eMiminovská pavlač

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
18.2.12 14:01
Hanulínek píše:
Fidu, to je v pořádku, nikdo po Vás nechce, aby jste byly nepřetržitě k dispozici. :hug: Ále, fakt se toho tento týden semlelo moc- smrt blízkého, vyvrcholily rodinné problémy, finanční průšvih a uzavřel to včera v práci doktor, který mě úplně bezdůvodně seřval před komplet.plnou čekárnou. prostě nikde žádný klid a jistota.

To je mi líto… Někdy se to semele, znám to… Ty jsi sestřička?

• Citovat
  • Upravit
2566
18.2.12 14:18
byron píše:
Hanulínek píše:
Fidu, to je v pořádku, nikdo po Vás nechce, aby jste byly nepřetržitě k dispozici. :hug: Ále, fakt se toho tento týden semlelo moc- smrt blízkého, vyvrcholily rodinné problémy, finanční průšvih a uzavřel to včera v práci doktor, který mě úplně bezdůvodně seřval před komplet.plnou čekárnou. prostě nikde žádný klid a jistota.
To je mi líto… Někdy se to semele, znám to… Ty jsi sestřička?

Jo jo, porodní asist. a naše porodnice mimoch.patří k těm co letos bohužel zřejmě zavřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.2.12 17:12

Ahojte vespolek, já teda nemám nic akutně stresujícího, když si odmyslím, že díky nepřetržitému provozu nevím, jestli je noc nebo den, pátek nebo neděle… Tak nějak žiju z ruky do huby, je to celkem v klidu, ale mohlo by být líp… třeba bydlet ve vlastním, že jo.
No a říkám si, že bych zkusil navázat kontakt se zbytkem rodiny, neviděl jsem se s nima asi pět let. Po nesmyslných hádkách jsem dostal nůž na krk, abych se vystěhoval. No a tak jsem tam, kde jsem. Je něco, co bych od nich potřeboval zjistit a nevím, jestli se ještě se mnou budou bavit. Tak přemýšlím, z jakého konce na to jít. (Pro úplnost - zbytek rodiny je otec, matka a dvě sestry, obě vdané.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
18.2.12 17:57

Juro, držím palce!
Vztahy s rodinou jsou podle mne vždy stresující- ať jsou dobré nebo nic moc.
Tak vydrž!
Pořád bydlíš v té chatě? A jak jsi vydržel ty mrazy?
Tu práci (i když nemáš chvilku volného času) Ti závidím. Ta naše nejistota je na nic a jiné nemocnice jsou daleko-cca hodina dojíždění x směny x 2 malé děti doma- to je na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.2.12 18:33

V chatě nebydlím - tam jenom jezdím od jara do podzimu… Možnost bydlet tam jsem zamítl hned na začátku. (Mám něco pronajatého v krajském městě.)
Je to smutné, ale dneska se člověk holt musí za prací stěhovat… A zjišťuju, že v některých situacích pomůžou kamarádi víc než příbuzní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
18.2.12 19:50

To je dobře, že v těhle mrazivých časech nemrzneš v té chatě-někde jsi dával fotky a zahrádka sic moc pěkná, ale v zimě Tě moc nezahřeje. ;)
S tím stěhováním by to u nás šlo dost těžko- prvně jsem dost domácký typ a špatně si zvykám na jiné prostředí, ale hlavní problém- přímo pod naším bytem má můj muž svoje podnikání-drahé stavební úpravy… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
19.2.12 17:16

hanulínku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
19.2.12 21:55

hanulí já jsem byla mimo , ale :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: . Všechno se časem utřepe a spousta problémů se vyřeší samo. / u nás doma se říká že vyhnijou :hug: /

My zrovna taky řešíme finance a zítra jdeme do banky pro úvěr :pocitac: , ale jinak to nejde. Snad nám ho povolí a bude dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
19.2.12 22:29

Evili a Šáji i Vám moc děkuju! :hug: Šáji, jak máš ten citát v podpisu: ,,Co tě nezabije, to se vrátí a zkusí to znova" - jéžiš, to je tak strašně přesné!!
Evili, držím palce ať vám to vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
19.2.12 22:40

děkuju, :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.2.12 00:37
Hanulínek píše:
Evili a Šáji i Vám moc děkuju! :hug: Šáji, jak máš ten citát v podpisu: ,,Co tě nezabije, to se vrátí a zkusí to znova" - jéžiš, to je tak strašně přesné!!
Evili, držím palce ať vám to vyjde!!

jj sedí to. je to vtipné, ale většinou pravdivé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
20.2.12 09:56

Ahojky! já tu teď moc nebyla :oops: U mě též nic nového, za chvíli to bude už měsíc, co jsem bez práce :zed:
Koukám, že se všichni hrabem v podobných věcech :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
20.2.12 12:14
eviliska píše:
hanulí já jsem byla mimo , ale :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: . Všechno se časem utřepe a spousta problémů se vyřeší samo. / u nás doma se říká že vyhnijou :hug: /My zrovna taky řešíme finance a zítra jdeme do banky pro úvěr :pocitac: , ale jinak to nejde. Snad nám ho povolí a bude dobře

Evi, at to klapne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
20.2.12 12:17
eseta píše:
Ahojky! já tu teď moc nebyla :oops: U mě též nic nového, za chvíli to bude už měsíc, co jsem bez práce :zed:
Koukám, že se všichni hrabem v podobných věcech :?

jen to rekni :twisted: ve sra.kach :pankac: :pankac: :pankac:
at se brzy zadari :kytka: bud pracovne, nebo nepracovne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
20.2.12 12:55
Fiducia píše:
eseta píše:
Koukám, že se všichni hrabem v podobných věcech :?
jen to rekni :twisted: ve sra.kach :pankac: :pankac: :pankac:
at se brzy zadari :kytka: bud pracovne, nebo nepracovne ;)

sem to nechtěla tak hnedka napsat :mrgreen:
díky  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová