Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
Jo me běžné využívaly ci využívají ženy, neboť kupodivu posloucham a zajímám se. Akorát to má jistou nevýhodu, že takový chlapy označujete ihned za kamarády a hodný noumy. Tudíž si myslím, že často takový chlapy ženy nepustí vůbec do života, byt jich hodně existuje, neboť to není tenostřílený drsňák srsici testosteron do všech stran
. To je příroda…
už zase?
Jak dlouho to tady na emimi nebylo, tak dvacet minut? ![]()
@OpportunityNox píše:
už zase?![]()
Jak dlouho to tady na emimi nebylo, tak dvacet minut?
Jj, jsou jako vegani, jak se říká. ![]()
Jistě, byl ženami využíván proto, že uměl naslouchat.
Vtip týdne.
@WhiteCrow píše:
Jj, jsou jako vegani, jak se říká.
Jistě, byl ženami využíván proto, že uměl naslouchat.Vtip týdne.
Hlavně se vždycky musí dodat do kontrastu ten testosteronový drsňák s rebelským pohledem či co tady pořád cpou
![]()
@Lorre píše:
Já nevím já to píšu poprvé. Takhle mě velmi rychle oznackovala napr. jedná dívčina, neboť sem ji hned na prvním rande asi neprirazil ke zdi a nesnažil se o koitus
Aha. No já to čtu asi po 215.
Jakože ona ti řekla, „jseš až moc hodnej“ „jseš pro mě spíš kamarád“ nebo tak něco? To ale nesouvisí s tím, že by místo tebe nutně musela chtít nějakýho drsňáka, kypícího testosteronem. Byla to pouze výmluva
To takhle někdy holky říkají, aby chlapi neměli blbý pocit z rozchodu, nebo že vlastně ani vztah nezačal, takže řeknou (než řeknou, že nic nebude) jakoby „něco hezkého“. Že je to blbost, to jim nedochází, ani to, že pro některé muže to nemá žádnou hodnotu. A většině stopro nedochází, že jste si z toho vy chlapi (někteří, samozřejmě) udělali „jsem až moc hodnej, takže všechny ženský chtěj bastardy, který na ně budou hnusný“.
takže asi tak
@Lorre píše:
Já nevím já to píšu poprvé. Takhle mě velmi rychle oznackovala napr. jedná dívčina, neboť sem ji hned na prvním rande asi neprirazil ke zdi a nesnažil se o koitus
. Tak si člověk tak představuje jaký má být aby hned nebyl kamarád na spatne chvíle
Jako že tě po prvním rande označila za kamaráda a hodnýho ňoumu, nebo jak? A seš si jistej, že to bylo kvůli tvé chybějící iniciativě a ne kvůli tomu, žes ji, promiň… třeba nepřitahoval? ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Tak já používám tenhle pojem, ve smyslu, že je někdo schopnej vnímat pocity a způsob myšlení druhého.
To je právě často buď a nebo. Buď vnímáš silně svoje pocity ( to, co se ti nelíbí právě tady a teď) a protože je znáš u sebe, tak je snadno detekuješ u ostatních, a nebo vnímáš dobře způsob myšlení (takový ten dlouhodobější logický, navazující tok myšlenek u sebe i u ostatních,, ale zase nezvládáš u toho řešit svoje ani cizí prchavé pocity ). Kdo zvládá oboje, je buď génius, nebo psychicky nemocnej
. Takže fakt je pak ten cíťa nakonec pro život nevhodnej sobec, partnerku prožívá jen ve fázi zamilování, pak se sice pořád dokáže dokáže přesně vcítit, ale hlavně prožívá sebe.
@Lorre píše:
@OpportunityNox @WhiteCrow tak není to poprvé, ale tadle tenkrat tuším pronesla něco ve smyslu: „Ty si hodny tys na mě doteď nic nezkusil, tak se nemusím bát že bys na mě něco zkoušel. Si taková dobra kamarádka v mužském těle“… říkám ehm, jo
Tak tou poslední větou zabila, ale na první větě nevidím nic závadného, asi už měla po krk obšourníků. No a dál nic nebylo?
@Lorre píše:
@OpportunityNox @WhiteCrow tak není to poprvé, ale tadle tenkrat tuším pronesla něco ve smyslu: „Ty si hodny tys na mě doteď nic nezkusil, tak se nemusím bát že bys na mě něco zkoušel. Si taková dobra kamarádka v mužském těle“… říkám ehm, jo
Obvykle když někdo prohlásí „Ty si tak hodný…“ Myslí tím že jsi hloupý a naivní. To nemá s pravou dobrotou obvykle nic společného.
Opravdu hodní lidé si to o sobě málokdy myslí.
Když řekne potencionální partner druhému, že je pro něj moc dobrý. Nebo to není tebou, to je mnou. Tak je to výmluva aby nemusel říct pravý důvod. A používají to obě pohlaví.
@Lorre píše:
Nou, bral sem to tak jak to podala a když sem si uvědomil, že mě jen využívá tak sem ji poslal do…
Ale jak tě využila?
To tomu něco předcházelo? Protože to zní tak, že tohle bylo první rande a potom, co ti tohle řekla, jsi jí dal sbohem. Netvrdím, že to bylo špatně, prostě ses tak rozhodl, ale žádné využívání z toho tedy necítím.