Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
740
8.4.11 20:01

mě se také kluci budí postupně za sebou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.4.11 20:12

Holky,krasny mimca,fotecky a videa. Ja vubec nestiham poridit takove krasne fotecky a videa a kdyz uz,tak nemam silu na zpracovani.
Andrej,rekni mi,ty teda klukum davas ty lahvickovy prikrmy? Ja jsem zacla taky tento tyden a je to boj. A to jsem si rikala,at uz prijde doba,kdy nebudem zavisly na mliku :-)) Ale bojim se,ze ty sklenicky jsou prislazovany,ze pak nebudou chtit nic jinyho. Koupila jsem biomrkev v Bille,ale nevim,do jake miry tomu verit :nevim: Tak uvidim. Ted zkousim prat ty hrozny oranzovy fleky na vsem moznem :-)) Co se tyce kojeni,tak mne prislo nejjednodusi kojit je na jednou. Ale jelikoz jsem nemela dost mlika,tak zas to bylo o to slozitejsi je pred tim vazit a pak dokrmovat.. Tak asi jak to kazde mamince vyhovuje vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
8.4.11 20:31

Ja klukum varim tu mrazenou babykarotku a je to ok. Dokonce se mi do rukou dostaly takovy tycinky na testovani mnozstvi dusicnanu a ta babykarotka prosla. Bohuzel si nepamatuju, co to zrovna bylo za znacku ty mrkve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
9.4.11 05:45

Dindulko tak za mě jedině Hami příkrmy a domácí výroba,bohužel na mrkev z lídlu umíraj i morčata,takže do kupované fakt nejdu,nevím a bio mrkev prostěmyslím že kluci jsou malý na testování přece jen maj 4měs takže já raděj kupuji skleničky nebo dělám sama z toho co mám zmražené,ale spíš skleničky čekám až mi vyroste má vlastní zelenina no a pak už kluci stejně budou papt co je v pbchodech :-)..Jim hrozně chutná hami a je to nepřisolené opravdu..Jinak i když to má hygienický atest nemůžeš věřit asi stejně ničemu každopádně děcka si musej zvykat na tenhle bakteriální svět takže já už ani nesterilizuju protže si strčí do pusiny kde co a tam je mnohem víc bakterií než na lahvích :-) takže jen horká voda a tak..Jinak baštíme jak blázni daj třeba i dvě skleničky brokolice každý :-) Jina Mony ty tyčinky seženu kde? :-)

• Citovat
  • Upravit
5257
9.4.11 08:58

Andrejko nevim. Ja jsem to od nekoho dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.11 09:38

to byla noc, první poblil druhýho a když jsem převlíkla druhýho, tak druhej poblil prvního. Manžel odjel na montáž a prvorozená řvala, že chce mlíčko. Netušila jsem, že jde kojit dvojčata a chodit, natož krmit třetí hladový krk. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.4.11 18:42

Andrej,je pravda,ze u prvniho ditete jsem taky obcas sklenicku koupila a jedine ty hami byly pouzitelny. Tak uvidime. Ty prouzky by me taky zajimaly,jen tak to vyzkouset :-) Ale stejne mrkev koupim bio a brambory nebo brokolici uz nemaji bio a stejne se to pak namicha. Ale za nas ani zadny bio nebylo a taky zijeme :-) Ale dle Tveho vzoru jsem taky prestala uz po kazdem piti vyvaret a vyvarim jenom 1× za den. A klukum je tu fuk :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
11.4.11 19:12
Dindulka píše:
Andrej,je pravda,ze u prvniho ditete jsem taky obcas sklenicku koupila a jedine ty hami byly pouzitelny. Tak uvidime. Ty prouzky by me taky zajimaly,jen tak to vyzkouset :-) Ale stejne mrkev koupim bio a brambory nebo brokolici uz nemaji bio a stejne se to pak namicha. Ale za nas ani zadny bio nebylo a taky zijeme :-) Ale dle Tveho vzoru jsem taky prestala uz po kazdem piti vyvaret a vyvarim jenom 1× za den. A klukum je tu fuk :-))

Dindulko a já už ani nežehlím :oops: :-D prostě se mi nechce není na to čas pořád lítám jak blázen a večer jen spadnu do postele natož abych ještě žehlila :roll: …já prostě beru že už jsou kluci dosta velicí na to aby si zvykali na tento bakteriální svět :-)…dnes jsem chtěla zamachrovat adělala jsem příkrm špenát s brambory a samozřejmě sem ty brambory spálila protože jsem odběhla ke klukům,Davídek měl v plínce nálož a už to bylo smrad po bytě jak z hovínka tak ze spálených brambor no co budu vykládat zlatý kupovaný hami příkrmy :-)..Akorát ted přemýšlím že skočím do Dmka maj tam i dýni a cuketu od babylove tak at to takykluci ozkouší to u Hami nemaj :-)

• Citovat
  • Upravit
53
11.4.11 19:32

Andrej,ja taky nezehlim. Mame susicku,takze co se tyce esteticnosti,tak kdyz se to hned vynda a slozi,tak je to o.k (maximalne manzelovi kosile a tricka). a ja peru detsky v jednom kuse,tak bych se z toho zblaznila. A co se tyce bakterii,tak ja myslim,ze po tech 3-4 mesicich,hlavne,kdyz jsou ty deti vetsi a zdravy,tak je dobre je zvykat. Manzela sestrenice kojila deti do dvou let, varila vyhradne bio jenom v kojenecky vode atd.. Ale ty deti jsou furt nemocny. A kdyz pisu furt,tak fakt plujou z nemoci do nemoci.. Babylove znam jenom pliny,protoze jsou to vlastne pliny,co vyrabi nase firma (libera) a ty jsou fakt kvalitni. Ale celkove si myslilm,ze to DM ma dobry program pro mimca. Tak pak dej vedet,jak Vama chutnalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.11 22:29

nežehlim snad od devadesátosmýho, co mám sušičku. Ještě se pachtit s žehličkou. Můžu se zeptat? Máme hnusný koliky. Nespíme v noci, kroutěj se jak paragraf. Je mi jich líto. Ve dne nic, nerušeně spinkaj (takže stravou to neni, stejně konzumuji hlavně milku). :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
12.4.11 07:18
hovezinahoubach píše:
nežehlim snad od devadesátosmýho, co mám sušičku. Ještě se pachtit s žehličkou. Můžu se zeptat? Máme hnusný koliky. Nespíme v noci, kroutěj se jak paragraf. Je mi jich líto. Ve dne nic, nerušeně spinkaj (takže stravou to neni, stejně konzumuji hlavně milku). :roll:

Hooubičko a ve dne je klid?ty jo no my jsme koliky měli během 24hod nebylo to o dni ani o nocích prostě to na něpřišlo a kroucení řev a vůbec :roll: ,naštěstí je to za náma ale jak je snad milionkrát psaný prostě každýmu zabere něco jinýho no,nám nepomohly žádný blbý laktobacílky,babycalm,sab symplex ale až to nejdraží kapky bio gaya po těch prděli jak o život a dny se uklidnily tak co to zkusit? je to cca 650kč za jedny no…no a taky jsem kluky chovala oni jak byli v tý poloze narovnaní líp se jim střevíčka promotali a líp se jim prdíkovalo…myslím na tebe

• Citovat
  • Upravit
8707
12.4.11 08:44

ahoj holky tak já taky nežehlíma to nemám ani sušičku…lahve dětem vyvřím jednou za týden ,jar a horká voda stačí…nežehlila jsem ani v 6nedelí jak se dřív delavalo to bych se z toho cvokla… co se příkrmů týče ještě máme čas,ale budu vařit… dětem jsem taky vařila mne to přišel pěknej hnus z tech lahviček …a dusičnany… všude je něco venku jezdí auta ,výfukový plyny taky nejsou právě zdravé že…a je toho spousta takže já budu vařit nejen že ušetřím ale budu vědět co tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
12.4.11 12:49

Ahoj holky, tak už jsme konečně doma z porodnice. HUráááá :dance: :palec: Pár fotek holčiček mám ve fotoalbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 13:36

Gratuluji lentilko,krásná děvčátka.. tak to máš za sebou :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
12.4.11 13:42

:kytka: :kytka: :kytka:
Lentilko - to jsou nádherné prďolky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...