Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
2.2.12 11:45
Bechy píše:
No já si to takhle taky nepředstavovala.Chtěla jsem chodit do práce co to půjde.Nemám náročnou práci ale je to docela psychická zátěž,tak je možná i lepší že se nenervuju :D
Jinak jsem z Mostu (severní čechy)a ty?

Ahojky,to je náhoda taky jsem z Mostu a čekám dvojčátka kluky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
2.2.12 11:46

Ty joo, tak to jsem taky nevedela… :roll: me rekal ze to budou dvojvajecny… mm tak to je zajimavééé :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.2.12 21:58

Jee tak to mi zatm nevíme co to bude.Ale je to teda náhoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
3.2.12 10:20

me bylo receno ze dvojvajecny, ale kdo vi co se z toho tedy vyklube :nevim: :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
3.2.12 10:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.2.12 13:01

ahoj maminky, tak i ja jsem se v pondělí dozvěděla, že čekáme dvojčátka, já jsem si je tedy v duchu přála, ale partner byl pěkně vykulenej. Je mi 31 prvorodička, jsem dnes 7+1 a jsem od Berouna. Já teď řeším rizikové… doktor mě tam chce poslat, ale já bych byla ráda v práci co to půjde, je pravda, že posední dobou jsem tak unavená že spim jakmile zabouchnu doma dveře :-) Jinak žádné nevolnosti, žádné nechutenství, prsa mě nebolí - až si říkám zda je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
3.2.12 13:23
Leyla píše:
ahoj maminky, tak i ja jsem se v pondělí dozvěděla, že čekáme dvojčátka, já jsem si je tedy v duchu přála, ale partner byl pěkně vykulenej. Je mi 31 prvorodička, jsem dnes 7+1 a jsem od Berouna. Já teď řeším rizikové… doktor mě tam chce poslat, ale já bych byla ráda v práci co to půjde, je pravda, že posední dobou jsem tak unavená že spim jakmile zabouchnu doma dveře :-) Jinak žádné nevolnosti, žádné nechutenství, prsa mě nebolí - až si říkám zda je vše ok

Vítej gratuluji já jsem dnes 14+0 takže začínáme 15 tt a držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
3.2.12 13:39

Vítej mezi námi, také gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.2.12 13:40

děkuji, chtěla jsem se zeptat už jste absolvovaly screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
3.2.12 13:51
Leyla píše:
děkuji, chtěla jsem se zeptat už jste absolvovaly screening?

Já už 2 a první přepočítávaj - rotože když jsem byla na prvním ještě se nevědělo že jsou tam 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.2.12 14:26

mě dr. řekl toto pondělí - i mi dal foto z utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.2.12 14:28

naše dvojčátka

přikládám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
3.2.12 15:38
Leyla píše:
přikládám :-)

kRÁSNÁ FOTEČKA - MĚ ŘEKLI AŽ V 11+1TT ŽE BUDEME MÍT DVOJČÁTKA - FOTEŠKA ZDE VE FOTEČKÁCH -

Jaká byla tvá první reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
3.2.12 18:02

Ahooj,Leylo moc moc gratuluju k těhotenství :potlesk: :palec: :D ja taky nezvracim a ani nemam nechutenstvi a dnes jsem 8+1 takze jsme o tyden, prsa me boleli jen chvili ale uz je to v poradku, obcas trapi zacpa nebo prujem,ale jinak je mi fajne :palec:
Me doktorka taky rikala o rizikovym ale nerikala ze musim jit, zalezi pry na me, ale mam pry vyhodu ze jsem mladá (22 let, v cervnu 23) tak i proto me nechava dle meho nazarou, ale kdyz uz jsi nad 30 let tak je to o to rizikovejsi, protoze ledviny, jatra, srdicko vsechno trpi trojnásobne, delá to doktor pro tebe a pro mimica :) každopadne preju moc krasnych chvilek a pohodové tehotenství :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka 77
6.2.12 15:52

Ahojky vsichni doufam,ze vam nevadi,ze se pridavam,zda se mi ze jste vsechny tak v pohode?Ja jsem v 8 tt a porad jsem se s tim tak nejak nesrovnala ze cekame dvojcatka.A navic je mi porad spatne od zaludku. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky