Dvojčátka TP 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
30.9.20 23:32

Holky dívaly ste se na lásky? To byl dojak a ten chlap úžasný… Krásný pár. Čtu vaše problémy a je mi z toho strašně smutno. Strašně moc vám držím palce ať je vše vporadku. Myslim na vás :srdce: u nás zatím vše vporadku. Kluk je milionovej, malá je oproti němu dost uplakana ale snad se to změní, usměvama zatím šetří. Myslím že nám hodně uskodilo jak byla týden v inkubátoru. Jakoby se porušil ten kontakt a teď vyžaduje obrovskou pozornost a malý roste jak dřevo v lese bohužel. Pořídila jsem si šátek ať je můžu mít oba u sebe ale řeknu vám, navázat je oba je věda, ještě když jim nedrží hlavičky. Tak zatím budu nosit hlavně malou, ať je co nejvíc se mnou. Očividně to strašně potřebuje. Pěknou noc všem. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
30.9.20 23:53

Ahoj holky, citim se hrozne jak tady placam, ze uz chci, aby byli prcci na svete a vubec nemyslim na to, aby byli hlavne zdravi :,( je mi moc lito vsech problemu co mate, ale verim, ze vsechno dopadne dobre a jeste lepe :srdce: myslim na vas :srdce:

Ja dnes na kontrole vsechno ok, Acko 2444g, Bcko 2881g. Doktor mi naplanoval cisare presne za 3 tydny 21.10.. Pristi stredu jedu na monitory a dalsi stredu znovu ultrazvuk. Tak uvidime, bud se to rozjede samo nebo mam termin jasny :)

Ted uz nebudu myslet na nic jineho, jen aby byli prcci zdravi. Kaslu na znameni, datum, pohlavi a dalsi kraviny a malichernosti, nad kteryma jsem premyslela. Uplne se ted stydim :,(

Drzim vsem palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
1.10.20 02:46

@LuckaHo nemáš se za co cítit špatně.. myslím si že úplně každá jsme zažili ten pocit když jsme byli těhotné a už jsme nemohli a byli v tom stádiu ať už porodime a zaroven bojovali za každý den :zed: :zed: :zed: za tohle nikdo prostě nemůže.. bohužel něco čemu nerozumím rozděluje kdo a jak bude žít.. :roll: mohla jsem sebe víc se snažit a kluci prostě šli ven a věř že jsem se x krát modlim abych už to měl za sebou..trpěla jsem šílené.. A po porodu jete víc…záda? Fakt jsem myslela že umřu..hod ed to bude jeden z největších bojů ten první rok se ukáže jak kluci vše zvládnou.. :roll: :nevim: :,( ale opravdu dokud nemáš velké komplikace ne zecto už to je nepříjemné buď vděčná za každou hodinu..Jsou maminky kterým ty hodiny chybí.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
1.10.20 02:47

@LuckaHo jinak ty váhy jsou fakt husty :mrgreen: jako to budeš mít poradny dětičky :hug: :hug: hlavně aby byli zdravi..nic není důležitějšího :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
1.10.20 02:49

@Verča19931993 budu koukat ráno.. :mrgreen: večer vždycky padnu ani nevím jak bim bam 8 a uz vidim postel :pankac: jinak ja mam taky Krystufka klidnejsiho a matysek je rvoun ale od narozeni..ten byl vždycky sám za sebe.ccr jíst tak poště jde hned..žádný ohledy a hlasové jí to dal na jevo. Chceš chovat krystofa tak koukej jak budeš chovat md :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
1.10.20 02:51

@Mišulekarafiátů hele s tou alergií to myslím že nebude.. My tohle řešili u malé a řekli nám všude že prý dítě do 2 let nemá vyynute tyhle alergeny že až be dvou letech je možné začít být alergik a jít n testy na co je alergicka..do té doby to preslo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
1.10.20 02:54

@ametyst jo ví znám tvůj fb..všimla jsem si že nás je pár na skupince dvojcatek.. :P už jsem ti kdysi sjela profil :lol: :lol: jako si pěkná baba a mě se hrozně líbí tvá kluci fakt jak jsou ještě jednovajky :srdce: :srdce: úplně byv je olibala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
1.10.20 02:59

JINAK HOLKY vím že tu máme sledující kteří moc nepíši, ale myslím si že občas tu jsou choulostivejsi téma a opravdu by jste třeba nechtěli na fb založit skupinku pro nás? Samozdrejme i tady by jsme si psali ale za mě třeba často zapomenu se sem podívat ale ten fb mi půl a vic :lol: A tam to opravdu bude mezi náma co budem potřebovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.10.20 08:15

@Nela.Lea já jsem jedine pro. Na Fb taky chodím častěji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
1.10.20 08:19

Dobre rano prejeme, tak me zjistili lehkou anemii ale ja o ni vim..tak ze ascorutin, zeleze pak to na gyncosik:D aa kapacka. magnezka takuvidime jeste zitra a uvidime co bude dal…noooo…neli to neni spatny napad…podle. jmena znam tam tebe, misu a ametyst:) co sme v te skupice dvojcat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
1.10.20 08:28

@LuckaHo je to tak. Zdraví je vážně nejdůležitější :kytka: :hug:.Ale konec tehotenstvi že je hrozný to tady pochopíme všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
1.10.20 08:55

@weru20 jejda a to tam budeš až do porodu?
A jakto že ty mě znáš a já tebe ne :D!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
1.10.20 09:01

@ametyst :D ja te poznala podle kluku:D :D nene jeste zitra pokud nebude nic spatne tak me pusti domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.10.20 09:04

Ahoj holky. Ja vzdycky vsechno prectu, chci se k necemu vyjadrit a nez to stihnu, tak uz jste u jineho tematu a je mi blbe se k tomu staremu vracet 🙈

Ohledne toho zdravi - presne, nic neni dulezitejsi a vsem vam preji, at jsou vsechny miminka, i my maminky, v poradku a zdrave!

U nas musim zaklepat, ze vsechno v poradku. Prckum je dnes 5 tydnu. Prijde mi, ze uz skoro nespi pres den, vydrzi klidne cele odpoledne az do vecera vzhuru. Jinaj Hugous trpi na brisko a Sofca zas furt zvraci, ale to se snad brzy zlepsi.

Vypada to, ze nas ceka jeste par slunecnich dni, tak si je vsechny hezky uzijte 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.20 09:20

@Nela.Lea ahojky tohle přesně my řekla doktorka že na alergii je ještě brzy tak to jsem ráda máme 2 kočky a opravdu bych je nerada dala pryč, ame je od miminek a hlavně ani nevím kam bych je dala tak snad to bude dobrý uvidíme co mi řeknou na ušní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí