Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj jsou krásný jen mě napadá jestli tam nemělo být 2011 jsou maličký ![]()
Andrejko tak to ti bohužel nepovím, jelikož jsem si to četla v čekárně u doktora a nepodívala jsem se, co to bylo za časopis
.
Teď jsem ale na netu našla, že řídká, někdy i zelená stolice v některých případech znamená virovou nebo bakteriální infekci. Ale pokud prý dítě prospívá dobře, tak není důvod k obavám
a teď babo raď. Ale naše malá roste dobře, takže si mylsím, že to bude normální.
Děkuji všem za přivítání a za poklonu ![]()
Ty očka jsou jediný, co mají po mně… čokoládky
jinak jsou celý tatínek ![]()
Anoooo, mělo tam být 2011, překlep ![]()
vercao píše:
Andrejko tak to ti bohužel nepovím, jelikož jsem si to četla v čekárně u doktora a nepodívala jsem se, co to bylo za časopis.
Teď jsem ale na netu našla, že řídká, někdy i zelená stolice v některých případech znamená virovou nebo bakteriální infekci. Ale pokud prý dítě prospívá dobře, tak není důvod k obaváma teď babo raď. Ale naše malá roste dobře, takže si mylsím, že to bude normální.
Aby byla nějaká ,,nakažená,, tak je řídká taková napěněná a silně kysele páchnoucí… To je téma… ![]()
Prostě je to smrad, že tě to porazí… Pokud je jenom řídká a nazelenalá, je to o.k.
Veru neřešila bych jen hlídala…Máma pozná když je něco jinak..my měli zelený řídká a vir ani nic takového naštěstí nebylo prostě kluci to tak maj a zelená je i někdy z mlík co jsou hypoalergenní a ty my máme tak možná proto..Hlídej a nebo jse já si s kakáním kluků užila své a vím že dokud je dětem dobře není žádné bolení ani úbytek váhy nebo něco podobného neřešila bych ![]()
Příspěvek upraven 19.05.11 v 11:24
Beed píše:
Děkuji všem za přivítání a za poklonu
Ty očka jsou jediný, co mají po mně… čokoládkyjinak jsou celý tatínek
Anoooo, mělo tam být 2011, překlep
já bych chtěla vidět i tvý oči
to musí bejt pecka taková hnědá to jsem ještě neviděla ![]()
andrejka87 píše:Beed píše:já bych chtěla vidět i tvý oči
Děkuji všem za přivítání a za poklonu
Ty očka jsou jediný, co mají po mně… čokoládkyjinak jsou celý tatínek
Anoooo, mělo tam být 2011, překlepto musí bejt pecka taková hnědá to jsem ještě neviděla
Až zjistím, jak si dát k holčičkám fotky, jako máš ty u chlapečků, tak si tu profilovku změním, abych na ní byla já ![]()
http://lilypie.com/ to je odkaz,tam si uděláš metřík vložíš fotku dáš do podpisu tady v nastavení a je to
![]()
andrejka87 píše:
http://lilypie.com/ to je odkaz,tam si uděláš metřík vložíš fotku dáš do podpisu tady v nastavení a je to![]()
Tak jsem to udělala podle návodu, takže ZKOUŠKA ---
Ahaaa, funguje
jenom jsem to musela přenastavit v nastavení… díky moc za radu, Andrejko ![]()
Ahoj Beed ,tak ti řeknu že ty jejich oči jsou naprosto úžasný
,vítám tě