Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1123
1.4.11 17:32
andrejka87 píše:
jééé to máte zlatý…Já měla nahoru cca 33kg prostě neívm jakto no :oops: ani jsem se nějak necpala a pak ke konci otekla jak blázen..Každopádně ted mám dole 36kg což je moooc fajn :-)) :pankac:

Andrej tak to je super :palec: :lol: Hlavně, že to šlo tak dobře dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
1.4.11 17:38

Ahojky, ja prubezne ctu,ale nestiham odpovidat.
Houbicce velka gratulce, kluci jsou nadherni. Houbicko, oni jsou jednovajecny, prijdou Ti stejni? Mne uplne.
Jinak co se tyce vahy si myslim,ze urcite vyckat aspon pul rok. Ja mam ted o 5 kg min nez pred tehotensvim,takze jsem spokojena. Ikdyz nejaky cviceni na bricho by to jeste chtelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
1.4.11 20:33

Holky, tak to jste fakt šikuly s tou váhou :kytka:

doufám, že to bude i tak u nás (doma) :lol:
Jasně, že nezačnu šíleně hubnout hned po porodu, budu se snažit kojit co to půjde :-P (pokud to půjde)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
1.4.11 22:20

Ahoj holky :mavam:
Houbičko moc gratuluji k prckům a jsou nádherní a jak jsou vlasatí :kytka:
Andrejko ty Tvoji kluci jsou také rozkošní :potlesk:
Jinak my jsme také plně kojené, jsem zvědavá jak dlouho nám to vydrží :mrgreen:
Já jsem nabrala 23kg a teď mám nahoře 4kg :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
2.4.11 12:13

máš moc hezké dětičky,já už to mám také za sebou,kluci jsou jednovaječné,narodili se 14.3.císařákem,jmenují se Lukášek a Tadeášek,vážili 2200 a 2250, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
2.4.11 12:38

radko :mavam: moc gratuluju :hug: :hug: já mám taky vše dole..už mám dokonce o dvě kilča míň než před porodem..ale teda už nekojim :kytka: i břicho pomalu mizí.Také máme Lukáška :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
2.4.11 12:43

moc děkuji,já jsem přibrala 20kg,a mam dole už 15kg,jinak nekojím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
2.4.11 16:06

tak já už v těhotenství ubrala s původní váhy 14kg a celkem po porodu mám od původní váhy 23kg dole :dance: ..jenže aby mi to zvostalo bych nesměla být takový „prase“ a pořád se něčim necpala :twisted: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
2.4.11 16:32

Holky tak my máme už dva dny s mrkvičkou za sebou a tragédie :-) kluci ji vyplivujou no nejde je krmit zaráz ruce jim lítaj bodynka,trika všecko špinavý,yvatírám jim to i z vlásků myslím že svěrací kazajka bude nejlepší řešení :lol: ..Nevím jestli mi tu mrkev budou vůbec někdy jíst zkoušela jsem to a ani pes to nejí :poblion: ,no za ty dva dny snědli každej tak 2-3lžičky :-)..Jinak moc všem gratuluju k dětičkám je to prostě úžasný jak jsou dvě,ty fotky mě nikdy neomrzí :hug: :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5257
2.4.11 20:48

Andrejko, neztracej hlavu. Ja jsem s Lexou bojovala 2 mesice, nez se naucil jist :zed: . Uz jsem si myslela ze to vzdam a pak znicehonic zacal jist :-).
Jo a doporucuju doma delanou mrkvicku - tolik to nebarvi. Ja jsem prave u kluku taky zacala kupovanou mrkvi a znicilo mi to spoustu obleceni :roll: . S tou domaci uz jsme pak neznicili nic :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
3.4.11 05:03
mona77 píše:
Andrejko, neztracej hlavu. Ja jsem s Lexou bojovala 2 mesice, nez se naucil jist :zed: . Uz jsem si myslela ze to vzdam a pak znicehonic zacal jist :-).
Jo a doporucuju doma delanou mrkvicku - tolik to nebarvi. Ja jsem prave u kluku taky zacala kupovanou mrkvi a znicilo mi to spoustu obleceni :roll: . S tou domaci uz jsme pak neznicili nic :dance:

no snažím se vydržet oni jsou šikovní vím že se to zvládne však dnes je teprv třetí den,jinak s tou mrkví koupila bych ji a sama připravila ale žádné nevěřím,na mrkve z lídlu nám umřely i morčata takže tak…dusičnanů jak blázen a hledat bio mrkev? kde je jistota že je bio že a kluci měli takový všelijaký zažívání nechci nic podcenit…čekám jak vyroste mrkev naší babičce má skleník tak čekám :-)

• Citovat
  • Upravit
3.4.11 08:52

mladá mi mrkev nikdy nejedla, nelámej si s tim hlavu a zkus něco jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.11 08:53

Gratuluji k Radce k miminkům,teď jen kojit a kojit. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
3.4.11 11:33

moc děkuji,já kojit nemužu nemam vubec mléko,takže kluci jsou hned na nutrilonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.4.11 15:58

ahoj holky..vy co nekojíte,ale dáváte UM..kolik jeden prcek vypije ml :?: :?: mě malučká pije dobře..ale malý..chce pořád víc a víc!!!Mají měsíc…on za jedno krmení zvládne i 160ml..to jsem jen zkoušela kolik chce vypít a jak to dopil..chtěl ještě!!!No hrůza!Ale dávám mu max při jednom krmení 120ml..prostě víc nechci dávat :nevim: poradíte :?: :?: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí