Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JančaK píše:
Nečetla jsem celou diskusi a reaguji jen na dotaz co zde ano a co ne. Je to jen můj názor, který nikomu nevnucuji a nerada bych se jím někoho dotkla.Nesmí se zde jít proti proudu. Jakmile někdo napíše, že namočil dítěti dudlík do medu, nebo používá chodítko, nebo dal dítěti před ukončeným čtvrtým měsícem ochutnat něc o jiného než jen mléko, tak ve všech těchto a ještě mnoha jiných případech se supermatky sesypou na ty megery, který dávaj med a chodítko atd. To mi prostě strašně vadí, je to každýho věc a jestli to matky dělaj z nevědomosti, či čehokoli jiného, tak do toho nikomu nic není. Svoboda jedněch končí tam, kde začíná svoboda jiných, tak se nechme navzájem žít a nepoučujme a nehrozme, pokud nejsme tázani. Nevyžádaná moudra jsou stejně příjemná jako nevyžádaná pošta atd. Díky.
Souhlasím, též se mi zde stalo, že jsem psala problém s výchovou dítěte, ze kterého nechci mít nevychovaného spratka, a hned jsem se dozvěděla, že moc tlačím na pilu, a hrotím to. Ono se nezavděčíš všem a některé názory tzv. ZM (zasloužilých matek) by bylo nejlepší mazat rovnou. Výsledek ten, že jsem vlastně špatná matka, která nevhodně vychovává své díte a ještě si dovoluje o tom psát na emimi. ![]()
JančaK píše:
Nečetla jsem celou diskusi a reaguji jen na dotaz co zde ano a co ne. Je to jen můj názor, který nikomu nevnucuji a nerada bych se jím někoho dotkla.Nesmí se zde jít proti proudu. Jakmile někdo napíše, že namočil dítěti dudlík do medu, nebo používá chodítko, nebo dal dítěti před ukončeným čtvrtým měsícem ochutnat něc o jiného než jen mléko, tak ve všech těchto a ještě mnoha jiných případech se supermatky sesypou na ty megery, který dávaj med a chodítko atd. To mi prostě strašně vadí, je to každýho věc a jestli to matky dělaj z nevědomosti, či čehokoli jiného, tak do toho nikomu nic není. Svoboda jedněch končí tam, kde začíná svoboda jiných, tak se nechme navzájem žít a nepoučujme a nehrozme, pokud nejsme tázani. Nevyžádaná moudra jsou stejně příjemná jako nevyžádaná pošta atd. Díky.
A tak to já jsem zas ráda, když dělám z neznalosti nějakou blbost a někdo mi napíše, že je to blbost proto a proto. Tak proto to dělám stejně a nemyslím, že někdo někoho označuje za megery
To je přesně ono, v poslední době je cosi všecko špatně… ![]()
No, vidím, že se vracíme zase k supermatkám, chodítkům a medu, tak jdu radši na HIMYM a spát
Stejně mám hlad ![]()
Angua píše:Veruš1 píše:No mě by vůbec zajímalo, jestli mám ovu tehdy, kdy si myslímAngua píše:No, já měla ovu přímo kontrolovanou od dr., byla 5.1. Sex byl 3.1. a i 5.1. a vyhrála klučičí spermie. Asi se tam pěkně porvalypandora píše:Jooo, tak to znám
Poradily mi takové opravdu zasloužilé matky . Máme s manželem sexovat tak 2dny před ovulací. Mužské spermie nevydrží a holčičky anoChce to přesný výpočet ovulace ale to zmáknu a pak tradá bude holčička. Ona má 3holky a 3 kluky.
Tak ať vám to vyjde…
a bude z toho Adámek
![]()
![]()
Já jsem jí poznala podle čípku a podle bolestí
, jen mi to dr. potvrdil
No a na UTZ jsem chodit musela kvůli clostilbegytu.
RyBANA píše:Angua píše:jo o tobě se člověk vždycky doví věcí, jako bych tě znala 100 letCaty píše:No jo, beztak bych se musela zas k něčemu vyjádřit a zas bych byla označena za hysterku (dokonalá matka se v tomto případě nehodí), nařčena z PMS nebo něco podobného
Anguo a RYBANO asi nebylo v těch diskusích o co stát, že Pandoro?Tak je to nakonec možná i dobře
![]()
![]()
![]()
No já se kolikrát o sobě dozvím věci, které jsem netušila ani já sama
![]()
Advise píše:JančaK píše:Souhlasím, též se mi zde stalo, že jsem psala problém s výchovou dítěte, ze kterého nechci mít nevychovaného spratka, a hned jsem se dozvěděla, že moc tlačím na pilu, a hrotím to. Ono se nezavděčíš všem a některé názory tzv. ZM (zasloužilých matek) by bylo nejlepší mazat rovnou. Výsledek ten, že jsem vlastně špatná matka, která nevhodně vychovává své díte a ještě si dovoluje o tom psát na emimi.
ale tak to je snad normální, že se objeví i negativní reakce…vždyť je to fajn, on někdy člověk potřebuje dostat pořádnou ránu do kebule aby si uvědomil své činy/chyby… ![]()
RyBANA píše:Advise píše:ale tak to je snad normální, že se objeví i negativní reakce…vždyť je to fajn, on někdy člověk potřebuje dostat pořádnou ránu do kebule aby si uvědomil své činy/chyby…JančaK píše:Souhlasím, též se mi zde stalo, že jsem psala problém s výchovou dítěte, ze kterého nechci mít nevychovaného spratka, a hned jsem se dozvěděla, že moc tlačím na pilu, a hrotím to. Ono se nezavděčíš všem a některé názory tzv. ZM (zasloužilých matek) by bylo nejlepší mazat rovnou. Výsledek ten, že jsem vlastně špatná matka, která nevhodně vychovává své díte a ještě si dovoluje o tom psát na emimi.
Když ono jde o to, zda jsou to OPRAVDU chyby ![]()
Tak můj mužík naštěstí ještě je. Zlatá anča dlaňovka, ![]()
Tak za tohle by mne zabil ![]()
Veruš, krásný kočičky, taky mám jednu ![]()
Veruš1 píše:Angua píše:Já jsem jí poznala podle čípku a podle bolestíVeruš1 píše:No mě by vůbec zajímalo, jestli mám ovu tehdy, kdy si myslímAngua píše:No, já měla ovu přímo kontrolovanou od dr., byla 5.1. Sex byl 3.1. a i 5.1. a vyhrála klučičí spermie. Asi se tam pěkně porvalypandora píše:Jooo, tak to znám
Poradily mi takové opravdu zasloužilé matky . Máme s manželem sexovat tak 2dny před ovulací. Mužské spermie nevydrží a holčičky anoChce to přesný výpočet ovulace ale to zmáknu a pak tradá bude holčička. Ona má 3holky a 3 kluky.
Tak ať vám to vyjde…
a bude z toho Adámek
![]()
![]()
, jen mi to dr. potvrdil
No a na UTZ jsem chodit musela kvůli clostilbegytu.
Já taky cítím po porodu trochu bolesti a hlavně nějaký ten hlen či co, tak snad nebudu pak úplně mimo, až to budem chtít aplikovat na ostro ![]()
Jé, miciny už skoro chrní ![]()
A myslím, že supermatky nejsou. Nic ani názory na jídlo, výchovu apod. nejsou stoprocentní, Stoprocentní je jen matika.
Veruš1 píše:RyBANA píše:Když ono jde o to, zda jsou to OPRAVDU chybyAdvise píše:ale tak to je snad normální, že se objeví i negativní reakce…vždyť je to fajn, on někdy člověk potřebuje dostat pořádnou ránu do kebule aby si uvědomil své činy/chyby…JančaK píše:Souhlasím, též se mi zde stalo, že jsem psala problém s výchovou dítěte, ze kterého nechci mít nevychovaného spratka, a hned jsem se dozvěděla, že moc tlačím na pilu, a hrotím to. Ono se nezavděčíš všem a některé názory tzv. ZM (zasloužilých matek) by bylo nejlepší mazat rovnou. Výsledek ten, že jsem vlastně špatná matka, která nevhodně vychovává své díte a ještě si dovoluje o tom psát na emimi.
někdy jo a někdy ne, ale mě většinou zajímají všechny názory, proto se snad ptám ![]()
kdyby sme měly všechny stejnej názor, tak jaksi ta diskuze postrádá smysl
Příspěvek upraven 19.08.10 v 23:04
Veruš1 píše:RyBANA píše:Když ono jde o to, zda jsou to OPRAVDU chybyAdvise píše:ale tak to je snad normální, že se objeví i negativní reakce…vždyť je to fajn, on někdy člověk potřebuje dostat pořádnou ránu do kebule aby si uvědomil své činy/chyby…JančaK píše:Souhlasím, též se mi zde stalo, že jsem psala problém s výchovou dítěte, ze kterého nechci mít nevychovaného spratka, a hned jsem se dozvěděla, že moc tlačím na pilu, a hrotím to. Ono se nezavděčíš všem a některé názory tzv. ZM (zasloužilých matek) by bylo nejlepší mazat rovnou. Výsledek ten, že jsem vlastně špatná matka, která nevhodně vychovává své díte a ještě si dovoluje o tom psát na emimi.
Tak nějak, ač uznávám, že občas opravdu nějakou tu chybu ve výchově udělám, v tomhle si opravdu stojím za svým. Jen pro upřesnění, šlo o to, že nenechám svou rok a půl starou dceru vyvztekávat se a nechat ji vynucovat si věci řevem a vztekem. Prostě ji odnáším na chodbu a přivírám dveře a odcházím. A na to jsem se dozvěděla, že je to špatně, že je ještě na to malička a že moc tlačím s tou výchovou na pilu. : ![]()
Anguo, jojo, hlen jsem taky měla, pak jsem si kontrolovala čípek, ale ten než jsem „pochopila“, tak jsem si to stejně jen díky bolestem s čípkem utvrzovala. Mě tak cca 2 dny před ovu strašně bolel vaječník na té straně, kde ovu byla. A občas to bylo, jak kdybych měla ms bolesti. Tak si myslím, že to máš podobný ![]()
Veruš1 píše:
Já 3Tady je pokračování
Ta je kožíííííí
Taky mám jednu
Advise píše:Veruš1 píše:Tak nějak, ač uznávám, že občas opravdu nějakou tu chybu ve výchově udělám, v tomhle si opravdu stojím za svým. Jen pro upřesnění, šlo o to, že nenechám svou rok a půl starou dceru vyvztekávat se a nechat ji vynucovat si věci řevem a vztekem. Prostě ji odnáším na chodbu a přivírám dveře a odcházím. A na to jsem se dozvěděla, že je to špatně, že je ještě na to malička a že moc tlačím s tou výchovou na pilu. :RyBANA píše:Když ono jde o to, zda jsou to OPRAVDU chybyAdvise píše:ale tak to je snad normální, že se objeví i negativní reakce…vždyť je to fajn, on někdy člověk potřebuje dostat pořádnou ránu do kebule aby si uvědomil své činy/chyby…JančaK píše:Souhlasím, též se mi zde stalo, že jsem psala problém s výchovou dítěte, ze kterého nechci mít nevychovaného spratka, a hned jsem se dozvěděla, že moc tlačím na pilu, a hrotím to. Ono se nezavděčíš všem a některé názory tzv. ZM (zasloužilých matek) by bylo nejlepší mazat rovnou. Výsledek ten, že jsem vlastně špatná matka, která nevhodně vychovává své díte a ještě si dovoluje o tom psát na emimi.
no tak ignoruji to co se mi špatně čte a beru si k srdci rady, co mi pomůžou… ![]()
já jsem teda ta pravá na tohle, já se hádám kde můžu
![]()
když mě to ba…