Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.4.11 21:53

Vercao : Moje 15měsíční dcera má 13kg. Standartní den : ráno mléko, sváča : přesnídávka a sem tam piškot,oběd : polévka, sváča: ovoce-zelenina, večeře : jí to co my a do postýlky kakao. Neznáme čokoládu aní sušenky. Lidi mi říkaj, že jí nedopřeju, proboha to tvé dítko musí být hodně štíhlé… a my otylé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
20.4.11 07:40

Houbičko je náááádherná ty její očka mě dostaly :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
409
20.4.11 07:54

Houbičko, já si nemyslím, že by byla hodně štíhlá a ani že by tvoje dcerka byla otylá..je moc hezká :-) . Ono taky záleží na tom, kolik měří. Moje málá má 87cm, takže ta váha je úměrná. Vložím dvě fotky, aby jsi mi věřila :wink: , pak ale smáznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.4.11 07:55

Tady jí byly přesně dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.4.11 08:00

A tohle je dneska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
20.4.11 10:16

jéžiš Veru ta je taky tak krásnááá :hug: já nevim nevim jestli nebudu chtít ještě holčičku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
409
20.4.11 11:07

:lol: jj Andrejko, holčička je holčička, tak třeba až budou kluci vetší, tak si ji pořídíte :dance: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
20.4.11 13:41

jj Andy já taky chtěla holčičku a nelituju :mrgreen: jinak teda houbičko malá má úžasný vlásky je jak porcelánová panenka a veru tvoje malá je zas jak pravá princeznička :palec: u nás nic moc nového jen že jsou dvojky marod a mám pocit že nikče lezou zuby ale přijde mi to dost brzy :think: a filda zlobí tak moc že chvílema přemýšlím jestli by se vešel do babyboxu :mrgreen: a míla je pořád hodnej jen občas prudí se zapomínáním do školy a tak takže chápu všechny co nezvládaj domácnost.mít malý byt bylo by to asi o něčem jiném ale my máme barák o 7 místnostech a dvou koupelnách z toho je to napůl staveniště takže nestíhám absolutně vůbec nic a podrážděná jsem skoro denně :mrgreen: blbý je že jsem na vše sama.láďa od rána do večera v práci pak dělá na baráku a babička až v liberci jinou nemáme takže si musim vše obstarat sama což mi taky na náladě moc nepřidá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.11 20:12

Vercao : je úúžasná. Ruzajská : od porodu mám chlapa na montáži. Byl doma 2 dny. Vím o čem mluvíš. V pátek jdu s drobotí do ZOO v unl, nejdete také někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.11 20:16

jo a hloupá otázka. Klukům je měsíc - jak je mám obléct ven… nějak jsem to zapoměla.(aby jim nebylo moc teplo/zima)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
21.4.11 08:07

Holky no tak ted jsem marod já nemám čas jít k dr. v krku mám knedlík a nestíhám :-(.Včera jsme byli v poradně očkovali nás a vše ok,oběma klukům roste zub tak pořád grindaj a něco žužlaj ale je to ok…Jina váha David 8210g a 69cm a Ondra 7450g a 68cm…což jsme tedy pěkní cvaldi se zubama co :lol: :dance: …Všek krásný den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
336
21.4.11 13:36
andrejka87 píše:
Holky no tak ted jsem marod já nemám čas jít k dr. v krku mám knedlík a nestíhám :-(.Včera jsme byli v poradně očkovali nás a vše ok,oběma klukům roste zub tak pořád grindaj a něco žužlaj ale je to ok…Jina váha David 8210g a 69cm a Ondra 7450g a 68cm…což jsme tedy pěkní cvaldi se zubama co :lol: :dance: …Všek krásný den :kytka:

Andrej ,no pane jo to jsou už cvalíci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
26.4.11 13:05

Andrej myslím že Luky na tom bude podobně ve třech měsících měl přes 6,5kg takže máme pořádný chlapáky :palec:

Houbičko já taky pořád řešim oblíkání.bojim se že když ležej že jim bude chladno.ale lepší je mít co svlíknout než nemít co oblíknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
26.4.11 18:42

Ahojky holčiny. Tak zatím zvládáme 8-o . Je to sice někdy na mašly, ale stojí to za to. Chci se jen zeptat: holčičky mi teď papají (mě připadá, že každou chvíli) asi tak každou hodinu - hodinu a půl a nevytáhnou mi z prsa víc jak 30ml. Takže jsou jen částečně kojené a tak mě bolí prsa jak z kojení, tak z odstříkání. Nevíte některá nějaký trik, aby papaly víc? :nevim: Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
29.4.11 06:31

Lentilko tak s jídlem ti neporadím…naše dvojčata nás za chvíli sní po obědě :lol: :nevim: .
Včera jsme byli v poradně a v 7.týdnech váží Natálka 4200g a měří 57cm, Martínek 5200g a 58cm :jazyk:. S takovým tempem, je v půl roce neunesu :think: .
Jinak asi za chvilku skončím z odsáváním, už mi to fakt leze na mozeček (nevím co dřív dělat) a dětem to už vůbec nestačí, mám ale strach, že nás to finančně zničí :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí