Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
petru píše:
Tak já vám ukážu jak je u nás velký hlad už po hodině jídla (a nebo že by se měli tak rádi ??)..jeden má v sobě 120ml a druhý 105ml http://www.youtube.com/watch?…
Peto, ti jsou kouzelni
. Kouka, ze vam taky poradne rostou …
petru píše:
Tak já vám ukážu jak je u nás velký hlad už po hodině jídla (a nebo že by se měli tak rádi ??)..jeden má v sobě 120ml a druhý 105ml http://www.youtube.com/watch?…
Ráďo, moc gratuluji ke klučíkům, jsou krásní ![]()
Petru, jsem se docela u toho videa nasmála ![]()
holky, děti jsou suprové
![]()
Já mám po dnešní kontrole blbou náladu. Tlak vysoký 155/80, nasadila mi Magnesol a kontrolu tlaku dvakrát týdně.
Do toho mi měřila pupek a mám dělohu jako ve 30 tt s jedním mimčem. Tak nevím, jak dlouho cácorky ve mně vydrží.
Ale slyšela jsem srdíčka a prý se neotevírám (tak aspoň něco) ![]()
Aduš1812 píše:![]()
holky, děti jsou suprové
Já mám po dnešní kontrole blbou náladu. Tlak vysoký 155/80, nasadila mi Magnesol a kontrolu tlaku dvakrát týdně.![]()
Do toho mi měřila pupek a mám dělohu jako ve 30 tt s jedním mimčem. Tak nevím, jak dlouho cácorky ve mně vydrží.
Ale slyšela jsem srdíčka a prý se neotevírám (tak aspoň něco)
děloha vysoko jako ve 30 týdnu s jedním je normální! ty nosíš miminka dvě,takže buď v klidu bude vše dobré
Markétko nádhera taky na sebe kluci tak hledí
…no a včera se mi Davídek oficiálně sám přetočil na bříško Ondra z neznámých důvodů byl zalezlý pod postýlkou což fakt nechápu když se ještě neplazí
je to sranda fakt holky
![]()
andrejka87 píše:
Markétko nádhera taky na sebe kluci tak hledí![]()
…no a včera se mi Davídek oficiálně sám přetočil na bříško Ondra z neznámých důvodů byl zalezlý pod postýlkou což fakt nechápu když se ještě neplazí
je to sranda fakt holky
![]()
ho tam bracha dostrkal
tak my se ještě netočíme na bříško my to umíme z bříška na záda ![]()
tak to mate dobry,naše jenom baští a stekají se,hlavně v noci.
Market, nádherná fotka ![]()
Andrejko, tak konečně od sebe ty Tvoje kluky rozeznám ![]()
Houbičko, já kojím jednu po druhé