Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.7.11 12:53

holky se tak áte sem z toho úplně nešťastná že nic neumíme ach jo holky měly při narození 2 kg a 2,23 a teď mají 6kg a 6,50 přibližně pokaždé mají rozdíl půl kila no ale je to strašné když je dám na bříško tak jen leží úplně se mě chce z toho plakat ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
14.7.11 12:59

Baru a dávala jsi je na bříško od narození? A já myslím, že se vůbec nemusíš ničeho bát, když chvilku pocvičíte a budeš se holkám více věnovat (teď to nemyslím tak, že by jsi se jim nevěnovala, ale víc jak třeba já nebo ostatní maminky, kterým děti pasou), tak uvidíš za chvilku ty zázraky! Holky byly opravdu při narození malinké, tak to všechno musí dohnat. Držím pěsti aby jsi brzo vkládala fotečku, jak tvoje dvě princezny pasou koníčky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.11 13:47

moc děkuji sem z toho úplně nadně ale věřím že to dokážeme jojo od malinka byly na bříšku je to hrozné sou sice narozené v 8 měsíci ale esterka mě příjde že prostě jak je silná že hodně nabrala tak že to teď neumí srovnat ten pohyb s váhou je to děsné šarlotka vydrží pást tak 2 vteřinky ani ne ale je fakt že jako ani to neudělala teď co cvičíme tak jako zabírá to ale je to strašné sem úplně nadně ale děkuji moc za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
14.7.11 14:53

belami..příkrmy chutnají jak kdy :mrgreen: brokolička chutná vendulce,lukášek radši mrkvičku.neboj baru!!!Oni začnou pást..nebo rovnou začnou sedět holky šikovné :-) uvidíš :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.11 18:56

pevně doufám že ano už se nemůžu dočkat až budou vělké a řeknou mami :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
15.7.11 22:38

:mrgreen: :mrgreen: ještě chvilku :-P ať si užijeme jak jsou malincí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.11 22:40

ani nwm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
16.7.11 11:42

ahoj holky :mavam: hrůza děs :mrgreen: celý den náš lukášek proplakal :roll: a ještě aby toho nebylo málo,tak i celou noc,teď na chvilku usnul,ale vždycky tak na 20min.Teplotu nemá,myslim že ani bříško to neni. :nevim: do toho vendulka..ta je ukňouranější a su grogy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
16.7.11 12:22

U nás je to teď podobné..Martínek pořád kňourá a dělá mu problém usnout. Myslím, že je to tím teplem. On už spí jen v bodýčku s krátkým rukávem a stejně je úplně spocenej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
16.7.11 12:28

Lukyn spí taky jen v pyžamku s krátkým rukávem a bez nohaviček,taky se potí.Taky si říkám,že to můžou být změny počasí,nebo taky zoubky,kdo ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.11 14:09

to my sme pohodě holky mě přes den nespí už skoro vůbec ale v noci celou noc takže nemáme problémy jojo zoubky to znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
16.7.11 21:46

Ahoj maminy, nerada rusim diskuzi vasi, jen bych rada nabidlo po mych 7 mesicnich dvojcatkach klukach obecenicko. Rada poslu fotky. Nechce se mi to prodavat po jednom, kdyz vim jak je tezke sehnat neco 2× stejne :-) kdyby nekdo mel zajem, poslete soukromou zpravu. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
17.7.11 13:03

holky chodíte s mimčama plavat?my chodíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.11 15:02

do bazenu sme byly jednou více zatím ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.7.11 09:35

ahoj holky,tak u nás je dnes pěkně škaredě :cert: zase.Barčo,tak co??holčičky už pasou???My jdeme za týden na 5timěsíční kontrolu..letí to strašně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí