Empatičtí muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4244
11.3.23 20:26
@Cimada píše:
Lidově řečeno burani.

Jo, tak. Jak píše @Lexter, když si to někdo aspoň napíše, není problém, cíl splněn. Ale jinak je to obyčejné vymlouvání někoho, koho to prostě nezajímá a na těch lidech mu až tak nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.3.23 20:28
@WhiteCrow píše:
Jo, tak. Jak píše @Lexter, když si to někdo aspoň napíše, není problém, cíl splněn. Ale jinak je to obyčejné vymlouvání někoho, koho to prostě nezajímá a na těch lidech mu až tak nezáleží.

Roli hraje IQ, EQ a výchova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.23 20:42

Jednoho docela - na poměrně mladýho kluka překvapivě - empatickýho jsem znala, na tohle slyším taky hodně. Měli jsme společného dost a dokázali kecat o všem možným, tehdy jsem u něj asi nacházela to, co doma ne, ale už je to pasé, a jestli tam/z toho mohlo být i něco víc, skončilo to napojení, když potkal věkově bližší - a hlavně nezadanou - spřízněnou duši, kterou měl do té doby, jak aspoň tehdy tvrdil, ve mně. A můj ex mi svýho času taky tak připadal, ale to jsem byla mladá a blbá :mrgreen: Takže za mě ano, i takoví muži existujou. U toho mého zákonitého se občas mírné sklony mihnou, ale většinou to není 1 z jeho nejsilnějších stránek.

• Citovat
  • Upravit
109772
11.3.23 21:17
@WhiteCrow píše:

nevim k cenu jsou ty mobily, když si tam někdo neumí ani napsat k datu info a dat si k tomu upozornění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
11.3.23 21:35
@Cimada píše:
Roli hraje IQ, EQ a výchova.

Určitě. A myslím, že dost dělá i to, že je takové chování u chlapů více společensky akceptované a brané jako norma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
11.3.23 21:36
@Venetia píše:
nevim k cenu jsou ty mobily, když si tam někdo neumí ani napsat k datu info a dat si k tomu upozornění

Proč by to dělal někdo, koho to absolutně netankuje, že jo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109772
11.3.23 21:36
@WhiteCrow píše:
Proč by to dělal někdo, koho to absolutně netankuje, že jo. ;)

no prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
11.3.23 21:39

Zatím bez čtení diskuze. To bude asi výběrem, bublinou, nebo tak něco. Nebo jsem všechny co nejsou studenej čumák měla já. :lol: Já teda měla co se ex týče štěstí spíše na submisivní muže. A každá ta květinka měla v sobě něco křehkého. Já jsem ráda bohyně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.3.23 21:45
@Ruxas píše:
Zatím bez čtení diskuze. To bude asi výběrem, bublinou, nebo tak něco. Nebo jsem všechny co nejsou studenej čumák měla já. :lol: Já teda měla co se ex týče štěstí spíše na submisivní muže. A každá ta květinka měla v sobě něco křehkého. Já jsem ráda bohyně. ;)

Tak snad s těmi svými zacházíš jako s bohy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
11.3.23 22:06
@Lexter píše:
Tak snad s těmi svými zacházíš jako s bohy. ;)

Obvykle jako s velmi milovanými mazlíčky. Ještě žádný si nestěžoval že by neměl dost lásky, jídla, tepla, květin, drbání zad,… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
13.3.23 08:27
@Cimada píše:
Nepřijatelná výmluva.

Z mé strany se opravdu nejedná o výmluvu, prostě to tak s partnerkou máme a jsem za to moc rád. Nemusíme řešit kdejaký dárek a kytičky (nestojíme o to, ani na vánoce si nedáváme kupované dárky). PRostš to tak máme, ale proč by to někdo měl považovat za výmluvu, to netuším, dokonce včera jsme se bavili, že ani nevíme,
jak jsme spolu dlouho a trápí to někoho z nás? No vůbec, vždyť to není důležité, důležité je abychom se k sobě chovali pěkně:)

• Citovat
  • Upravit
2559
13.3.23 09:28
@boricmytu píše:
Z mé strany se opravdu nejedná o výmluvu, prostě to tak s partnerkou máme a jsem za to moc rád. Nemusíme řešit kdejaký dárek a kytičky (nestojíme o to, ani na vánoce si nedáváme kupované dárky). PRostš to tak máme, ale proč by to někdo měl považovat za výmluvu, to netuším, dokonce včera jsme se bavili, že ani nevíme,
jak jsme spolu dlouho a trápí to někoho z nás? No vůbec, vždyť to není důležité, důležité je abychom se k sobě chovali pěkně:)

V tomhle jsem chlap, některá data si nejsem schopná zapamatovat. Dokonce první přání k mému vlastnímu svátku mě každý rok znovu překvapí. Prostě to jsou věci pod moji rozlišovací schopnost.
Rok, kdy jsme se seznámili naživo známe jen proto, že jsem kdysi procházela staré maily a rok se dobře pamatuje, jinak bychom to nevěděli ani jeden :mrgreen:

Pokud chlap donese sladkosti k nějakému svátku, tak se snaží využít příležitosti, abych moc nekafrala, že kupuje sladké, já nic nevyžaduji ani nepředpokládám :mrgreen:

Jinak v naší rodině už od mě známého pradědy, jsou nějak víc kvočnami chlapi, a je jedno, jestli byli v rodině narozeni nebo přišlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.3.23 10:08

Jo, tak to já si nepamatuju ani kolik mi je, když to chci vědět, tak se ptám manžela. A jak dlouho se známe víme jenom díky facebooku, protože jsme tam vyplnili přesný den seznámení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.3.23 10:09

Jo, tak to já si nepamatuju ani kolik mi je, když to chci vědět, tak se ptám manžela. A jak dlouho se známe víme jenom díky facebooku, protože jsme tam vyplnili přesný den seznámení. :D
Ale den svatby si pamatuju, to jsme schválně vybrali krásné číslo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
13.3.23 11:04
@Kasandra159 píše:
V tomhle jsem chlap, některá data si nejsem schopná zapamatovat. Dokonce první přání k mému vlastnímu svátku mě každý rok znovu překvapí. Prostě to jsou věci pod moji rozlišovací schopnost.
Rok, kdy jsme se seznámili naživo známe jen proto, že jsem kdysi procházela staré maily a rok se dobře pamatuje, jinak bychom to nevěděli ani jeden :mrgreen:

Pokud chlap donese sladkosti k nějakému svátku, tak se snaží využít příležitosti, abych moc nekafrala, že kupuje sladké, já nic nevyžaduji ani nepředpokládám :mrgreen:

Jinak v naší rodině už od mě známého pradědy, jsou nějak víc kvočnami chlapi, a je jedno, jestli byli v rodině narozeni nebo přišlí.

Je to jak píšeš, ale mně jen štve, že pokud to má někdo nastavené jinak, tak si o nás myslí bůhví co jsme za lidi, že náš vztah a láska není opravdová, já si myslím trošku opak, pokud by byla láska jen o dárcích a datech, tak nejsem schopný mít plnohodnotný vztah. Protože, pamatovat si a slavit jakoukoliv kravinu (tím nemyslím děti, tam je to jasné, že to člověk slaví a těší se, až jim udělá radost. My s partnerkou víme, že nám dárky a data radost nepřináší, když něco potřebujeme tak si to koupíme a plnit dům nepotřebným je za nás úplná blbost, takže když se obdarováváme, tak jedině zážitek, nebo vlastnoručně vyrobený dárek:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky