Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
25.3.11 22:11

petru, tak jestli se mi stěhovali vnitřnosti ((-:, tak to už si bohužel nepamatuju ((-:, ale pamatuju si, že když jsem víc chodila, nebo víc pracovala, nebo víc tahala děti, že jsem pak nemohla bolestí večer ani chodit. Moje známá tak ta ty bolesti měla půl roku, do roka jí sem tam píchlo, ale pak už taky úplně v poho. Takže určitě je to individuální a prostě ta vnitřní jizva se hůř a déle hojí. Taky tu stranu určitě víc namáháš, určitě jsi pravák, takže těžký věci vláčíš víc v levé ruce? že? Takže myslím, že ti nezbude než být trpělivá a čekat až to přejde. Jinak stydká spona mě bolela jak u prvního tak u druhého těhotenství a u prvního se to spravilo až po půl roce, u druhého to bylo rychlejší a přestalo to bolet asi po třech měsících. Zato mě víc padaly vlasy (((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 13:51

ahoj holky, tak to máme za sebou. Dnes nás propustili. Docela masakr… :roll: Jirka 2800g Míša 2750g. Kluci zatím zlatí, pořád jen spěj. Večer napíšu průběh, tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
28.3.11 17:18

:kytka: :kytka: :kytka: obrovska gratulace. Tak at prcci pekne rostou a delaj samou radost :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
28.3.11 17:46

:kytka:
Jéj - gratulace ooobrovská!!!
Rodila jsi přirozeně?
Pisni všechno, co tě napadne, jsem zvědavá :palec:

Ať se vám daří a hodně zdravíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
28.3.11 20:55

pupek 21+0

moje bříško s cácorkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 21:50

Bylo to tak…Byla jsem registrovaná v porodnici v UnL, jenže tam do 21.malovali a dělali rekonstrukci. Modlila jsem se, aby to nepřišlo dřív a já nemusila do Mostu. 20.3 v 7.00 mě dloubala moje dcera do očí a v tom jsem ucítila takovou tu kontrakci z filmu. Nečekaně silná, hned jsem rozdejchávala a čekala kdy přijde druhá. Ve stejné intenzitě přišla po 20min. Mladou jsem rodila 5 dnů, řekla jsem si, že to do půlnoci prostě vydržím. Dala si koupel a čekala co se bude dít. V 10 mi přišlo, že už to bolí víc než víc a že mi nějak nejde chodit. Zavolala jsem svému dr a ten řekl ať jedu do unl a event. se to zastaví. Manžel v pejru. Hodila jsem panimámě dceru, vzala auto a jela. Jenže tam řekli, že mám hlavy v brance´, zavolali RZ a houkali do mostu. V Mostě se na nic neptali, hned na sál, narkóza celková. Probudila jsem se někde a mlela neskutečný hlouposti.dožadovala jsem se dětí, ale prý měli moc práce. V pondělí ráno mi slíbili, že mi děti ukážou. Čekala jsem do večera a nic. Manžel mi poslal MMS, abych alespoň viděla jak kluci vypadají.V úterý, pro mě na odd šestinedělí nebylo místo, že mám čekat do středy. Ptala jsem se, jestli je všechno v pořádku, ale sestry toho věděli méně než já a dr žádnej, prej mají fofr. Ve středu jsem je konečně viděla a měla je poprvé u prsa. Ve čtvrtek mi je už nechali u mě na pokoji. Řekli mi, že domů mě pustěj až naberou min to co ztratili, takže jsem nedělala nic jiného, než kojila, kojila, budila a kojila.Do toho mi otekla jizva a udělal se mi hematom. boule jak pěst.Naštěstí to při UZ ruplo a já nemusela na punkci. No a dnes jsem doma. Rána prosakuje, takže jsem zvědavá jak se to zhojí, ale mám děti u sebe, jsme zdraví a na vše ostatní se zapomene… Holky - už nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
28.3.11 22:10

Jéjda - tak to sis teda užila 8-o 8-o
Hlavně, že to všechno dobře dopadlo!!!!
A že máš bobánky už u sebe :kytka:
Držte se :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
28.3.11 22:16

8-o teda to je taky mazec…něco jak můj příběh v bledě modrým…Každpádně Houbičko máš ode mě palec nahoru za poutavý psaní :palec:

• Citovat
  • Upravit
336
29.3.11 19:53

Houbičko i já gratuluji … koukám že porod a poporodu sis též užívala,já už taky nikdy a ani to sem psát nemůžu co semnou vyváděli,ale jak říkáš máš to zasebou a ty bobánci jednak za to stáli a jednak jsou zdravoučký a to je nejdůležitější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
29.3.11 19:54
Aty píše:
petru, tak jestli se mi stěhovali vnitřnosti ((-:, tak to už si bohužel nepamatuju ((-:, ale pamatuju si, že když jsem víc chodila, nebo víc pracovala, nebo víc tahala děti, že jsem pak nemohla bolestí večer ani chodit. Moje známá tak ta ty bolesti měla půl roku, do roka jí sem tam píchlo, ale pak už taky úplně v poho. Takže určitě je to individuální a prostě ta vnitřní jizva se hůř a déle hojí. Taky tu stranu určitě víc namáháš, určitě jsi pravák, takže těžký věci vláčíš víc v levé ruce? že? Takže myslím, že ti nezbude než být trpělivá a čekat až to přejde. Jinak stydká spona mě bolela jak u prvního tak u druhého těhotenství a u prvního se to spravilo až po půl roce, u druhého to bylo rychlejší a přestalo to bolet asi po třech měsících. Zato mě víc padaly vlasy (((-:

Máš pravdu jsem pravák a když se nad tim zamyslim ,tak to bolí víc když mám náročnější den :-D .A už jsem se konečně objednala k Dr. na KO po šesti nedělí :oops: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
29.3.11 20:41

Holky tak my jdeme pomalu na příkrmy v pátek dám klukům první lžičku tak čekám jak bude všechno na stěně a ne v puse :-D ,tak držte pěsti,vkládám fotečku jak už jsme velcí borci a žádný mimina (cca oba necelých 8kg :-)),a všem maminkám přeji dostatek spánku a hodně zdraví i dětem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8707
30.3.11 07:46
andrejka87 píše:
Holky tak my jdeme pomalu na příkrmy v pátek dám klukům první lžičku tak čekám jak bude všechno na stěně a ne v puse :-D ,tak držte pěsti,vkládám fotečku jak už jsme velcí borci a žádný mimina (cca oba necelých 8kg :-)),a všem maminkám přeji dostatek spánku a hodně zdraví i dětem :kytka:

ty jo Ajo vy jste borci :hug: 8-o my už teda taky jsme pořádně vidět v autosedačce :-D máme teda jen 5,5 kila ,ale zase je pravda ,že jsou plne kojeni a porodní váhu měli skoro poloviční,tak dobrou chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
30.3.11 08:09
marketm píše:
andrejka87 píše:
Holky tak my jdeme pomalu na příkrmy v pátek dám klukům první lžičku tak čekám jak bude všechno na stěně a ne v puse :-D ,tak držte pěsti,vkládám fotečku jak už jsme velcí borci a žádný mimina (cca oba necelých 8kg :-)),a všem maminkám přeji dostatek spánku a hodně zdraví i dětem :kytka:
ty jo Ajo vy jste borci :hug: 8-o my už teda taky jsme pořádně vidět v autosedačce :-D máme teda jen 5,5 kila ,ale zase je pravda ,že jsou plne kojeni a porodní váhu měli skoro poloviční,tak dobrou chuť

Týýýý brďo Andy tak to už jsou pořádný mužský a jsou krásňoučký :hug: Taky přeji dobrou chuť a pozor aby chlapáci nepřekvapili :mrgreen:
Market vy jste plně kojený??? tak to klobouk dolu :palec: docela závidim,já mám Česťulku na nutrilonu a Filípka na bebě,takže když kocourkov tak pořádnej :lol: abych to neměla tak jednoduchý :pankac:
Aduš krásný bříško :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
30.3.11 08:15

Tak mi jsme ještě maličký…tady jsou klucí s o měsíc starším kamarádem a je to hodně znát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
30.3.11 08:17
petru píše:
marketm píše:
andrejka87 píše:
ty jo Ajo vy jste borci :hug: 8-o my už teda taky jsme pořádně vidět v autosedačce :-D máme teda jen 5,5 kila ,ale zase je pravda ,že jsou plne kojeni a porodní váhu měli skoro poloviční,tak dobrou chuť
Týýýý brďo Andy tak to už jsou pořádný mužský a jsou krásňoučký :hug: Taky přeji dobrou chuť a pozor aby chlapáci nepřekvapili :mrgreen:
Market vy jste plně kojený??? tak to klobouk dolu :palec: docela závidim,já mám Česťulku na nutrilonu a Filípka na bebě,takže když kocourkov tak pořádnej :lol: abych to neměla tak jednoduchý :pankac:
Aduš krásný bříško :potlesk:

jojo i dr byla překvapená…no my kojený bejt musíme na UM nemáme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí