Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.1.11 15:58

jojo ja už mám vše vyprané teda babička nám prala no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
3.1.11 19:34

Ahoj holky, psala mi 22 a mám vás všechny od ní pozdravovat :mavam: :kytka: Leží v nemocnici na porodnici kvůli tomu, že jí tvrdne břicho a miminka jí hodně tlačí na močák. Obě jsou v pořádku - jedno má 1,40 a druhé 1,48 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.1.11 20:13

nějak se všichni pomalu začínáme schovávat do nemocnice :-D já doufám,že ještě vydržim doma !!i když zítra uvidím,co mě řekne na kontrole :-) abych vás nenásledovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.11 20:32

jaj taky sem to tak měla no a teď tu ležím a ještě dlouho budu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.1.11 21:20

Tak to je něco…holky nechoďte se ulejvat do té nemocnice :lol: :wink: . Tak hlavně ať je v pořádku a pozdravuj ji.
Doufám, že já vydržím až do porodu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
4.1.11 10:35

Vercao..zůstali jmse doma jen my 2 zatím..tak ať vydržíme co nejdýl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
4.1.11 11:28

No já doufám, že vydržíme :wink: …já nemůžu jít do nemocnice…já bych to nevydržela bez dcery :oops: …bych se asi zbláznila a porodila jim nevama hned..já jsem totiž jak slepice na vejcích :lol: …musím ji mít pořád u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
4.1.11 12:40

:mrgreen: myslim,že to bude dobré a my vydržíme co nejdéle :palec: a jak se cítíš??Mě je fajn,až vždycky večer..mě bolí záda a spodek.
Barunko co ty????Jak je tobě???Už ti udělali ten steh na čípku?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
4.1.11 13:04

Hrozně mě bolej kyčle, ale jinak dneska dobrý. Včera večer mě ale taky hrozně bolel spodek…když mě to chytne, tak mám problém se otočit i v posteli :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
4.1.11 15:08

Tak mám další zprávičku od 22. Mají se dobře, bříško už jí netvrdne a bere hodně prášků. Dostala injekci na vývoj plic pro mimi a 14dnů si jí tam prý určitě nechají. Potom se uvidí zda jí pustí domů nebo ne :nevim:
Já vám vůbec nezávidím :-( Mě už pěkně táhne kůže na břiše, takže mažu a mažu. Navíc mě bolí dost záda, ale naštěstí se ještě celkem dobře otočím v posteli (musím zaklepat :zed: )
Barunko maminko snad jste všechny tři v pořádku a moc se nenudíte. Hlavně jestli vám i dobře vaří 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
4.1.11 17:15

:-P V té posteli se mám taky problémy otáčet :roll: pomáhá mě hodně teplá koupel,aspoň něco.Složili jsme postýlku :-) mám z ní radost,už jen ty miminka v ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.1.11 09:30

Dobré ráno holky,
tak jsem zjistila, že mám problém s varixy…napřed jsem si myslela že jsou to hemeroidy a oni prej nee, že se jedná o varixy. Ono to teda nebolí a zácpou netrpím, ale je to takové npříjemné :poblion: …něco mi tam prostě nepatří :-)
Příští týden jdu na KO, tak jsem si říkala, že to řeknu doktorovi, ale moc se mi nechce..? :think: …stydím se :oops:
Jak je na tom asi Barunka maminka dloho nepsala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.1.11 09:33

Teď mě ještě tak napadlo…jak psala 22 že miminka mají odhad 1,40 a druhé 1,48…tak to je docela dost že? na 29tt. Alspoň se nemusí tolik bát, že by byly moc malinkaté…kdyby náhodou musela rodit o dost dřív…snad to ale bude všechno v pořádku a vrátí se na nějaký čas mezi nás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
5.1.11 11:16

Ahojky :kytka: Já měla ve 27tt holku 1,35 a kluka 1,47kg,tak to je podobné..zítra se dozvím o kolik přibrali :-)Peťa(22) je statečná a myslim si,že se vrátí brzičko :-)Ty varixy mě mrzí.. :-? Holky a jak máte točené mimča??My jsme od 27tt otočení hlavičkama dolu oba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.1.11 14:34

Tak to jsem ani netušila, že děti v takovém týdnu můžou být už tak „velké“ :oops: …je to asi tím, že mě je nikdo neváží…pouze jednou byly zváženy na velkém ultrazvuku ve 20tt, to měly 350g a od té doby už nic nevím :nevim: .
Já má chlapečka hlavičkou dolů (ten půjde první) a holčičku mám mírně příčně a je zadečkem níž. Prý už se nejspíš neotočí, ale prý budu rodit normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí