Empatičtí muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
2.3.23 19:11
@Fukitol píše:
8o snad jsi to nebral vazne?

To víš ze jsem pochopil. Ale nehodilo se to si myslím. buď v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
2.3.23 20:52
@Czudik píše:
mám dojem že ploskutáček je také jak já,, ikdyž vozíčkář---- má nadhled a na osobnost by sbalil 90% ženských :potlesk:

Ukňučený chcípák co odehnal tu co ho měla ráda. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4161
2.3.23 20:59

Obecne jsou lidi bezohlednejsi, nevazej si niceho, chtej jen vic a vic pro sebe, predelat si ostatni k obrazu svemu, nevahaji ublizovat, kritizovat, nerespektovat, pritom sami od sebe nic z toho nevyzaduj, nemaji na sebe naroky, ale hodnotit a shazovat druhe to jo. Asi nema cenu to resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
3.3.23 08:49
@Anonymní píše:
@boricmytu jako já přežiju ty dárečky. Ale spíš.. žádný soucit, když se mi uděje něco špatného, věci ode mě nic neznamenají, prostě pusto prázdno. To jsme my ženský od chlapů fakt tak rozdílný? :mrgreen: Mě by nenapadlo třeba chválit jiný muže, když bych o svým třeba nikdy neřekla, že mu to sluší. Nebo třeba nikdy nemyslet na to, abych druhýmu dala najevo, že na něj myslím (protože jo, někdy na něj myslím, když nejsme spolu). :mrgreen: Je to těžký 8o
@Lexter a jak se to pozná dopředu, že mě chlap nebude umět pochválit? 😁

Mně to přijde spíš než nedostatek empatie jako nedostatek zájmu. Ale nechci slovíčkařit.
Samozřejmě lidi jsou z různých sociálních bublin, jak už tu padlo, což ovlivňuje jejich chování v každodenních situacích, ale to, jestli někdo umí projevit zájem o druhého, IMHO je spíš o povaze nebo výchově a v neposlední řadě o tom, jak moc důležitý pro něj ten člověk je (důvody důležitosti ale nemusí být stoprocentně ušlechtilé).
Pak je ale třeba se zamyslet ještě nad tím, jestli ti, co tak dávají najevo zájem (v těch situacích, které jsi zmínila jako příklad), by skutečně prakticky pomohli. Ono napsat někomu účastnou SMS je sice hezké, ale zase to dotyčného tolik nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
3.3.23 12:29
@Uslava píše:
To je taky hezké. :srdce: :palec: :potlesk:
:)
  • Citovat
  • Upravit
5134
6.3.23 20:36

Empatičtí muži? Mluvil tady někdo o mně? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qen
78
10.3.23 14:30

Zakladatelko empatických mužů je dost málo, ale existují. Mám štěstí na takovýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
10.3.23 14:36

Hlavně chlapi se zajímají trochu jinak než ženské. Ženská mi samozřejmě nezapomněla vyčíst že jsem se nezeptal, jak dojela (kamsi za kámoškou) a nějak přehlédla, že jsem nasbíral pytel ořechů a všechny vyloupal, protože ráda pekla. Teda nepřehlédla, ale to díky bylo hodně vlažné. Asi pusa nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109320
10.3.23 19:04
@Lexter píše:
Hlavně chlapi se zajímají trochu jinak než ženské. Ženská mi samozřejmě nezapomněla vyčíst že jsem se nezeptal, jak dojela (kamsi za kámoškou) a nějak přehlédla, že jsem nasbíral pytel ořechů a všechny vyloupal, protože ráda pekla. Teda nepřehlédla, ale to díky bylo hodně vlažné. Asi pusa nebyla.

Tak snad ses poucil pro priste a uz budes vedet, jak podporovat a co bude oceneno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qen
78
10.3.23 19:09
@Lexter píše:

Je pět jazyků lásky. Ty zřejmě oceníš lásku dokázanou činem a ona pozorností. Přeji hodně štěstí ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
10.3.23 23:25
@boricmytu píše:
Jestli to není tím, že tvým partnerů již není kolem 15let, to je věk, kdy se to prožívá, ve vyšším věku jsme již o dost více pragmatičtí :)
Takže nějaké serepetičky neřešíme, již jsme ve věku, kdy nás zajímají jiné a myslím i důležitější věci nějaký valentýn a zamilované mini dárečky už máme dávno za sebou :)

Nepřijatelná výmluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12425
11.3.23 02:44

O mne zensky tvrdi, ze empaticky jsem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.3.23 06:33
@Venetia píše:
Tak snad ses poucil pro priste a uz budes vedet, jak podporovat a co bude oceneno.

Leda takový… Člověk se snaží a dostane kyselej ksicht protože to nebylo přesne vono.

@Qen

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.3.23 08:37

Holky, když ono je to s Vmi občas složité. Hodně často předpokládáte, že „to prostě chlap musí pochopit“ protože je to na první pohled jasné (třeba nálada). Ale prostě to tak nefunguje. Nedávno jsem četl následující:

"Žena by měla být vždy proaktivní, když sleduje to, co chce. Pokud chce žena dostávat ranní textové zprávy od muže, měla by mu říct, že se jí to líbí a požádat ho, aby to udělal. Pokud chce cítit teplo jeho objetí, měla by udělat krok, aby ho získala. Měla by ho svléknout. Pokud chce, aby ji sexuálně uchvátil, měla by mu přesně říct, co chce.

V dnešní době potřebují muži vedení a nasměrování od žen více než kdy předtím. Už žádné čekání, hádání, jaký je stav vztahu, nebo přemýšlení, jestli se někdy pohne. Je pro ženy důležité vést vztah s mužem tam, kam chce."

To mne přijde, jako muži, srozumitelné. Když ni žena vysvětlí, co potřebuje, tak přeci rozumný chlap se časem naučí číst signály od ženy, aniž by to musela vysvětlovat do zblbnutí :-). Když do tohoto investujete čas a trpělivost, tak se aspoň částečně dočkáte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qen
78
11.3.23 09:10
@Pozdrav123 píše:
Holky, když ono je to s Vmi občas složité. Hodně často předpokládáte, že „to prostě chlap musí pochopit“ protože je to na první pohled jasné (třeba nálada). Ale prostě to tak nefunguje. Nedávno jsem četl následující:

"Žena by měla být vždy proaktivní, když sleduje to, co chce. Pokud chce žena dostávat ranní textové zprávy od muže, měla by mu říct, že se jí to líbí a požádat ho, aby to udělal. Pokud chce cítit teplo jeho objetí, měla by udělat krok, aby ho získala. Měla by ho svléknout. Pokud chce, aby ji sexuálně uchvátil, měla by mu přesně říct, co chce.

V dnešní době potřebují muži vedení a nasměrování od žen více než kdy předtím. Už žádné čekání, hádání, jaký je stav vztahu, nebo přemýšlení, jestli se někdy pohne. Je pro ženy důležité vést vztah s mužem tam, kam chce."

To mne přijde, jako muži, srozumitelné. Když ni žena vysvětlí, co potřebuje, tak přeci rozumný chlap se časem naučí číst signály od ženy, aniž by to musela vysvětlovat do zblbnutí :-). Když do tohoto investujete čas a trpělivost, tak se aspoň částečně dočkáte :mavam:

No někdy se mi partnera podaří přesvědčit aby měl chuť, ale když on je unavenej z práce, tak se těžko přesvědčuje. A když chuť nemá nechci ho nutit i když by to pro mě rád udělal. Tak řeknu, že nemusíme. Mně by to nebylo příjemný kdyby to dělal jen z donucení. Připadala bych si jak sobec.

Jinak s tebou souhlasím. Já vše partnerovi říkám. I jak co dělat (v sexu taky řeknu co se mi líbí, co bych chtěla zkusit - tým pádem je sex s ním boží, ale teď už ví jak na mě takže není potřeba něco říkat). Vše je o komunikaci. Sama jsem zjistila že naznačování chlapy většinou nepochopí. Nic ve zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí