E-mimino, co ano a co ne?

Caty
19.8.10 21:33

e-mimino, co ano a co ne?

Myslíte si, že je tady nějaká svoboda o čem mluvit? Jaká jsou vhodná a nevhodná témata?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
19.8.10 21:34

Ty ženská, ty jsi se dneska nějak rozjela. Že tě to baví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
19.8.10 21:35
Caty píše:
Myslíte si, že je tady nějaká svoboda o čem mluvit? Jaká jsou vhodná a nevhodná témata?

Caty,já když mám nevhodné téma,tak prostě na něj nereaguju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty

Nooooooo, nemám u sebe holčičku, manžel je ve Vídni. Jsem nemocná a nemám co dělat. :cry:

• Citovat
  • Upravit
2769

Caty -čtu Tě docela ráda…dneskA MÁŠ ASI FAKT PRUDÍCÍ DEN… :lol: …jen tak dále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.8.10 21:36

dalčo: tak nějak, když mě něco vadí, tak nereaguju a stranim se, ale abych někoho bonzovala, protože mně něco vadí??? :think:

• Citovat
  • Upravit
18305
19.8.10 21:37

Já už jsem se k tomu dneska vyjadřoval v tématu o mně. Kdo si to chce přečíst, ať si klikne na můj profil. A jinak myslím, že je zbytečné něco dodávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.8.10 21:37

Koukám, že se nudíš. Vyprdni se na to, stejně to k ničemu nevede. Kdo tě rád má, tak tě mít rád bude a kdo ne, tak se tady do tebe zbytečně pustí. A třeba i ty, které tě rády mají, jen jim tato témata přidou divná. A stejně ti to tady zase zamknou :wink: Raději nám obnov tu „naší“ diskuzi, co jsi zakládala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
19.8.10 21:38

Nevím proč si tady holky nadávají a tak,mě prostě když není něco vhod tak neraguji,je toprosté :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.8.10 21:39

Juro: toto není téma o tobě :jazyk:

Sylvajs: prudící ani ne, vadí mi, že se někdo plete do něčeho, když ho to teda prudí at tam neleze, ale ne hned hlásí. Kde to jsme? Škola v přírodě pátá třída?
Ne fakt nechci prudit, vůbec. Jem mírumilovný člověk, ale někdy mám svůj den no. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2972
19.8.10 21:39

A nedá pokoj a nedá, baba jedna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.8.10 21:40
Veruš1 píše:
Koukám, že se nudíš. Vyprdni se na to, stejně to k ničemu nevede. Kdo tě rád má, tak tě mít rád bude a kdo ne, tak se tady do tebe zbytečně pustí. A třeba i ty, které tě rády mají, jen jim tato témata přidou divná. A stejně ti to tady zase zamknou :wink: Raději nám obnov tu „naší“ diskuzi, co jsi zakládala :wink:

Veruš, tu o těhu po porodu? Tak joooooo :palec:

• Citovat
  • Upravit
Caty
19.8.10 21:41
Shílenka píše:
A nedá pokoj a nedá, baba jedna :lol:
:oops:
  • Citovat
  • Upravit
1458
19.8.10 21:41

Caty a bueš se dál snažit,já prostě mimi přirozeně mít nebudu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.8.10 21:42
Caty píše:
Veruš1 píše:
Koukám, že se nudíš. Vyprdni se na to, stejně to k ničemu nevede. Kdo tě rád má, tak tě mít rád bude a kdo ne, tak se tady do tebe zbytečně pustí. A třeba i ty, které tě rády mají, jen jim tato témata přidou divná. A stejně ti to tady zase zamknou :wink: Raději nám obnov tu „naší“ diskuzi, co jsi zakládala :wink:
Veruš, tu o těhu po porodu? Tak joooooo :palec:

Přesně tu. Tam se nikdo s nikým nedohadoval a bylo to takové volné, tady by se to dusno dalo krájet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová