Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dagmariana píše:
Mám skoro dospělého syna......takže první néAle s manželem je to naše první po 14-ti letech
Jinak holky,můžete mi napsat jak vám bylo nebo je.Já se cítím hrozně dobře a jsem naprosto bez příznaků,kdybych neviděla ten ultrazvuk,tak nevěřím,že čekám mimi …
lištičko taky gratuluji k dvojčátkům
určitě to všechno společně zvládnete a bude to ok.............
listicka Gratulace k miminkům
Tak s tou únavou jsem na tom byla (a ještě někdy jsem) úplně stejně - byla jsem jak Šípková Růženka - jak jsem přišla z práce, tak jsem si lehla a spala
Ale tělo to prostě potřebuje, takže pokud můžeš spát, tak spi co nejvíc ![]()
Já tohle neřešim…jsem strašně ráda,že nám tento pokus vyšel…myslím,že to zvládneme,zvládly to jiné,proč né my..já teda určitě ano.Těším se moc doufám,že vše bude tak jak má a já se dočkám svých vysněných miminečeki kdyby byli tři
![]()
dagmariana píše:
Já tohle neřešim…jsem strašně ráda,že nám tento pokus vyšel…myslím,že to zvládneme,zvládly to jiné,proč né my..já teda určitě ano.Těším se moc doufám,že vše bude tak jak má a já se dočkám svých vysněných miminečeki kdyby byli tři![]()
![]()
![]()
![]()
Ahojky mám to stejně jako ty jen s tím že mám 3 děti nejstaršímu bude v červnu 18 let - a co se týče nevolností prý je to dobře doktor mi říkal čím více mi bude zle tím víc je vše tak jak má být a napsal mi na začátku čípky proti nevolnostem - dnes jsem 15+0tt a taky přirozenou cestou s manželem mám synka 6 letého a chtěli jsme sourozence k malému a budou to dvojčátka mě to zjistil až ve 12tt
Listisko3253 tak to jsem rada,ze nejsem sama hysterka,taky jsem se tam rozbrecela a porad je mi na zvraceni,ale mam pocit,ze to spis pracujou nervicky
Dneska jsme byli na kontrole jsem v 8 tydnu a uz se s tim tak nejak pomalu stotoznuji a kdyz jsem videla ty dve srdicka jak hezky tlucou,tak to bylo preci jen krasny,proste patrijou k sobe a melo to tak byt,tak to musime zvladnout,ale to vis nalady se stridaji jak na houpacce
Manzel je taky nadseny a ja se uz ted citim silene,bricho taky nafoukly,jak v patym ![]()
u mě taky nic, jsem upe v pohode az se doktorka divila;) takze zatim naprosta pohoda
ale jeste se to muze dostavit
uvidime…
Noo ja tez nemam teda zadné ditko a ted mam strach ze budou dve jak se to zmakne fyzicky, psychicky a i finančne…
Zdravím všechny nastávající dvojčatkové maminy:-)
Dlouho jsem tady nebyla a vidím, že miminek přibývá:-) a hlavně jsem překvapená, že skoro všechny máte dvojčata přirozenou cestou. Já jsem po IVF. Moc lidí z okolí to neví a stejně se lidi ptají, že to je určitě z umělého…Ta medializace dvojčat z IVF se asi chytla ![]()
Jinak my jsme 17tt+4 a tvrdne mi břicho jak hrom:-( už jim magnezium ale stačí mi jeden den tablety nevzít a zase mám kámen. Pohyby zatím necitím,vím že je to brzo ale byla bych klidnější, kdyby už byly. Nejraději bych chodila na sono každý týden, potřebuju slyšet, že je všechno ok, protože mám hrozně velký strach ![]()
Ahooj, snadritkal, neboj se, urcite to vsechno bude v poradku;) ja jsem 9+3 takze u me zatim vse v pohode, nezvracim, nekrvacim, nic.. uvidime taky jak to bude pokracovat,ale urcite se nestresuj vse bude v poradku a ty bude stastna maminka ![]()
sandritka gratuluji k dvojčátkům, hlavně si to užívej se vším co přijde, držím pěsti ať jsou všechny testy ok a ať prcky donosíš co nejdýl............tobě i miminkům přeji hodně zdravíčka a ať společně vše zvládnete ![]()
Ahoj maminy, tak jsem dnes byla na další kontrole, prďolka A má 18,1mm a prďolka B 18,3mm - od poslední kontroly, která byla 1.2., je to nárůst o 300% (ze 6mm)
Dle MS jsem 9+1tt, dle utz 8+3tt. Vše zatím ok, další kontrola 27.2. Mám šílené nechutenství a když už něco sním, tak jen pár lžic a cítím se plná, jenže za hodinu mě přepadne šílený hlad a zase na nic nemám chuť… Ale to je tak jediný, co mě trápí (spolu s megaúnavou). Snad to takhle relativně bez problémů vydrží co nejdýl… ![]()
Lištička3253 píše:
Ahoj maminy, tak jsem dnes byla na další kontrole, prďolka A má 18,1mm a prďolka B 18,3mm - od poslední kontroly, která byla 1.2., je to nárůst o 300% (ze 6mm)Dle MS jsem 9+1tt, dle utz 8+3tt. Vše zatím ok, další kontrola 27.2. Mám šílené nechutenství a když už něco sním, tak jen pár lžic a cítím se plná, jenže za hodinu mě přepadne šílený hlad a zase na nic nemám chuť… Ale to je tak jediný, co mě trápí (spolu s megaúnavou). Snad to takhle relativně bez problémů vydrží co nejdýl…
GRATULUJI KE KONTROLE ![]()
Já konečně dnes mám zpravený zub - zánět už byl v nervu - tak šel nerv pryč uf konečně budu v noci spát ![]()
jééé tak vidím,že maminkama s dvojkama se to jen množíí
tak vítejte v klubu a užívejte si to těhotenstvíí ![]()
My jsme dneska 9+4 a v patek 10. unora jsme meliri 16 mm
malinky jsme
ale budou jen rust a rust a budou z nas kuličky ![]()
Kátísek píše:
My jsme dneska 9+4 a v patek 10. unora jsme meliri 16 mmmalinky jsme
ale budou jen rust a rust a budou z nas kuličky
neboj i my byli a pak v 11+1 mšli jsme 5cm a ted zítra jdu ddo poradny a snad mi udělá UTZ ráda bych viděla jak povyrostli dnes jsme 15+4tt a podle utz o týden víc- snad už mi řeknou i pohlaví - jinak už máme pohyby slabulnké ale hlavně když sdím nebo ležím na zádech to se jim nelíbí