Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky..
Lentilko jakvíc baštit neporadím prckové když nechcou nedostanu do nich ani prd navic a jsou schopni vypit jen 60 a vydržet 3hodiny…
verco to mte slušné váhy
hele s odsáváním vydrž co já slyšela tak UM pro dvojky cca 4000mesicne… já odsávám pořád je pravda že je to unavne,ale dá se to
jinak Terezka má 6250 cm netuším ale okolo 60tito bude a Kubík 6150 je jim dnes 5měsíců,Terka se točí na bříško sama Kuba je lenoch ![]()
Andrejko jsi moc hodná
. Ty také používáš Nutrilon ne? My ho u malé také používali a v tom období, před zavedením příkrmů (kdy nám 800g krabice vydržela 4 dny) jsme za mléko a vodu dali i 3400Kč/měsíc. Je ale fakt, že teď kupujeme Nutrilon za lepší cenu, tenkrát jsme ho kupovali za těch 340Kč. Ale ono to stejně bude muset nějak jít
, jsou to naše zlatíčka ![]()
Ahoj holky, Verco,ja Te uplne chapu. Pokud stejne toho mlika neodstrikas pro oba,tak kombinace materskyho a umelyho je asi nejnarocnejsi. Ja to vydrzela 6 mesicu,ale byla jsem uplne hotova.
Ten nutrilon se da koupit pres net za 270 Kc,takze se to da. My ted projime 3000 Kc nutrilon+ voda. A ted klukum delam ovocny i zeleninovy papani doma. Urcite to vyjde levneji a me to bavi
Tak se neboj,urcite to zvladnes.
Veru nene my měli nutrilon první čtyři dny a zácpa jak blázen pak bebu sensitive a ted už jsme na sunaru ale ted už kluci hodně jí normál papu takže mám krabici už na dost dlouho je to ok tolik neutratíme ale ze začátku no nevim jedna krabice 600g na dva dny pro oba? já už ani nevím s manželem jsme se dohodli že to zásadně počítat nebudeme že to stejně jinak nejde než to prostě kupovat a tak jsme kupovali a bylo nám dobře
..Jinak v neděli je nám 5měs a kluci už dělaj snad všecko ted začali přitahovat nožičky k tělu maj dycky tak srandovně vystrčený prdýlky no asi už to bude jen chvilka než začnou líst ![]()
tak končíme šestinedělí a ty kluci pořád v noci nespěj. Plně kojim a na noc mají spotřebu litr mlíka. jsem vysátá… ![]()
ahoj holky mi mame 7týdnu,jinak baští nutrilon,váží 3300 a 3600,vypijou 90,a v noci každé 3-hodiny krmíme,jsem zvědavá kdy budou spat déle ![]()
holky mne začali spát v noci dýl až po 3měsicí hodne sil ahlavu vzhuru
Zdravím holky dnes jsem fakt mrtvolka a to mě ještě čeká koupání těch našich bombarďáků
,dnes mi ondra snědl skoro celej leták kauflandu (no požužlal ho no
tak sem ho hlídala jestli bude ok a je celej štastnej že zažil něco novýho…válej mi pořád sudy davídka jsem dnes nemohla na vteřinu najít zamotal se do peřiny aqni nevím jak se dostal k mojí posteli no já jen hledím fakt
…Mějte se krásně a pište novinky ![]()
Tak holky, včera jsem byla zavést tělísko. Vzhledem k tomu, že jsem nikdy nerodila (a už nebudu)musil dr otvírat čípek. Sranda to nebyla, ale vydržet se to dá.
Ahoj holky,
já jsem taky úplně vyřízená
.Naše děti nás brzo snědí po obědě
. Rostou jako z vody, Martínka za chvilku ani neunesu
. Pořád zápasím s otázkou přestat nebo nepřestat odsávat..? Nevím, jestli by to pro mě bylo o tolik pohodlnější,lehčí,…aby se mi to vyplatilo přestat. Mám s tím totiž spojený i další problém než jen únavu. Jsem 8.týdnů po porodu a již pátý týden jsem dostala menstruaci a tu mám do teď. Ale takovou, že dva dny je a dva dny není
…doufám, že mi rozumíte. A už mě to docela otravuje. Máte s tím některá zkušenost? Ani u doktora jsem skrz to nebyla, tento týden už tam ale půjdu. Doufám ale, že mě nebude chtít vyšetřovat, když to budu mít
.
Jinak nás v prvním měsíci navnadily jejich dlouhým spánkem…spaly třeba od 22:00 do 5ti do rána. No a tento týden budeme končit druhý měsíc a budí se každé tři hodiny jak budíčci
. Po kolika hodinách vám děti jí nebo jedly a jaké množství?
Se sem dostanu jednou za „uherák“ a mám na vás tolik otázek že? ![]()
ahj verco a odsáváš jak ? elektrikou?? zrovna jsem tuhle počítala ,že za chvili to bude 24tis co jsem ušetřila odsáváním…těch 5-6 krát 10 minut denne nezabije ušetřím a děti dostanou to nejlepší,když to mlíko je přijde mi škoda neodsávat když už to děláš… mne už to taky unavuje nemysli si ,ale spíš z pohledu myslet na to… já odsávám dál,byla by to škoda přestat jim moje mliko dávat
co se MS týče u dr na kontrole po šestinedelí jsi už byla??? já bych tam dojela nirmální to určitě není. a neboj děti uneseš já je stále nosím naraz do 4patra v autosedačkách
i když pekne funím
děti začaly spát víc v noci až po 3měsici a piji doted cca 120 nekdy 150 na noc nebo 180 na noc jindy vypijí jen 60 a po necelých 3hod s i řeknou..ted se začaly budit taky dřív v noci…děti chodí spát v osm vydržely chrnet i do 5 teď se budí mezi 2-3 apak ráno po 6,v noci krmí tatínek já odsavam a končíme nastejno takže nám ukradnou 15minut spánku celkem
Veru já nevím jsme na um od začátku ani nevím jaký to je mlíko nekupovat a zatím jsme a nezničení,každopádně ty máš ještě jedno dítě takže to je taky nářez.myslím na tebe