Elektrokoběžka - máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20896
18.6.21 12:05

@carsa tak nikdo nechce dojet do práce spocenej jako prase. Ne každej se může hnedka vysprchovat a převléct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15840
18.6.21 12:36
@carsa píše:
Ne, považuju elektrokola, elekrokoloběžky a podobné nesmysly v naší líné, tlusté společnosti s nulovou fyzičkou a bídným zdravotním stavem za naprosté zlo. Navíc je to silně neekologické.

Ano, souhlasím. Ale bavme se o elektrovehiklech jako o alternaci dopravního prostředku, ne jako náhradu pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
18.6.21 12:47
@Zumpa píše:
Ano, souhlasím. Ale bavme se o elektrovehiklech jako o alternaci dopravního prostředku, ne jako náhradu pohybu.

jo, to souhlas. Pak jde ještě o to, kde ty lidi s tim jezdí. Na chodníku jsou s tim jsou prostě nebezpečný. I na té stezce je to prostě jiný - normálně člověk sice koloběžku/kolop taky na třicet rozšlape, když chce, ale v tom městě, kde musí furt brzdit, to za tu námahu nikomu nestojí. Na tom elektru stačí otočit rukou. Po silnici, at si jezdí, ale tam jsem skoho nikoho nevidě. a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.6.21 13:33

Moje teta jezdí na elektrokole do práce. Ona nemá řidičák a mít nebude. Když se nedá na kole, tak jede autobusem. Ale to je prostě zdržení. Že je závislá na čas, kdy jede autobus. Takhle sedne na kolo a jede.
To jen moje děti mají ten křáp el. koloběžku na hraní na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36999
19.6.21 00:58

Plus rozšiřuje akční radius do míst, kde by člověk, kvůli vzdálenosti, váhal se vydat na výlet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
19.6.21 08:07
@M_Vladim píše:
Plus rozšiřuje akční radius do míst, kde by člověk, kvůli vzdálenosti, váhal se vydat na výlet. ;)

coz vidím částečně jako problém. Přeplněné hory elektrocyklisty, kteří by se tam jinak nikdy nevydali.
Lidem se zdravotním handicapem a důchodcům, které to dostane do přírody, na tom fandím. Zdravým linym čtyřicátníka a padesatnikum ne. Zdravým pracujícím, co to používají jako dopravní prostředek - tam jim taky famdim, pokud tím neomezují nebo dokonce neohrožuje běžné chodce. Ale elektrobezky na silnici prakticky vidět není, všichni jezdí po chodnících. Teď, alespoň Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36999
6.7.21 13:40

Nějak člověk začít musí, anebo ne? Jenže třeba z centra Prahy je to třena i 10 km, než se člověk vůbec někam dostane. Takže ujede 20 km jen proto, aby si zajezdil…
A třeba dát 50 km na koloběžce už je docela porce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
6.7.21 14:02
@M_Vladim píše:
Nějak člověk začít musí, anebo ne? Jenže třeba z centra Prahy je to třena i 10 km, než se člověk vůbec někam dostane. Takže ujede 20 km jen proto, aby si zajezdil…
A třeba dát 50 km na koloběžce už je docela porce. ;)

tak elektrobezka rozhodně nebude na sportování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36999
6.7.21 14:03
@Lama Lama píše:
tak elektrobezka rozhodně nebude na sportování.

Cituji se:
Plus rozšiřuje akční radius do míst, kde by člověk, kvůli vzdálenosti, váhal se vydat na výlet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36999
6.7.21 15:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenuleprusova
22.2.24 21:24

Za mě lepší určitě elektrokolo, než koloběžka, mám od els-moto, ale to je můj názor, když už fakt lezu po 4 z práce a nemám auto, tak je kolo záchrana. Když mám jiný dny chuť, tak si prodloužím trasu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák