Empatičtí muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
11.3.23 09:12
@Lexter píše:
Leda takový… Člověk se snaží a dostane kyselej ksicht protože to nebylo přesne vono.@Qen

Přestaň se litovat a zkus popřemýšlet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.3.23 09:13
@Qen píše:Jinak s tebou souhlasím. Já vše partnerovi říkám. I jak co dělat (v sexu taky řeknu co se mi líbí, co bych chtěla zkusit - tým pádem je sex s ním boží, ale teď už ví jak na mě takže není potřeba něco říkat). Vše je o komunikaci. Sama jsem zjistila že naznačování chlapy většinou nepochopí. Nic ve zlém.

Však my JSME v tomto ohledu tupci. Možné jsme tohleto a támhleto, ale číst ve vás nám příliš nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.3.23 09:16
@Cimada píše:
Přestaň se litovat a zkus popřemýšlet. ;)

Když chce abych jí volal jak dojela, ideální způsob je lísteček na ledničce. Já se nelituju, mě tyhle blbosti spíš obtěžují. Být nasraný za něco co jsem si nevyčetl z lógru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.3.23 09:17
@rmot píše:
Také nepovažuji dárek na Valentýna za nutný projev lásky, ale když ji mám rád, chci přeci, aby byla šťastná a spokojená. Aby nebyla smutná, když jí budou kamarádky říkat, co která dostala na Valentýna, že doma nic. Nemusí přeci dostat k Valentýnu nové auto, stačí milá blbost za pár korun. A vlastně ani tak nejde o tu věc samotnou, ale ukázat jí, že ti ona pořád stojí za to, abys pro ní obětoval kus svého času vymýšlením dárku a jeho sehnáním.

Přesně tak. Na Valentýna ani k MDŽ jsem nějak nic nečekala, vlastně jsem na oba dny v tom dárkovém smyslu zapomněla, a doma mě čekaly kytky i dárečky. Oboje si samozřejmě můžu koupit sama, ale oceňuji, že mu při jeho pracovním tempu (částo 14 hodin denně) stálo za to přibrzdit někde u obchodu a koupit… O to jde nejvíc. Že se s jedním dárkem do vkusu netrefil, :D je úplně vedlejší. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.3.23 09:19
@Lexter píše:
Když chce abych jí volal jak dojela, ideální způsob je lísteček na ledničce. Já se nelituju, mě tyhle blbosti spíš obtěžují. Být nasraný za něco co jsem si nevyčetl z lógru…

Tak musíš asi změnit partnerku. Nežij v něčem, co Tě vytáčí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
11.3.23 09:20
@Lexter píše:
Hlavně chlapi se zajímají trochu jinak než ženské. Ženská mi samozřejmě nezapomněla vyčíst že jsem se nezeptal, jak dojela (kamsi za kámoškou) a nějak přehlédla, že jsem nasbíral pytel ořechů a všechny vyloupal, protože ráda pekla. Teda nepřehlédla, ale to díky bylo hodně vlažné. Asi pusa nebyla.
@Lexter píše:
Leda takový… Člověk se snaží a dostane kyselej ksicht protože to nebylo přesne vono.@Qen

Ona chtěla, abys jí věnoval více pozornosti a konkrétně ti řekla (odhlédněme od formy sdělení) v čem a jak (= jak se máš chovat, když jede někam dál autem).

Tys chtěl, aby ocenila tvoji snahu a čas věnovanou práci s těmi ořechy. Řekls jí to?

Asi v žádném vztahu nejde vždy vše dokonale hladce. Všechno není jen o empatii. Dost věcí jsou i osvojené sociální dovednosti. Taky je důležité vyjít tomu druhému vstříc v tom, co on/ona považuje za velmi podstatné, přestože ten druhý to může považovat za malichernost/samozřejmost/blbost/zbytečnost/ztrátu času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.3.23 09:21
@Cimada píše:
Tak musíš asi změnit partnerku. Nežij v něčem, co Tě vytáčí. :nevim:

Půlka procesu je za mnou, nežiju v něčem co mě vytáčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12474
11.3.23 09:22
@Lexter píše:
Ukňučený chcípák co odehnal tu co ho měla ráda. :roll:

Lextře, zdraví tě ukňučený chcípák, měl by ses trochu krotit v soudech, když neznáš pozadí. Ano, odstrkoval jsem ji na začátku, nicméně po 2,5 letech se se mnou rozešla ona, protože to upadlo do stereotypu a přestala být šťastná. Takže když říkáš A, měl bys říct i B. Postupně pochopila, že společná budoucnost není možná. A když se se mnou rozcházela, tak přece nebudu držet ve vztahu někoho, kdo už tam nechce být. Ony tam působily i desítky dalších faktorů, který ale nebudu pitvat.

A příště si odpusť toho chcípáka, když absolutně nemáš páru o tom, jak to ve skutečnosti bylo. Protože to, co pouštím tady, je asi jedna miliontina a „miluju“ lidi, který mě zaškatulkujou pouze na základě jediného příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.3.23 09:23
@Pajka2020 píše:
Ona chtěla, abys jí věnoval více pozornosti a konkrétně ti řekla (odhlédněme od formy sdělení) v čem a jak (= jak se máš chovat, když jede někam dál autem).

Jen byla kyselá a vyčetla mi to a jestli si myslela že z toho si něco odnesu tak to tedy ne. Stačilo to říct normálně.

@Pajka2020 píše:
Tys chtěl, aby ocenila tvoji snahu a čas věnovanou práci s těmi ořechy. Řekls jí to?

Já ji jen chtěl udělat radost, nepotřebuju to probírat. Pravda, pusa za to, díky, by bylo fajn. Mě osobně stačí když je člověk rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.3.23 09:25
@Ploskutáček píše:
A příště si odpusť toho chcípáka, když absolutně nemáš páru o tom, jak to ve skutečnosti bylo. Protože to, co pouštím tady, je asi jedna miliontina a „miluju“ lidi, který mě zaškatulkujou pouze na základě jediného příspěvku.

Podle toho co o sobě řekneš podle toho na tebe budou ostatní koukat. Já bych tě poslal do háje už po měsíci odstrkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12474
11.3.23 09:30
@Lexter píše:
Podle toho co o sobě řekneš podle toho na tebe budou ostatní koukat. Já bych tě poslal do háje už po měsíci odstrkování.

Na to máš právo, aspoň vidíš, proč je nebezpečné se na Emiminu otevírat, protože pak takoví soudci z lidu jako ty mají hned jasno. Ale nebudeme jim to tady plevelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
11.3.23 09:32

@Ploskutáček

Já Tě mám ráda🤗.
Máš takové dost ženské myšlení (v dobrém slova smyslu). 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.3.23 09:36
@Lexter píše: …

A Ploskutáčkovi by ses měl omluvit. Tvůj odsudek byl trapný a zlý. Všichni můžeme mít hned zítra třeba těžkou havárku a ani všechny viry nezpůsobují jen chřipečku. Tak s takovým vyjadřováním šetři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.3.23 09:39
@Ploskutáček píše:
Na to máš právo, aspoň vidíš, proč je nebezpečné se na Emiminu otevírat, protože pak takoví soudci z lidu jako ty mají hned jasno. Ale nebudeme jim to tady plevelit.

Ale jo, mě tady taky svlíkají z kůže protože po své ženské chci aby uměla vařit. To je holt riziko veřejné diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.3.23 09:42
@Cimada píše:
A Ploskutáčkovi by ses měl omluvit. Tvůj odsudek byl trapný a zlý. Všichni můžeme mít hned zítra třeba těžkou havárku a ani všechny viry nezpůsobují jen chřipečku. Tak s takovým vyjadřováním šetři.

Můj odsudek je založen na příspěvku kdy chlap odhání ženskou s tím aby to nemyslela vážně protože je na vozíčku. Ona ho měla ráda a byla za to smutná. Měl být rád, že takovou má a nebo si s ní vůbec nezačínat, tím si jen hrál s jejími city. Ani mě nehne se omluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí