Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
byron píše:Hanulínek píše:To je mi líto… Někdy se to semele, znám to… Ty jsi sestřička?
Fidu, to je v pořádku, nikdo po Vás nechce, aby jste byly nepřetržitě k dispozici.Ále, fakt se toho tento týden semlelo moc- smrt blízkého, vyvrcholily rodinné problémy, finanční průšvih a uzavřel to včera v práci doktor, který mě úplně bezdůvodně seřval před komplet.plnou čekárnou. prostě nikde žádný klid a jistota.
Jo jo, porodní asist. a naše porodnice mimoch.patří k těm co letos bohužel zřejmě zavřou.
Ahojte vespolek, já teda nemám nic akutně stresujícího, když si odmyslím, že díky nepřetržitému provozu nevím, jestli je noc nebo den, pátek nebo neděle… Tak nějak žiju z ruky do huby, je to celkem v klidu, ale mohlo by být líp… třeba bydlet ve vlastním, že jo.
No a říkám si, že bych zkusil navázat kontakt se zbytkem rodiny, neviděl jsem se s nima asi pět let. Po nesmyslných hádkách jsem dostal nůž na krk, abych se vystěhoval. No a tak jsem tam, kde jsem. Je něco, co bych od nich potřeboval zjistit a nevím, jestli se ještě se mnou budou bavit. Tak přemýšlím, z jakého konce na to jít. (Pro úplnost - zbytek rodiny je otec, matka a dvě sestry, obě vdané.)
Juro, držím palce!
Vztahy s rodinou jsou podle mne vždy stresující- ať jsou dobré nebo nic moc.
Tak vydrž!
Pořád bydlíš v té chatě? A jak jsi vydržel ty mrazy?
Tu práci (i když nemáš chvilku volného času) Ti závidím. Ta naše nejistota je na nic a jiné nemocnice jsou daleko-cca hodina dojíždění x směny x 2 malé děti doma- to je na prd.
V chatě nebydlím - tam jenom jezdím od jara do podzimu… Možnost bydlet tam jsem zamítl hned na začátku. (Mám něco pronajatého v krajském městě.)
Je to smutné, ale dneska se člověk holt musí za prací stěhovat… A zjišťuju, že v některých situacích pomůžou kamarádi víc než příbuzní.
To je dobře, že v těhle mrazivých časech nemrzneš v té chatě-někde jsi dával fotky a zahrádka sic moc pěkná, ale v zimě Tě moc nezahřeje. ![]()
S tím stěhováním by to u nás šlo dost těžko- prvně jsem dost domácký typ a špatně si zvykám na jiné prostředí, ale hlavní problém- přímo pod naším bytem má můj muž svoje podnikání-drahé stavební úpravy… ![]()
hanulí já jsem byla mimo , ale
. Všechno se časem utřepe a spousta problémů se vyřeší samo. / u nás doma se říká že vyhnijou
/
My zrovna taky řešíme finance a zítra jdeme do banky pro úvěr
, ale jinak to nejde. Snad nám ho povolí a bude dobře
Evili a Šáji i Vám moc děkuju!
Šáji, jak máš ten citát v podpisu: ,,Co tě nezabije, to se vrátí a zkusí to znova" - jéžiš, to je tak strašně přesné!!
Evili, držím palce ať vám to vyjde!!
Hanulínek píše:
Evili a Šáji i Vám moc děkuju!Šáji, jak máš ten citát v podpisu: ,,Co tě nezabije, to se vrátí a zkusí to znova" - jéžiš, to je tak strašně přesné!!
Evili, držím palce ať vám to vyjde!!
jj sedí to. je to vtipné, ale většinou pravdivé ![]()
Ahojky! já tu teď moc nebyla
U mě též nic nového, za chvíli to bude už měsíc, co jsem bez práce ![]()
Koukám, že se všichni hrabem v podobných věcech ![]()
eviliska píše:
hanulí já jsem byla mimo , ale![]()
![]()
![]()
![]()
. Všechno se časem utřepe a spousta problémů se vyřeší samo. / u nás doma se říká že vyhnijou
/My zrovna taky řešíme finance a zítra jdeme do banky pro úvěr
, ale jinak to nejde. Snad nám ho povolí a bude dobře
Evi, at to klapne ![]()
eseta píše:
Ahojky! já tu teď moc nebylaU mě též nic nového, za chvíli to bude už měsíc, co jsem bez práce
Koukám, že se všichni hrabem v podobných věcech
jen to rekni
ve sra.kach
![]()
at se brzy zadari
bud pracovne, nebo nepracovne ![]()
Fiducia píše:eseta píše:jen to rekni
Ahojky! já tu teď moc nebylaU mě též nic nového, za chvíli to bude už měsíc, co jsem bez práce
Koukám, že se všichni hrabem v podobných věcechve sra.kach
![]()
![]()
at se brzy zadaribud pracovne, nebo nepracovne
sem to nechtěla tak hnedka napsat ![]()
díky ![]()
To je mi líto… Někdy se to semele, znám to… Ty jsi sestřička?