,ale samozřejmě když to jinak nejde tak to ke štěstí taky stačí.ale strach mít nemusíte.nebolí to a nic neuvidíte jste za plachtou(pokud nebudete jako já šmírovat odraz ve skleněných dveřích :lol: )jinak mě bříško bolelo jen ten den pak už vůbec spíš jsem tam skučela na bolesti hlavy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
23.3.11 08:00

ahojky

Ruza mně už chtěli dělat plastiku břicha rovnou při porodu dvojčat, ale chirurg řekl, že by to bylo náročné, už že sám o sobě císař je náročná operace, tak se prý mám zastavit asi za rok. Tak je to pravda, že se nic nehradí, mám taky tři děti, a nic bych neplatila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
23.3.11 08:02

Máme dvě holky

Jana rodila v pondělí v celkové anestezii v 12:35. Obě holky (1580 a 1670 gr) od začátku dýchají a pijí sami. Zaplať pán bůh nemáme žádné komplikace. Jana už chodí ale nechce noťas tak to píšu z domova za ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
23.3.11 08:36

jůů gratulujem,to jsou drobečci ale hlavně že jsou všichni tři holky zdravý a berušky že tak výborně zvládaj,a moooc děkujem za info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
23.3.11 08:38

grepiku takže s tebou mi svitla naděje na hezčí bříško :mrgreen: a ty do toho teda půjdeš?bojim bojim ale nechci mít v 25letech břicho jak stařena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
23.3.11 09:06

Ruza jj chtěla bych do toho jít, mám strach, ale půjdu na konzultaci.

Jinak s dovolením taky moc gratuluji a přeji všem moc zdravíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
23.3.11 09:16

a kde si to mám domluvit?u obvodního?asi jo že.no jsem zvědavá co mi na to řekne,on je věřící takže mi to asi bude rozmlouvat .ale zatím času dost letos léto s pneumatikou přežiju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
23.3.11 09:28

čau holky …co se plastiky břicha týče..nechci vám brát iluze..ale ..je to kosmetická operace a jen to že jste po 3porodech nebo po vícečetném není duvodem k plne hrazenemu vykonu ani rozestup musí být opravdu veliký! sama po plastice jsem jako samoplátce i když jsem měla rozestup 10cm pupeční kýlu,která mi zničila pupík plastila jsem si ji sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
23.3.11 09:38

no tak fakt nevim,tohle jsem četla na nějaké diskuzi a psala to mamina co už to měla za sebou tak aby se v tom pak prase vyznalo že.no za zeptání nic nedáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
23.3.11 09:42

mně to řekl primář gynekologie, ale je fakt, že já to mám spojené s více zdr. problémama a přednosta chíry také. Jinak jak si to domluvit osobně to fakt nevím, já mám doporučené takto :think: :nevim: právě to chtěl udělat přijednom s císařem, ale bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
23.3.11 09:52

jsou samozřejmě vyjimky ,ale osobne bych plastiku na pojistovnu nechtela …videla jsem takové práce…stejne jako rozdily mezi drahou a levnejší plastikou…peřdražené taky stoji za houby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
23.3.11 11:03

Strašně moooc gratuluji Lentilce k holčičkám :srdce: :srdce: :dance: je krásné že od začátku dýchají sami na ty váhy je to moooc super opravdu :-)
Jinak Ruzi já co jsem hodila s tím pásem odkaz ten je od farilnu je zbytečný brát ten veliký já jsem ho měla dole nad jizvou cca 1cm a pak kousek nad žebrama zas si vem že ti v tom bude hroznej hic víš..Jinak já jsem teda jen po jednom porodu s dvojkama ale bříško už mám téměř jako dřív když pominu strie co vybledávají a trochu povyslejší pupík ale i tak jsme nadšená a ještě cvičím jak blázen :-))..tak ať jsou bříška co nekrásnější :-) :hug:

• Citovat
  • Upravit
1123
23.3.11 11:15

Gratulace Lentilce k holčinám :srdce: Hlavně hodně zdravíčka!!!!

Mě dnes kamarádka z nemocnice porodila taky dvojčátka Honzíka a Davídka oba kolem 1400g, museli ven, protože měla preklampsii 8-o Tak tu držím pěsti, aby to zvládli!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí