Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
mají je na ekologických on-line shopech
já sama už nevím kde jsem ho koupila ![]()
meduzzo, díky za odkaz, je to teda síla, dělá se mi zle. To musí být psychická nemoc, to není možný, že normální člověk v tomto může žít. Já teda mám moc ráda feng shui, nejsem extrémista, ale věřím, že čistota a málo věcí působí na naši mysl, není chaos a napětí. V tomto bytě bych asi dlouho nežila:(.
deo krystal mam z DM - vyjde hodne levne. pak mam jeste sante sprej a kdyz si myslim, ze bych se dany den mohla hodne potit, tak pouziju oba - nejdriv sprej a pak na to ten z DM. kdyz neni moc vedro a neceka me nic stresoveho, staci mi ten z DM - je treba si namocit podpazi a pak vetrit na mokrou kuzi.
Neviete poradit - mame zachod, ktory pod vodnou hladinou vyzera dost podobne ako v tom seriale, lebo pred tym tu niekolko rokov byvali chlapi a evidentne im nedoslo, ze aj dole to treba kefovat, a hoci som tam uz vysypala kilo sody a octu a vsetko mozne, tak tie vrstvy nejdu dole, neviem ci mam na to vziat spachtlu ci co, no fuj…
vyzkouseny nemam, ale asi bych tam nalila kybl horky vody a do toho nasypala kyselinu citronovou - no a tak nechala treba pres noc, nebo proste par hodin
tam je mozne vsetko, ale vyzera to ako vrstva biologickeho odpadu s vodnym kamenom upatlana do tvrdej vrstvy. Tak ja skusim na noc tu kyselinu a obetujem jednu dratenku a uvidime kto z koho
Můj muž mi zakazuje lít do WC horkou vodu, že popraská mísa, neumím argumetovat, nevadí to tedy?
Eliška píše:
Můj muž mi zakazuje lít do WC horkou vodu, že popraská mísa, neumím argumetovat, nevadí to tedy?
aha to mě vůbec nenapadlo ![]()
no mohlo by to snad zafungovat i se studenou, když to tam bude celou noc… jen jsem to brala podle toho, že když odvápňuju konvici, tak nasypu trochu kyseliny citronový a ohřeju a necham pak stát.
Prosím netušíte, kde se dají sehnat oblečky na mimčo vel. 46, možná menší? Díky moc
V Praze na Budějovické byl obchod pro nedonošeňátka a jinak na MMB se taky seženou. Taky jsem měla prťousky, kteří v 50 plavali ![]()
můj muž taky říkal o té horké vodě a prasknutí mísy, tak liju jen teplou a dávám ocet a sodu. Drhnu taky mechanicky štětkou. Když jsem dávala chemku, bylo to mnohem čistší, ale to už psychicky nezvládám /chudák matka Země/. Ta kyselina citronova je taky dobrá.
Eliško díky, o Budějovické vím, ale netuším, zda tam mamka pochodila, mívali to tam pěkně drahé (když jsem tak kdysi koukala v rámci svého těhotenství), na obchůdek mrknu.
Já bych se té horké vody taky bála i když kdo ví, když se to stejně smíchá s tou studenou zespoda? Ale horkou vodu přímo na glazuru, to bych radši nepokoušela.