Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Caty píše:
Myslíte si, že je tady nějaká svoboda o čem mluvit? Jaká jsou vhodná a nevhodná témata?
Caty,já když mám nevhodné téma,tak prostě na něj nereaguju ![]()
Nooooooo, nemám u sebe holčičku, manžel je ve Vídni. Jsem nemocná a nemám co dělat. ![]()
Caty -čtu Tě docela ráda…dneskA MÁŠ ASI FAKT PRUDÍCÍ DEN…
…jen tak dále
dalčo: tak nějak, když mě něco vadí, tak nereaguju a stranim se, ale abych někoho bonzovala, protože mně něco vadí??? ![]()
Já už jsem se k tomu dneska vyjadřoval v tématu o mně. Kdo si to chce přečíst, ať si klikne na můj profil. A jinak myslím, že je zbytečné něco dodávat…
Koukám, že se nudíš. Vyprdni se na to, stejně to k ničemu nevede. Kdo tě rád má, tak tě mít rád bude a kdo ne, tak se tady do tebe zbytečně pustí. A třeba i ty, které tě rády mají, jen jim tato témata přidou divná. A stejně ti to tady zase zamknou
Raději nám obnov tu „naší“ diskuzi, co jsi zakládala ![]()
Nevím proč si tady holky nadávají a tak,mě prostě když není něco vhod tak neraguji,je toprosté
![]()
Juro: toto není téma o tobě ![]()
Sylvajs: prudící ani ne, vadí mi, že se někdo plete do něčeho, když ho to teda prudí at tam neleze, ale ne hned hlásí. Kde to jsme? Škola v přírodě pátá třída?
Ne fakt nechci prudit, vůbec. Jem mírumilovný člověk, ale někdy mám svůj den no. ![]()
Veruš1 píše:
Koukám, že se nudíš. Vyprdni se na to, stejně to k ničemu nevede. Kdo tě rád má, tak tě mít rád bude a kdo ne, tak se tady do tebe zbytečně pustí. A třeba i ty, které tě rády mají, jen jim tato témata přidou divná. A stejně ti to tady zase zamknouRaději nám obnov tu „naší“ diskuzi, co jsi zakládala
Veruš, tu o těhu po porodu? Tak joooooo ![]()
Caty a bueš se dál snažit,já prostě mimi přirozeně mít nebudu
![]()
Caty píše:Veruš1 píše:Veruš, tu o těhu po porodu? Tak joooooo
Koukám, že se nudíš. Vyprdni se na to, stejně to k ničemu nevede. Kdo tě rád má, tak tě mít rád bude a kdo ne, tak se tady do tebe zbytečně pustí. A třeba i ty, které tě rády mají, jen jim tato témata přidou divná. A stejně ti to tady zase zamknouRaději nám obnov tu „naší“ diskuzi, co jsi zakládala
Přesně tu. Tam se nikdo s nikým nedohadoval a bylo to takové volné, tady by se to dusno dalo krájet ![]()
Myslíte si, že je tady nějaká svoboda o čem mluvit? Jaká jsou vhodná a nevhodná témata?