Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrejka87
12.5.11 07:46

Petru no já bydlím v rodinným domku taky mám kočár v garaži ale byt je v podkroví takže než sejdu ty schody jsem spocená až někde a to je jdu někdy až 7× nejdřív s pitím a věcma,pak nahoru,pak Ondra dolů,nahoru pro Davídka pak davídek dolů,pak nahory vše pozavírat a tak a zase dolů za nima :lol: ..ale mě to neva ono to prospěje váze :-)…Jinak my jsme chtěli pro holky jména Adriana a Tereza,miluju to tvrdé eR ve jméně cítím v tom vznešenost a žádný ťuťu ňuňu :-D …

• Citovat
  • Upravit
411
13.5.11 12:23

Ahojky, chci se zeptat: jak je to s čajíčkama? Od kdy ho můžou. Vím, že se říká, že když je dítě kojené, že mu stačí na žízeň prso, ale nevím jestli se to týká i když jsou berušky jen částečně kojené, tak jestli ho můžou. Sice je to asi blbý dotaz, ale díky za odpověď. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.5.11 20:02

Zdravím všechny maminky dvojčátek! Musím se přiznat, že vaši diskusu šmíruju už dlouho, sleduji vše kolem vašich miminek, až mi to už přišlo blbé a rozhodla jsem se také „ukázat“ :-) Mám dva kluky, Ondru a Martina, narodili se na konci listopadu 2010. Často se k vaší diskusi uchyluju, když nevím, co a jak, takže velké díky za vaše příspěvky a doufám, že mě vezmete mezi sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
13.5.11 20:32

Martagon no ahoooj tak že jsi už nenapsala dříve :-) já mám taky dva chlapečky a taky Ondru druhý je Davídek ( viz.metřík :-) ) píšeš koncem listopadu my jsme narození 1.12.to budou kluci kámoši :lol:

Příspěvek upraven 13.05.11 v 20:40

• Citovat
  • Upravit
8707
13.5.11 20:37

Lentilko můžou ale nemusí… když už tak buď fenyklový čaj nebo pevařenou vodu oni tomu stejne moc nedaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
13.5.11 20:38
Martagon píše:
Zdravím všechny maminky dvojčátek! Musím se přiznat, že vaši diskusu šmíruju už dlouho, sleduji vše kolem vašich miminek, až mi to už přišlo blbé a rozhodla jsem se také „ukázat“ :-) Mám dva kluky, Ondru a Martina, narodili se na konci listopadu 2010. Často se k vaší diskusi uchyluju, když nevím, co a jak, takže velké díky za vaše příspěvky a doufám, že mě vezmete mezi sebe :lol:

ahoj a vítej já mám dvojky páreček 29.listopadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.5.11 20:42

No jsou od sebe opravdu o kousek, naši kluci se narodili 29.11, v 9:29 a 9:30, takže o dva dny :-) Jinak já nejsem příliš příznivcem internetových diskusí, říkala jsem si, že všechny ty věci kolem mimin radši proberu „naživo“ s kamarádkama, ale dospěla jsem k tomu, že dvojčecí zkušenost se s mono těhotenstvím nedá srovnat a že mě pochopí zase jenom dvojčecí mámy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
13.5.11 20:50

Martagon tak my jsme 14:35 a 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.5.11 20:55

Market, tak to jsme si to „užívaly“ skoro ve stejnou chvíli. Já jsem byla ráda, že už mi je v ten den vyndali, byl to plánovaný císař a byla jsem 38+6 tt. Do té doby jsem si myslela, že dvojčata jdou ven max. v 38 tt. No ale všechno bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
13.5.11 20:59

Martagon a jaké měli kluci váhy? :-)

• Citovat
  • Upravit
8707
13.5.11 21:03

tak to je krásný já rodila předčasně 34+0 dle dr 33+6 ale to už je fuk..28 mi prdla před půlnocí voda a přebáželi do Písku tam mne udržovali kapačkama do 1.12 ale nejak se to nepoveldo a Terezka rozhodla že na suchu nebude když už si ten bazen vypustila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.5.11 21:10

Andrejko, Martin (áčko) měl 3070g a 49 cm a Ondra 2980g a 50 cm. Na sále padali, že prý i placenta měla snad tři kila :-) Jinak dneska jsou to taky pěkný macci, Martin má už devět kilo a Ondra je na osmi a půl.
Markét, tak to jsi to měla dost dramatický, hlavně že jste nakonec všichni v pohodě, jak jsem koukala, děti ti krásně rostou. Mně až teď postupně dochází, co všechno se mohlo zvrtnout, ať už během těhotenství nebo při porodu. Předtím jsem si to nějak vůbec nepřipouštěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
13.5.11 21:10

Andrj tak to máš teda dobrý-my naštěstí ještě podkroví nemáme dodělaný,takže jsme jen v přízemí.
Martagon,já mám kluky narozený v 9.31 a v 9.32 akorát teda až v únoru :-D
Holky můžu se zeptat má jedno z dvojiček někdy den kdy jen prořve??? mě to začal dělat Filípek,prostě nekterý den jako třeba dneska jen brečí a brečí :nevim: ,ale papá,kakání má taky normální-příjde mi spíš hodně unavený a nemůže zabrat ve spaníčku,nebo nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
13.5.11 21:13

Martagon dramo nastalo 2den po porodu kdy se Kubík zhoršil a dostal celkovou sepsi … fuj neradno vzpomínat ,ale kdŕasne se z toho vylízal Terezku s váhou dohonil a v pondělí měli oba 6,5kila a jsou plně kojeni oba Terinka začala baštit příkrmy páč se hlásila o jidlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
13.5.11 21:14

Petru to dělaj i naše děti někdy na střídačku nekdy naráz …ono je to přejde ,vetšinou jsou unavení a přetažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí