Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pistinka
2.9.10 21:01

podávám hlášení (jak jsem slíbila) z prvotrim. screeningu: v Podolí to probíhá super, všichni moc milí, výsledek - vše ok, podle paní dr nemusíme nutně na genetiku, vzhledem k mému věku, se mi ulevilo.

a jako bonus: prý asi dva kluci :-D je to super

(i když, ještě malinko doufám, že třeba jedno bude holčička)

• Citovat
  • Upravit
8707
6.9.10 12:12

Petru takové doktory bych poslala do prd… taky chodím k soukromé gynekoložce neplatím nic a mám všechno ..stejně jako každá těhotná za vyš neplatí někde maximálně za prvotrim,jinak má plně hrazenou péči z pojištění!! takže si vzít za těhotenství 6 tisic to je zlodějina :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
6.9.10 13:10
marketm píše:
Petru takové doktory bych poslala do prd… taky chodím k soukromé gynekoložce neplatím nic a mám všechno ..stejně jako každá těhotná za vyš neplatí někde maximálně za prvotrim,jinak má plně hrazenou péči z pojištění!! takže si vzít za těhotenství 6 tisic to je zlodějina :cert:

Ahoj možná máš pravdu,ale já už kvůli svojí neplodnosti vyzkoušela tolik lékařů,že tahle mi myslim fakt nejvíc pomohla i když to u ní je tak strašně drahý a nedám na ní dopustit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
6.9.10 13:21

já ti věřím,taky jsem se pokoušela otěhotnět dlouho a tesne před ivf jsem otehotnela sama,ale takový prachy já byh prostě doktorovi nedala a upozornuju ze jsem zdravotník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
6.9.10 13:26

je to šílená částka,ale hlavně že budu já i mimča v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
6.9.10 13:29

petru jak říkám já tě chápu,ale peníze ti nic nic nezaručí to nechci strašit,chtěla bych v tom případě po doktorce vidět doklady o zaplacení kdy a čeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
14.9.10 10:12

Ahoj Holky,tak koukám že se nám to tady nějak pozastavilo :think: …jak se máte a co bříška????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
14.9.10 15:11

Ahojky petru :-D
Taky by mě zajímalo jak vypadají bříška při dvojčátkách. Nahoře mám už 7 kg, tak nevím zda je to hodně nebo málo nebo akorát ale dr. nic nekomentoval, tak snad dobrý.
A pohyby už cítím zřetelně :dance:
Co ty? Už se vyklubalo bříško? :wink:
Já přidávám svoje aktuální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
15.9.10 11:56

Ahoj holky,já zatím nahoře 1 kg.Bříško vylézá pomalinku.Jsem dnes 14tt.Ale je mě pořád špatně a občas zvracim,takže to přibíríní nějak záv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
15.9.10 12:01

Nějak mě blbne internet,neposlalo se to celé :nevim: Takže to přibírání nějak závratné nečekám.Chci se vás zeptat jak jste na tom s jídlem..??Já jím max.3× deně,pže když se jen podívám na jídlo je mi na :poblion: Stačí to???Přemáhám se abych vubec něco jedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
15.9.10 12:17

Herma, neboj ono se to srovná, taky mi bylo ze začátku dost šoufl, na jídlo jsem se nemohla ani podívat a moc jsem tomu jídlu nedala :roll: Zlepšilo se to kolem 15. týdne a teď už je to OK a jím všechno :wink:
Bereš nějaké vitamíny? Já je raději brala i dr. mi je doporučil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
15.9.10 13:21

Ano beru těhotenské vitamíny GRAVITAL,kys.listovou už ne,ale brala jsem ji.Myslím stačí ty vitamíny,že jo?Ty už máš pěkně kulaté bříško :dance: Kdy ti začalo pořádně být vidět???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
15.9.10 13:53

Taky jsem brala kys. listovou ale jen do 12. týdne, pak mi řekli, že už je to zbytečné, ať si koupím nějaké vitamíny v lékarně.
Bříško začlo být vidět tak před 14 dny, ale přišlo mi, že to bylo ze dne na den :lol:
Dneska mi ale nějak bříško pobolívá :-? Doufám, že to budou jen ty vazy… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
15.9.10 15:16

Tak to jo,mě maličko vystupuje,ale nepatrně :-) To budou jen ty vazy :wink: určitě :-) mě bolelo,ale i když jsem šla na záchod,tak jsem šla radši na gyndu a zjistil zánět močové trubice.tak mě dal takové tablety na zavádění,už jen 3 dny a mám je dobrané..pomohlo a přestalo to bolet.Teď mě taky jen občas pobolívá břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
16.9.10 12:09

Hermo,tak s tim :poblion: to znám mooooc dobře,ještě nedávno jsem šla i několikrát deně,ale poslední týden už běhám jen ráno když vstanu NAŠTĚSTÍ :-D ,s jídlem jsem to taky moc nedala to je asi normální.Já už mám taky pěkné bříško,ale zatim skoro žádný kopáníčko necítim,jen sem tam polechtáníčko 8-) .Pavli já mám nahoře zatim 3kg a s tim pobolívánim ,tak já to mám snad každý den ,holky jak vás to bříško bolí??? mě hlavně dole a nejvíc když vstávám z lehu a nebo ze sedu.Vitamíny baštím calibrum-mami :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí