Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
taky sem tak ležela a dostala jsem na to bioparox pomohlo mě to no tak to skus i ty no ja dostala pro miminka vše možné šperky a kosmetyku a penízky takže sem nadšená z vánoc
akorát trpím na ty záda no teda ale příšerně moc ![]()
Ahoj holky, tak u nás proběhly Vánoce krásně
Nadělili jsme si novou LCD televizi (manžel už o ní dlouho snil a přispěli nám Ježíškové) a taky máme konečně meteorologickou stanici (tu jsem chtěla já
). Já jsem dostala novou laserovou myš k noťásku s podložkou (ale dá se s ní skvěle pracovat klidně i na peřině
). Spoustu ponožek, které jsem už vážně potřebovala a manžel mi vybral krásné. Ale jako první jsem rozbalila dva malé dárečky - brindáčky pro našeho mrňouska
Dojalo mě to, že mu to manžel pořídil
Další dárečky na nás ještě čekají u mých rodičů ![]()
Já byla taky asi před 14ti dny nachcípaná. Neměla jsem horečku, ale nemohla jsem přes bolest v krku skoro ani polykat a pak se to vystřídalo s rýmou
Teď už je mi naštěstí dobře a kamarádka mi na bolest v krku radila Vincentku.
V pondělí jsme byli na kontrolním UTZ a mrňousek je po všech stránkách v pořádku (až na ten problémek, který zůstává stejný a ani doktoři nepočítají s tím, že by se do porodu změnil). Má už krásných 1084g a dokonce mi popsali jak hajá v bříšku ![]()
Moc na vás všechny myslím a přeju, aby vás všechny bolístky a neduhy co nejdřív přestali zlobit ![]()
Ahoj holky no tak ja mám problémy miminka mě nějak nechcou kopat mam z toho strach co mám dělat zítra valím k doktorovi ale je to šílené měla ste to taky tak nějaká? prosím poraďte ![]()
Barunko neboj!!!Zítra ti doktor řekne co je a proč nekopou!!!Já mám spíš opačný problém,ale neboj se nic!!!!!
Budu na tebe myslet a zítra napiš!!!! ![]()
holky tak jdu nejspíš do nemocnice no začínám se nějak moc otevírat rychle takže se uvidí jeswtlůi mě tam nechají ![]()
Barunko doufám, že bude vše OK
a holčičky jsou v pořádku. Já mám teď taky opačný problém jako Herma. Malý se vrtí a hýbe častěji. Je to intenzivnější i tím, že už má méně prostoru. Dnes se mi špatně spalo a pořád jsem se probouzela. Neměla bych už spát ani na zádech a to je problém jelikož je mi to nejpohodlnější. Ale pokud to udělám, tak se mi pak točí hlava a je mi mdlo. Bojím se, abych si neublížila, když je děloha tak vysoko (četla jsem o tom na netu, že bych měla spát už jen na boku
) Hlavně si už mrňous vymýšlí a pokud jsem ležela na pravém boku je mi na zvracení a pálí mě žáha. Takže jsem se přetáčela na levý bok, ale ten mě po delším ležení bolel (přeležela jsem si ho)
No začíná to být fakt sranda ![]()
Barunko,pak se ozvi,co a jak!!!A drž se!!!Všecko bude v pohodě!!! ![]()
tak holky ležím v nemocnici na kapačkách píchají mě iněkce aby se holkám zvětšili a rychleji vyvynuly plíce no budu tu nejmíň měsíc aby je tam udržely aspoň do 32 tt no tak uvidíme jak to vše bude
jsme stateční a nevzdáváme to
Barunko,celou dobu jsem na tebe myslela..jak jsi dopadla!!!Přeju ti aby jsi se cítila dobře..teď už jsi pod kontrolou,už se nic zlého nestane!!!
Občas napiš jak se cítíš atd… ![]()
Barunko, hlavně se drž, ať tam holčičky zůstanou co nejdýl. Držím pěsti
a myslím na tebe
A přeju Ti šťastný vstup do nového roku..i když v nemocnici.Hlavně se šetři!!Ale v nemocnici na tebe dohlídnou
A máš nějaké bolesti??Nebo co ti řekli na to,že jsi holky necítila kopat..?Nebo si tě tam nechali,kvůli tomu,že jsi se otvírala?? ![]()
no čípek mám 20 mm takže jsem naprosto na hranici no a tuhlo mě bříško takže to museli zarazit nějak nálevka už mám 15krat15 no takže čítám že ve 30 tt se kopretiny vylíhnou ale chtěla bych aby vydrželi až do 34 tt aby nebyli v riyokově předčasné narozené no jinak vám také přeji šťastny a hlavně zdraví nový rok vám aji vašim prdelkám ![]()
Snad to u tebe vydrží co nejdýl!!!Věř tomu!!
A dávej zprávy o tom jak se cítíš a co nového!!Budu na tebe myslet!! ![]()