Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrejka87
19.5.11 11:05

Ahoj Beed ,tak ti řeknu že ty jejich oči jsou naprosto úžasný :palec: :palec: ,vítám tě :-)

• Citovat
  • Upravit
4355
19.5.11 11:06

jj jsou krásný jen mě napadá jestli tam nemělo být 2011 jsou maličký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
19.5.11 11:10

Andrejko tak to ti bohužel nepovím, jelikož jsem si to četla v čekárně u doktora a nepodívala jsem se, co to bylo za časopis :-? .
Teď jsem ale na netu našla, že řídká, někdy i zelená stolice v některých případech znamená virovou nebo bakteriální infekci. Ale pokud prý dítě prospívá dobře, tak není důvod k obavám :nevim: a teď babo raď. Ale naše malá roste dobře, takže si mylsím, že to bude normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
19.5.11 11:11

Ahoj Beet, také tě vítám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.5.11 11:15

Děkuji všem za přivítání a za poklonu :)
Ty očka jsou jediný, co mají po mně… čokoládky :) jinak jsou celý tatínek :)
Anoooo, mělo tam být 2011, překlep :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.5.11 11:21
vercao píše:
Andrejko tak to ti bohužel nepovím, jelikož jsem si to četla v čekárně u doktora a nepodívala jsem se, co to bylo za časopis :-? .
Teď jsem ale na netu našla, že řídká, někdy i zelená stolice v některých případech znamená virovou nebo bakteriální infekci. Ale pokud prý dítě prospívá dobře, tak není důvod k obavám :nevim: a teď babo raď. Ale naše malá roste dobře, takže si mylsím, že to bude normální.

Aby byla nějaká ,,nakažená,, tak je řídká taková napěněná a silně kysele páchnoucí… To je téma… :mrgreen:
Prostě je to smrad, že tě to porazí… Pokud je jenom řídká a nazelenalá, je to o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
19.5.11 11:23

Veru neřešila bych jen hlídala…Máma pozná když je něco jinak..my měli zelený řídká a vir ani nic takového naštěstí nebylo prostě kluci to tak maj a zelená je i někdy z mlík co jsou hypoalergenní a ty my máme tak možná proto..Hlídej a nebo jse já si s kakáním kluků užila své a vím že dokud je dětem dobře není žádné bolení ani úbytek váhy nebo něco podobného neřešila bych :hug:

Příspěvek upraven 19.05.11 v 11:24

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
19.5.11 11:24
Beed píše:
Anoooo, mělo tam být 2011, překlep :)

já bych chtěla vidět i tvý oči :-) to musí bejt pecka taková hnědá to jsem ještě neviděla :lol:

• Citovat
  • Upravit
304
19.5.11 11:30
andrejka87 píše:
Beed píše:
Anoooo, mělo tam být 2011, překlep :)
já bych chtěla vidět i tvý oči :-) to musí bejt pecka taková hnědá to jsem ještě neviděla :lol:
:oops:

Až zjistím, jak si dát k holčičkám fotky, jako máš ty u chlapečků, tak si tu profilovku změním, abych na ní byla já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
19.5.11 11:40

http://lilypie.com/ to je odkaz,tam si uděláš metřík vložíš fotku dáš do podpisu tady v nastavení a je to :palec: :-)

• Citovat
  • Upravit
8707
19.5.11 11:42

beed vítej jsou krásnééé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.5.11 12:01
andrejka87 píše:
http://lilypie.com/ to je odkaz,tam si uděláš metřík vložíš fotku dáš do podpisu tady v nastavení a je to :palec: :-)

Tak jsem to udělala podle návodu, takže ZKOUŠKA ---

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.5.11 12:02

--- a nefunguje to… :/ někde se stala chyba, tak moment :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.5.11 12:08

Ahaaa, funguje :) jenom jsem to musela přenastavit v nastavení… díky moc za radu, Andrejko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.5.11 12:11

Ještě jedna změna ---

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie