Empatičtí muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4237
13.3.23 13:19
@Lorre píše:
Tož ja sem s ní chodil dal ven, ale pak zacla dělat metody, jestli pro ni nemohu prijet a hodit ji domu atd…, že se jí nechce jet autobusem. Samozrejme takhle na ferovku až po case. Prostě si dovolovala čím dál víc.

Jako někam přijet, hodit domů a nic, bez schůzky? No tak to si z tebe asi dělala taxi, koho by to bavilo. :) Holt kámoš s benefity, ale trochu jiného typu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.3.23 13:24
@Lorre píše:
No pak se mi divte že vykrikuju takové názory. Samozřejmě i pak jedna znamost, která chtěla sex po telefonu bez jedineho rande a šla mi po rozkroku a chtěla souloz co nejdřív :mrgreen:… a pak kdo je nadrženec zee :pankac:

Nojo, no, ženský to chtěj holt taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.3.23 13:26
@Lorre píše:
Tož ja sem s ní chodil dal ven, ale pak zacla dělat metody, jestli pro ni nemohu prijet a hodit ji domu atd…, že se jí nechce jet autobusem. Samozrejme takhle na ferovku až po case. Prostě si dovolovala čím dál víc.

No, tak to je hnus. Tohle chování nepochopím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8640
13.3.23 13:31
@Lorre píše:
No pak se mi divte že vykrikuju takové názory. Samozřejmě i pak jedna znamost, která chtěla sex po telefonu bez jedineho rande a šla mi po rozkroku a chtěla souloz co nejdřív :mrgreen:… a pak kdo je nadrženec zee :pankac:

A tobě při tom nehoupnul? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8640
13.3.23 13:34
@Lorre píše:
To sem este naštěstí nezažil. Až zažiji, tak se stanu raději zahradkarem a budu si pěstovat bylinky :mrgreen:

Vždyť píšeš, že ti šla po rozkroku, tak se divím, proč to neskončilo erotickým dobrodružstvím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.3.23 13:42
@Lorre píše:
No jedna mi zas vyčítala že sem ji nenacpal hned jazyk do krku po prvním rande, že to asi nemá cenu když jsem takhle zdrženlivy :P

Vybíráš si asi divný ženský. :lol: Kolik jim bylo? 20?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.3.23 13:47
@Lorre píše: Úplně jednoduše, odstrcil sem ji a pak řekl že už se dal nechci scházet

Počkej, takže na jednu stranu si stěžuješ, že tě holky využívají, nedají ti a mají tě za hodného pitomečka. A na druhou stranu zdrhneš když po tobě nějaká vyjede a chce tě. Tak co po ženských chceš? Deset rande před držením za ruku? To máš hledat ale v nedělní škole. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.3.23 14:02

@Lorre V obou pohlavích jsou chyby. To se nedá takhle zobecňovat ani jedním směrem. Ale o tobě teda fakt nevím co chceš? Prostě holky to chtěj stejně jako kluci. Když to nechceš jsi v menšině a musíš hledat tam, kde se tvoje menšina vyskytuje.
Já třeba vždycky byla lovec paniců, aniž bych to dělala nějak schválně. Prostě mě tyhle typy nějak přitahují už od začátku. Takže mě tyhle kecy jak každá chce alfa samce co střídá holky po týdnu docela dojímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
13.3.23 17:03
@Ruxas píše:
@Lorre V obou pohlavích jsou chyby. To se nedá takhle zobecňovat ani jedním směrem. Ale o tobě teda fakt nevím co chceš? Prostě holky to chtěj stejně jako kluci. Když to nechceš jsi v menšině a musíš hledat tam, kde se tvoje menšina vyskytuje.
Já třeba vždycky byla lovec paniců, aniž bych to dělala nějak schválně. Prostě mě tyhle typy nějak přitahují už od začátku. Takže mě tyhle kecy jak každá chce alfa samce co střídá holky po týdnu docela dojímají.

Jo, jenže ty panice chceš jen vojet, ne? Kdežto ty slečny povedené co jedou po alfa samcích doufají, že si je zaháčkují a nakonec hořce zapláčou, protože alfa jen přejde k druhému prstu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí